no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Acuma, pe bune Yka, cândva se futea super, dementa! În prezent, la un chintal cât are ... Nu i-ai facut si tu o recenzie? Pune un link, sa citeasca si baEtii. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Nu i-ai facut si tu o recenzie? Pune un link, sa citeasca si baEtii. Ohoooo... postată în primăvara lui 2013! Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Sunt la treaba, 4 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Hey, neata Yka! Ce au fetele azi in meniu? Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Hey, neata Yka! Ce au fetele azi in meniu? Buna dimineata, sunt singurica Link spre comentariu
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2015 azi, vin la tine asa cum am promis. Programul este aranjat https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/kiss.gif https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/kiss.gif https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/kiss.gif Link spre comentariu
remember_me Reputație: -552 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Imi pare rau ca nu pot fi azi prezenta. Yka mamy duminica viitoare voi fi acolo insa azi nu am cum. (Cea treburi presonale) te pupa bebe Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Imi pare rau ca nu pot fi azi prezenta. Yka mamy duminica viitoare voi fi acolo insa azi nu am cum. (Cea treburi presonale) te pupa bebe Sunt aci pe pozitie Bebe,cand poti- Link spre comentariu
Examinatorul Reputație: 252 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Imi pare rau ca nu pot fi azi prezenta. Yka mamy duminica viitoare voi fi acolo insa azi nu am cum. (Cea treburi presonale) te pupa bebe ce pacatce surpriza rataiPupici, bebe! Link spre comentariu
remember_me Reputație: -552 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Next time Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Octombrie 4, 2015 si mie imi pare rau ca nu am putut sa fiu astazi alaturi de yka Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Next time si mie imi pare rau ca nu am putut sa fiu astazi alaturi de yka Salvata situatia fetele,10 cu felicitari. Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Salvata situatia fetele,10 cu felicitari. felicitari !!! imi pare sincer rau ca nu am putut fi cu tine Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Salvata situatia fetele,10 cu felicitari. Felicitari.Un suflet mare ca intotdeauna 4 4 Link spre comentariu
remember_me Reputație: -552 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Yka felicitari pentru tot ce faci si pentru tot ceea ce esti ta tuca bebe si next time voi fi acolo Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Yka felicitari pentru tot ce faci si pentru tot ceea ce esti ta tuca bebe si next time voi fi acolo Multumesc,trebee sa devin moasa??? Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Bai copii,mo luat somnul; Examinatorul mi-a indulcit ziua cu prajituri faine... Moby Dick a facut o donatie azi de 100 r/plus vizita....Cassy, iti transmite multa sanatate prin intermediul meu. Pentru furioasa forumului - (ca doar trebee sa fie la curent)-ai sa vezi ca nu ai fost in stare sa ma opresti,unii sunt facuti sa lupte nu sa se sinucida la orice "part" al vietii-mai mult o poate face si pentru altii,indiferent de starea sa interioara. Multumesc celor 4vizite,va pupa bunyka 8 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2015 cu mult respect si admiratie pentru ceea ce faci YKA ! Cassy chiar merita, m-am convins ! Te pup cu drag . 6 5 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Ok, sunt conectata acum la curent ca desi nu ti-a spus nimeni sa te opresti din ajutat, ba am si mentionat asta de cateva ori, te simti mai bine daca-mi dai peste nas ca ai avut vizitatori azi. In primul rand, Felicitari! Te respectam mai mult daca o faceai discret, dar pana la urma, pana mea, rezultatul conteaza.Nu te compara cu mine totusi, nici fizic ca in trecut, nici la caracter, nu am nimic de demonstrat tie sau altcuiva, doar sa-ti dau UP la toping si sa fiu "bad cop" ca sa arati mai bine. Mult succes in continuare! Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Ok, sunt conectata acum la curent ca desi nu ti-a spus nimeni sa te opresti din ajutat, ba am si mentionat asta de cateva ori, te simti mai bine daca-mi dai peste nas ca ai avut vizitatori azi. In primul rand, Felicitari! Te respectam mai mult daca o faceai discret, dar pana la urma, pana mea, rezultatul conteaza.Nu te compara cu mine totusi, nici fizic ca in trecut, nici la caracter, nu am nimic de demonstrat tie sau altcuiva, doar sa-ti dau UP la toping si sa fiu "bad cop" ca sa arati mai bine. Mult succes in continuare!ferice de mine asemanarea,nici pe departe-io zic ca aluatul din ce sunt creata e totusi uman,la tine "bobii"au fost rostogoliti prea repede.... vazusi ghia ca nu te uitai,la prima ora te pomenii,nu de alta da mie imi trebee orgasmul nu vaicareala ieftina... o seara armonioasa Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Yka, gata, treci acasa, nu face cinste nimanui acest scandal. GATA ! Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Yka, gata, treci acasa, nu face cinste nimanui acest scandal. GATA !ubireee,vezi ca sunt cupil cuminte, Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Mult succes in continuare! o seara armonioasa http://vocaroo.com/i/s1sZKj4cISSk gata ma potolesc ca maine ma trezesc la 6....... nb xoxoxoxoxo Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Las-o Yka în plata Domnului, nu vezi că face înadins ca să tulbure apele, să te/ne enerveze? Asta e plăcerea ei sadică. 4 2 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Octombrie 4, 2015 http://vocaroo.com/i/s1sZKj4cISSk gata ma potolesc ca maine ma trezesc la 6....... nb xoxoxoxoxo\ Si tu nebunatica mica nu mai baga batzu prin gard la tigrii 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum