Sari la conținut

Cine vrea,il / o astept sa mi se alature

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Imi pare rau ca nu pot fi azi prezenta. Yka mamy duminica viitoare voi fi acolo insa azi nu am cum. (Cea treburi presonale) te pupa bebe :*

Sunt aci pe pozitie Bebe,cand poti- :bow  

Link spre comentariu

Bai copii,mo luat somnul;

Examinatorul mi-a indulcit ziua cu prajituri faine...

Moby Dick a facut o donatie azi de 100 r/plus vizita....Cassy, iti  transmite multa sanatate prin intermediul meu.

Pentru furioasa forumului - (ca doar trebee sa fie la curent)-ai sa vezi ca nu ai fost in stare sa ma opresti,unii sunt facuti sa lupte nu sa se sinucida la orice "part" al vietii-mai mult o poate face si pentru altii,indiferent de starea sa interioara.

Multumesc celor 4vizite,va pupa bunyka  :*

• Like 8
Link spre comentariu

Ok, sunt conectata acum la curent ca desi nu ti-a spus nimeni sa te opresti din ajutat, ba am si mentionat asta de cateva ori, te simti mai bine daca-mi dai peste nas ca ai avut vizitatori azi. :)

In primul rand, Felicitari! Te respectam mai mult daca o faceai discret, dar pana la urma, pana mea, rezultatul conteaza.

Nu te compara cu mine totusi, nici fizic ca in trecut, nici la caracter, nu am nimic de demonstrat tie sau altcuiva, doar sa-ti dau UP la toping si sa fiu "bad cop" ca sa arati mai bine. :D

Mult succes in continuare!

Link spre comentariu

Ok, sunt conectata acum la curent ca desi nu ti-a spus nimeni sa te opresti din ajutat, ba am si mentionat asta de cateva ori, te simti mai bine daca-mi dai peste nas ca ai avut vizitatori azi. :)

In primul rand, Felicitari! Te respectam mai mult daca o faceai discret, dar pana la urma, pana mea, rezultatul conteaza.

Nu te compara cu mine totusi, nici fizic ca in trecut, nici la caracter, nu am nimic de demonstrat tie sau altcuiva, doar sa-ti dau UP la toping si sa fiu "bad cop" ca sa arati mai bine. :D

Mult succes in continuare!

ferice de mine asemanarea,nici pe departe-io zic ca aluatul din ce sunt creata e totusi uman,la tine "bobii"au fost rostogoliti prea repede....

vazusi ghia  :blushing2  :blushing2  :blushing2 ca nu te uitai,la prima ora te pomenii,nu de alta da mie imi trebee orgasmul nu vaicareala ieftina...

o seara armonioasa  :bow  :rax2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...