danutz 42 Reputație: -13 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Da de ce nu muti topicul la sectiunea gay?!sau daca isi pune o peruca in cap poate la are sanse sa semene cu un travestit?!sA VEZI CE-TI RRUP CURU'Doamna premium .O sa faci kk imprastiat o saptamana
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 sA VEZI CE-TI RRUP CURU'Doamna premium .O sa faci kk imprastiat o saptamanaNota 2 stai jos!!! Eu nu te vreau ca si client!!!
danutz 42 Reputație: -13 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Domnii mei, incepand cu ziua de miercuri 12 august ma gasiti la munca in locatia din tineretului cu acelasi numar de telefon..din ultimele poze si postari. Aceleasi preturi si servicii. Va astept.Felicitari ,bine ai revenit abaia te asteptau baietii .Ai reusit sa faci si tu vreo 500 de euro adica chiria pe doua luni din trestiana Ai mare grija cu neprotejatu' si cu **spam editat**ii ..
danutz 42 Reputație: -13 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Nota 2 stai jos!!! Eu nu te vreau ca si client!!! Nota 10 stai capra ,vin maine !!
danutz 42 Reputație: -13 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Hai că încet-încet, ajunge la Top, Dobrică! Nu domnu Picon sunt altii mai vechi in bransa au cel putin doi ani de experienta pe acest forum .Matale exclus din cauza varstei,cei trecuti de 50 de ani nu se pun la socoteala ..
danutz 42 Reputație: -13 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Scarba de Pisic nu m-a facut rosu pentru ca asa la rugat Lorena ,nu avea dovezi ca ii defaimez imaginea .Maine fuge la sectia 14 si arata cum o hartuiesc eu ,cam asta a fost tactica ..Asa a invatat-o Gogoncea ,numai ca boarfa si-a retras plangerea din lipsa de probe inainte sa fuga in Germania de frica lu'Catalin si baietilor ..
danutz 42 Reputație: -13 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Hai că încet-încet, ajunge la Top, Dobrică! Stau altii la rand nea Picoane cu state mai vechi si mulat experienta .Exclus matale din cauza varstei ,cei peste 50 de ani nu se iau in considerare ..
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Stau altii la rand nea Picoane cu state mai vechi si mulat experienta .Exclus matale din cauza varstei ,cei peste 50 de ani nu se iau in considerare ..Of of, mai mai, Dobrica, Dobrica, nu te-ai saturat mai omule sa te faci de ras ? La tine expresia "a te opri la timp" nu exista, asa-i ca am dreptate ? Mergi pana la capat, dar daca la capat e un zid ? Ce faci ? Dai in zid, bineinteles. Si cine sufera ? Zidul ? Evident.... NU. TU ! TU suferi ! Dar deh, neimportant pentru tine, ca si asa nu te intereseaza...
dolores rld Reputație: -518 Postat August 11, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 11, 2015 Domnii mei, incepand cu ziua de miercuri 12 august ma gasiti la munca in locatia din tineretului cu acelasi numar de telefon..din ultimele poze si postari. Aceleasi preturi si servicii. Va astept.nu mai fa off-topic pe tocul lui dobre, bre! fa-ti alt thread.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 nu mai fa off-topic pe tocul lui dobre, bre! fa-ti alt thread.N-ai vazut bre, i-a luat Pisicu' jucaria lui Dobre, l-a lasat fara toping ! =))
dolores rld Reputație: -518 Postat August 11, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 11, 2015 N-ai vazut bre, i-a luat Pisicu' jucaria lui Dobre, l-a lasat fara toping ! =))si cum mai face bani? ) )))))
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 15, 2015 dobre a inviat
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 15, 2015 unde-i dobre?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 15, 2015 dobre a inviat Știm.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 15, 2015 Io acu observ ca nebunul asta de Pisi l-a banat pe Dobrelu, cum sa iti banezi mah UL. parca vad ca daca ii mai zic de 3 ori fucsia imi da ban fucsia, fucsia, fucsia aaaa
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 15, 2015 Io acu observ ca nebunul asta de Pisi l-a banat pe Dobrelu, cum sa iti banezi mah UL. parca vad ca daca ii mai zic de 3 ori fucsia imi da ban fucsia, fucsia, fucsia aaaaaaaa - te doare măseaua ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 dobre a inviatadevarat a inviat
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 15, 2015 aaaa - te doare măseaua ?voiam sa scriu fucsia cu multi de 'a', dar am pus spatiu din greseala si graba
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 15, 2015 voiam sa scriu fucsia cu multi de 'a', dar am pus spatiu din greseala si grabaSa nu te doară gâtu" când zici atâţia de a
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 Ce-a mancat Dobre azi ?? :thinking
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 15, 2015 Dobre a primit KO d3 la lorena... a ajuns aa.i fie luat topicul de la top , a ajuns banat si cineva de aici de pe forum i.a furat.o pe lorena si urmeaza sa se marite cu eaA ajuna si sarac si banat si fara femeie 1
sava docmanov Reputație: 61 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 15, 2015 Dobre a primit KO d3 la lorena... a ajuns aa.i fie luat topicul de la top , a ajuns banat si cineva de aici de pe forum i.a furat.o pe lorena si urmeaza sa se marite cu eaA ajuna si sarac si banat si fara femeieauzi sefu da cine e Dobre?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 auzi sefu da cine e Dobre?El.... http://www.wowbiz.ro/dan-dobre--fostul-iubit-al-lorenei--fiica-ambasadorului-care-se-prostitueaza--o-vrea-inapoi--ii-dau-casa-mea-daca-renunta-lajob_139963.html
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 15, 2015 Io acu observ ca nebunul asta de Pisi l-a banat pe Dobrelu, cum sa iti banezi mah UL. parca vad ca daca ii mai zic de 3 ori fucsia imi da ban fucsia, fucsia, fucsia aaaa Ți-e teamă că urmezi, este? 3 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 15, 2015 Dobre a primit KO d3 la lorena... a ajuns aa.i fie luat topicul de la top , a ajuns banat si cineva de aici de pe forum i.a furat.o pe lorena si urmeaza sa se marite cu eaA ajuna si sarac si banat si fara femeiepe Diamond nu l-ai bana
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum