Sari la conținut

Lorena s-a retras Dobre a reinviat

Postări Recomandate

Postat

Da de ce nu muti topicul la sectiunea gay?!sau daca isi pune o peruca in cap poate la are sanse sa semene cu un travestit?!

sA VEZI CE-TI RRUP CURU'Doamna premium .O sa faci kk imprastiat o saptamana
Vizitator
Reputație: 0
Postat

sA VEZI CE-TI RRUP CURU'Doamna premium .O sa faci kk imprastiat o saptamana

Nota 2 stai jos!!! Eu nu te vreau ca si client!!! :rax2

Postat

Domnii mei, incepand cu ziua de miercuri 12 august ma gasiti la munca in locatia din tineretului cu acelasi numar de telefon..din ultimele poze si postari. Aceleasi preturi si servicii. Va astept.

Felicitari ,bine ai revenit abaia te asteptau baietii .Ai reusit sa faci si tu vreo 500 de euro adica chiria pe doua luni din trestiana Ai mare grija cu neprotejatu' si cu **spam editat**ii ..
Postat

Hai că încet-încet, ajunge la Top, Dobrică!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu domnu Picon sunt altii mai vechi in bransa au cel putin doi ani de experienta pe acest forum .Matale exclus din cauza varstei,cei trecuti de 50 de ani nu se pun la socoteala ..
Postat

Scarba de Pisic nu m-a facut rosu pentru ca asa la rugat Lorena ,nu avea dovezi ca ii defaimez imaginea .Maine fuge la sectia 14 si arata cum o hartuiesc eu ,cam asta a fost tactica ..Asa a invatat-o Gogoncea ,numai ca boarfa si-a retras plangerea din lipsa de probe inainte sa fuga in Germania de frica lu'Catalin si baietilor ..

Postat

Hai că încet-încet, ajunge la Top, Dobrică!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Stau altii la rand nea Picoane cu state mai vechi si mulat experienta .Exclus matale din cauza varstei ,cei peste 50 de ani nu se iau in considerare ..
Vizitator
Postat

Stau altii la rand nea Picoane cu state mai vechi si mulat experienta .Exclus matale din cauza varstei ,cei peste 50 de ani nu se iau in considerare ..

Of of, mai mai, Dobrica, Dobrica, nu te-ai saturat mai omule sa te faci de ras ? La tine expresia "a te opri la timp" nu exista, asa-i ca am dreptate ? Mergi pana la capat, dar daca la capat e un zid ? Ce faci ? Dai in zid, bineinteles. Si cine sufera ? Zidul ? Evident.... NU. TU ! TU suferi ! Dar deh, neimportant pentru tine, ca si asa nu te intereseaza... :(

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Domnii mei, incepand cu ziua de miercuri 12 august ma gasiti la munca in locatia din tineretului cu acelasi numar de telefon..din ultimele poze si postari. Aceleasi preturi si servicii. Va astept.

nu mai fa off-topic pe tocul lui dobre, bre! =))

fa-ti alt thread.

Vizitator
Postat

nu mai fa off-topic pe tocul lui dobre, bre! =))

fa-ti alt thread.

N-ai vazut bre, i-a luat Pisicu' jucaria lui Dobre, l-a lasat fara toping ! =)) =))

Postat

N-ai vazut bre, i-a luat Pisicu' jucaria lui Dobre, l-a lasat fara toping ! =)) =))

si cum mai face bani? =))) =)))))))

• Oras:worldwide
Postat

Io acu observ ca nebunul asta de Pisi l-a banat pe Dobrelu, cum sa iti banezi mah UL.   parca vad ca daca ii mai zic de 3 ori fucsia imi da ban  :laugh2  :laugh2

fucsia, fucsia, fucsia aaaa

• Oras:sud
Postat

Io acu observ ca nebunul asta de Pisi l-a banat pe Dobrelu, cum sa iti banezi mah UL.   parca vad ca daca ii mai zic de 3 ori fucsia imi da ban  :laugh2  :laugh2

aaaa - te doare măseaua ?

Postat

aaaa - te doare măseaua ?

voiam sa scriu fucsia cu multi de 'a', dar am pus spatiu din greseala si graba

Postat

voiam sa scriu fucsia cu multi de 'a', dar am pus spatiu din greseala si graba

Sa nu te doară gâtu" când zici atâţia de a

Vizitator
Postat

Ce-a mancat Dobre azi ?? :thinking :thinking

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Dobre a primit KO d3 la lorena... a ajuns aa.i fie luat topicul de la top , a ajuns banat si cineva de aici de pe forum i.a furat.o pe lorena si urmeaza sa se marite cu ea

A ajuna si sarac si banat si fara femeie

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Dobre a primit KO d3 la lorena... a ajuns aa.i fie luat topicul de la top , a ajuns banat si cineva de aici de pe forum i.a furat.o pe lorena si urmeaza sa se marite cu ea

auzi sefu  da cine e Dobre?

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ți-e teamă că urmezi, este?  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2

Postat

pe Diamond nu l-ai bana  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...