bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Septembrie 6, 2015 Pentru a-i intelege pe ceilalti din jurul tau, mai intai trebuie sa te cunosti pe tine insusti. Odata ce-ai ajuns sa te cunosti cu adevarat atunci vei putea intra in comuniune cu natura, stelele, universul. Doar atunci iti vei iubi cu adevarat apropele si o sa intelegi ca oamenii nu sunt diferiti decat prin micile artificii pe care le-a creat. Iubeste aproapele, natura si nu lasa planeta sa moara... 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 Bine mă, am înțeles.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 6, 2015 bipolar, nu te supara, nu e mai bine sa stai tu pitit in locuri uitate de civilizatie sa intri in "comuniune" cu natura? deocamdata se pare ca majoritatea de pe aici au alte planuri de future 1 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 6, 2015 Pentru a-i intelege pe ceilalti din jurul tau, mai intai trebuie sa te cunosti pe tine insusti. Odata ce-ai ajuns sa te cunosti cu adevarat atunci vei putea intra in comuniune cu natura, stelele, universul.Doar atunci iti vei iubi cu adevarat apropele si o sa intelegi ca oamenii nu sunt diferiti decat prin micile artificii pe care le-a creat. Iubeste aproapele, natura si nu lasa planeta sa moara... Concret, ce trebuie sa fac!?
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 6, 2015 bipolar, nu te supara, nu e mai bine sa stai tu pitit in locuri uitate de civilizatie sa intri in "comuniune" cu natura?deocamdata se pare ca majoritatea de pe aici au alte planuri de future Uite, un inceput ar fi sa o iubesc pe Anonna, in felul acesta imi iubesc si aproapele si natura (feminina) deopotriva.
johnny&white Reputație: -438 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Septembrie 6, 2015 bipolar, nu te supara, nu e mai bine sa stai tu pitit in locuri uitate de civilizatie sa intri in "comuniune" cu natura? deocamdata se pare ca majoritatea de pe aici au alte planuri de future Lasa bre omu' in pace.
bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:offline Oras:offline Autor Postat Septembrie 6, 2015 Nu trebuie sa pleci din civilizatie. Natura inseamna tot ceea ce ne inconjoara: plante, animale, om. bipolar, nu te supara, nu e mai bine sa stai tu pitit in locuri uitate de civilizatie sa intri in "comuniune" cu natura? deocamdata se pare ca majoritatea de pe aici au alte planuri de future
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 6, 2015 Nu trebuie sa pleci din civilizatie. Natura inseamna tot ceea ce ne inconjoara: plante, animale, om.nu mai spune?! chiar vrei sa mor de ras?
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2015 Postat Septembrie 6, 2015 Pentru a-i intelege pe ceilalti din jurul tau, mai intai trebuie sa te cunosti pe tine insusti. Odata ce-ai ajuns sa te cunosti cu adevarat atunci vei putea intra in comuniune cu natura, stelele, universul. Doar atunci iti vei iubi cu adevarat apropele si o sa intelegi ca oamenii nu sunt diferiti decat prin micile artificii pe care le-a creat. Iubeste aproapele, natura si nu lasa planeta sa moara...Amada ce parere are? Io zic ca femeia asta ar fi in stare sa dea foc și Soarelui. 1
bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:offline Oras:offline Autor Postat Septembrie 6, 2015 nu mai spune?! chiar vrei sa mor de ras?"Raul, ramul mi-e prieten numai mieIara tie dusman ti-este."
oldybutgoldy Reputație: 737 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 "Raul, ramul mi-e prieten numai mieIara tie dusman ti-este." Presupun ca si cainii maidanezi la fel, nu-i asa? "Dar acu' vei vrea cu scrisul pe-acest topic sa ne certi,Ori vei vrea sa faci intoarsa de pe-acuma a ta caleSa ne dai si noua un semn de mila mariei tale.De-o fi una, de-o fi alta, ce e scris si pentru noi,Dar am prefera cu totii de-un' te duci sa nu mai... scrii."
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2015 Bipolare, eu te înțeleg și am o mare compasiune pentru tine! Sincer! 2 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 6, 2015 Nu trebuie sa pleci din civilizatie. Natura inseamna tot ceea ce ne inconjoara: plante, animale, om.ce ai zice să te inconjoare Merkava?
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 6, 2015 Mai bine incearca aici: http://patriarhia.ro/
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 9, 2015 pentru a primi intelegere si compasiune trebuie neaparat ca un individ (nu conteaza sexul) sa accepte ceea ce a devenit, nu aberatiile din nomenclatorul psihiatric, adica, ce-i aia bipolar? corect ar fi asocierea a doua atribute opuse, ireconciliabile, cum ar fi ratat irecuperabil, sau ucigas inocent, sau ipocrit invins etc., james bond in satu cu ministri nu merge, parazit ascuns da, merge! (lățel)
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 9, 2015 Iubeste aproapele, natura si nu lasa planeta sa moara... serios ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum