Sari la conținut

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan


Vizitator sambure

Postări Recomandate

fut ce vrea pula mea asta mare, nu femei de serviciu ca tine, dereglatule.

si ia vezi cine ataca fetele nevinovate, fara pesti, iuby si alate combinatii gretoase.

Uite aici personajul https://nimfomane.com/forum/topic/78706-carmen-din-berceni-0721359748-un-gfe-excelent-cu-sanii-mari/page-199?do=findComment&comment=5938802

 

Daca esti prost facut sarmale stai dreaq pe coaiele tale, mosule

Pana la urma Motanu a confirmat. Sa vazut care ataca concurenta.

Rusine Tica si Nicoleta aka Andreea aka Rebeca

Vai de steaua voastra ca nu aveti respect

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Incredibil, atâția noi veniți pe forum, numai cu, conturi plătite, dau minusuri aiurea, vezi pe buny asta, sau mai știu eu pe cine, nimeni nu mai fute nimic domnilor. Forumul asta a devenit, de la o vreme, un forum al conflictelor, al stangaciilor, al certurilor, al nefututi lor, care, aberează, vb prostii, dar de ce? Clone peste clone, se minuseaza, se cearta, ne minuseaza, ne baneaza. Domnilor predați armele, împăcat va fiți bărbați, futeti la fetele astea. Sa încercăm sa revenim la și pt ce a fost creeat acest forum de maestrul Pisicuts.Incetati cu certurile, cu aberație, cu suferințele, cu durerile sufletești. Nu trebuie sa existe asa ceva aici. Iertare Andreea pt of topic dar nu pot sa cred ce se intampla

 

 

Coane nu am mințit niciodată, crede ma aco unde am fost am făcut recenzii reale, am spus întocmai cum a fost. Nu am mințit, dacă Pisicutz vrea sa ma baneze el decide, dar repet niciodată nu am mințit în legătură cu vizita la vreo fata, nu am ascuns nimic, nu ma interesează, nimeni de pe forumul asta, dincolo de scopul acestui forum, nu îs prieten cu niciun membru al forumului, cu sig nu am avea nimic în comun, și, repet nu mint cu privire la recenzii. Mulțumesc pt contra discuție. Respect

Stimate @biatlonist, ai perfecta dreptate! Pe toti ne deranjeaza clonele si scandalul din ultimele luni!

Doar ca... tu, din cate se pare, stii versiunea unei singure parti. Daca ai incerca sa te informezi mai complet, probabil ai intelege ca lucrurile stau putin altfel decat ti s-a spus. Chiar invers, de fapt!

Dar daca, asa cum spui, "nu te intereseaza nimeni de pe forumul asta" si nu vrei sa afli mai multe, poate ar fi bine sa nu mai intervii in discutii pe care - fara suparare! - nu le intelegi. Pentru ca, fara sa vrei, te pui in postura unui Don Quijote putin ridicol (din nou, fara suparare!).

 

Oricum, este urat si nedrept ceea ce face userul samariteanul (sub denumirea asta sau sub altele, dinainte), lovind in persoane care nu au nicio vina.

Si e ciudat ca nu-si da seama ca asta afecteaza cel mai mult tocmai persoana pe care crede ca o ajuta...

Stupid!

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Dupa o lunga perioada de acomodare (2013 - 2019 :laugh2  :laugh2  :laugh2), am zis ca e momentul sa scriu si eu prima recenzie. Si despre cine alta decat Andreea Rebeka, la care imi doream de mult timp sa ajung, dar nefiind client vechi si neavand nici postari pe site, pana acum sansele de a o intalni au fost minime. Ieri insa astrele s-au aliniat, Andreea a hotarat sa riste si cu un client nou si astfel am ajuns sa o cunosc. Nu voi intra in amanunte, nu voi da note punctuale (poate dupa a 2 a sau a 3 a intalnire, cand voi fi si eu mai atent la amanunte gen cum e baia, cate geluri, apa de gura etc), dar pot sa va spun cu toata sinceritatea ca este exact ceea ce am asteptat sa intalnesc. In sens pozitiv. M-am simtit in largul meu, m-am simtit cu o prietena, cu toate ca la primul contact tensiunea isi spune de ambele parti cuvantul. Per total, o experienta de  peste 9. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la urmatoarele. 

Am achitat tariful pentru o jumatate de ora, ca asa mi se pare corect la prima intalnire, dar am socializat peste o ora, Multumesc Andreea!

Pup :)

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

După o pauza cam lunga de vizitat pe Andreea, reușesc sa îmi rup o ora din timpul prea ocupat de care, de la o vreme am parte și ajung pe la domnișoară. Andreea aceiași gacica sexy și bună în ceea ce face. Am avut parte de o ora de sex foarte mișto. Oral neprotejat, bine făcut, normal binenteles protejat, schimbat vreo trei poziții, Andreea se implica, ii place pula, e aco cu tine și face tot posibilul sa pleci fericit. Am finalizat pe sânii cei frumoși ai fetei. Andreea o gagica care, de cite ori voi reușii sa îmi facc timp o voi mai vizita. Cadoul fetei pt o ora jumătate de sex, plus oralul neprotejat, 300 rhon. Mulțumesc Andreea, spor la futut fraților.

:)

  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

'na seara la lume,

 

Ajuns si eu acasa, dupe week-end si, inainte de incepe inca-o saptamana de truda, ma mai relaxez cu amintiri placute; pe unde-am fost in week-end si ...la inceputul sau.

Unde puteam sa fiu, la-nceput? La Andreea, of course :blushing2

 

NOTE

 

Locatia: 9....cea cunoscuta, langa Mall Vitan; Bun asa, ca nu e problema cu parcarea. Tot curat, tot ordonat (bine, nu-s multe chestii in camera "de lucru"), prosoapele tot stivuite/rulate in raftul de langa usa, TV-ul tot pe muzica, tot intuneric (draperii trase - sa nu se uite lumea peste balcon, inauntru ). Ce e nou, e un pat...de fapt salteaua de pe pat, ca era si inainte unul, de-l foloseam sa-mi pun hainele. Tot “cuier” a ramas, ca scartaie dom'le, ca la balamuc!

Deci, tot salteaua pe podea e baza... :rax2

 

Andreea: 9....zica lumea orsice, mie-mi place de ea...e frumushica, buzele-s pline, gura o rotunjesthte frumos cand vorbeste sau cand ..., are sani frumoasi (se bat inca bine cu gravitatia si moliciunea), taliutza, poponeatza. Dupa cum zice si ea “n-am picioare prea lungi” dar csf? Ncsf! Ma-njura nu ma-njura, io zic ca a mai pus un pic de carnitza! Da’ nu e pufoasa inca...

 

Atitudine: 10 ...cu mine e ca o vrabiutza mereu. Pare ca se bucura en-gros cand ajung pe la ea, imi gaseste “liber” si nu se supari sau, mai rau, sa ma anuleze, daca mai intarzii nitzel...5-10 min acolo (ce sa mai zic de 20min, ca acu’)...Mereu ma trateaza cu ceva, o cola o cafea, la chat, cu “Andreea” pe podea.

 

GFE: nu FK (din cauza mea) dar chiar ma simt ca si cu o prietena...discutii, povestiri, calatorii, etc, etc, mai una-mai alta, mereu imi zboara timpul si trebuie sa ma chinui sa gasesc o pauza, in care sa ma dezechipez rapid si sa fug spre dush...

 

Igiena: 10...catifelata, parfumata...intotdeauna.

 

OP: 8-9....pupaceli, mangaieri pe corp, mangaieri prin imprejurimi pana sa ajungem sa punem pelerina, vacuum/limbutze/rotatii si adancimi pe al’ mic...mici gemete de pofta.

 

NP: 9-10...uleiat micul pompier, sa se strecoare, mangaiat/framantat pe piept ea, mangaiat/framantat de sani/poponeatza eu, LOT-ul dreaq iar m-a facut de ras. Cand se aprinsese si ea mai tare, ramase fara obiectu’ muncii...al’mic nu mai rezistase si-si facuse treaba; si-acu’ ne-ntreba la ce ne mai agitam atat.

Mama ce suparata fu’ titulara...Sorry, :blushing2 next time promit sa fiu mai “potolit”.

 

Cado’: 200/1h...Black-Friday, ce sa-i faci...nu mi l-am dorit, dar asa s-a nimerit.

 

Nu mai trec la partea “clasica” cu povestioara, ca am mai bagat cate ceva pe ici pe colo la note...si mi-e un somnnn...

 

Altceva as vrea sa zic

 

In primul rand, “you suck!”...din ce am inteles, de cand cu hotararea de a primi “lume noua” s-a umplut fata de pretendenti; bashca “Black-Friday”.

Bine mah...o singura recenzie? Dupa aia ziceti ca nu aveti informatii si de unde “alege” destinatiile.

Dar voi? Doar cititi, ce scriu alti tantalai, si nu dati nimic inapoi....

 

In al doilea rand, :clapp @dobrix, colegu’ ;bravo ca ai scris...chiar ma gandeam “oi fi primul care zice ceva, in toata tevatura asta?” :thinking

Cam asta...

 

:hihat

 

PS @dobrix, sa stii ca te-am "copiat"...am intrebat-o daca sa sun la interfon, ca si pana acum, sau sa vin pe la "balcon"...m-am amuzat si eu, nah...

PPS cu riscul de a fi injurat de multi, Andreea, chiar ar trebui sa-l dai dreaq de "Black-Friday"....dupa cum se vede pa topic, la cat au scos astia usa din balamale, doar 2 recenzii; ai raspunsul la intrebarea "ce-o sa zica lumea..."...probabil ca tot "nimic" ca si cei care au fost...Te pup.

:)
  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Asadar si prin urmare,

Intalnirea a fost tare!

 

Cum ar mai zice cineva de pe aici, astrele s-au aliniat astazi si pentru mine si am ajuns la Andreea.

Am avut o conversatie placuta cu ea, iar apoi am mers sa "testez" dusul pentru a fi fresh de actiune. In momentul in care si-a dat hainele jos si am vazut sanii aia superbi si tari... mda, ceva f frumos, placut la atingere, cu niste sfarcuri frumoase si usor erectibile. Actiunea a debutat cu niste saruturi timide si a evoluat la FK. Am ales OP, si deja regret ca nu a fost ON (data viitoare o sa stiu exact ce vreau), un oral facut pe placul meu, trecand apoi un NP LOT. Imi place cum se misca si cum geme. Am schimbat pozitia cu ea stand pe spate si eu deasupra pentru un POV bun, si, dupa cateva minute (sper ca au fost minute si nu secunde) am terminat spectaculos in prezervativ :))

 

Note? E cam ce imi place mie la o femeie, deci 10 pe linie: fata, sani, fund, corp, GFE, OP, NP, FK.

 

Multumesc, Andreea!

:)
  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stimate @biatlonist, ai perfecta dreptate! Pe toti ne deranjeaza clonele si scandalul din ultimele luni!

Doar ca... tu, din cate se pare, stii versiunea unei singure parti. Daca ai incerca sa te informezi mai complet, probabil ai intelege ca lucrurile stau putin altfel decat ti s-a spus. Chiar invers, de fapt!

Dar daca, asa cum spui, "nu te intereseaza nimeni de pe forumul asta" si nu vrei sa afli mai multe, poate ar fi bine sa nu mai intervii in discutii pe care - fara suparare! - nu le intelegi. Pentru ca, fara sa vrei, te pui in postura unui Don Quijote putin ridicol (din nou, fara suparare!).

 

Oricum, este urat si nedrept ceea ce face userul samariteanul (sub denumirea asta sau sub altele, dinainte), lovind in persoane care nu au nicio vina.

Si e ciudat ca nu-si da seama ca asta afecteaza cel mai mult tocmai persoana pe care crede ca o ajuta...

Stupid!

ai punctat esentialul, bravo

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

La Multi Ani !

 

Daca e pentru "titulara" ma alatur si eu...

 

Cum am mai scris "...zica lumea orsice..."; n-am nimic a reprosha comportamentului ei fatza de mine ...si poa' sa-mi citeze mereu recenziile. Chiar asa a fost!

 

Restul...e cancan (again, pentru mine).

 

  • Like 3

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...