Sari la conținut

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan

Vizitator sambure

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

Neata baieti,disponibila azi pana la orele 20:00

Vineri/Duminica -Indisponibila

Va pup,va doresc o zi buna :)

..din 2012 pe site, ai terminat rodajul de ceva timp si totusi "motorul" arata ca si nou...care i secretul? revizii la terrmen, uleiuri bune, dar si "mecanici" priceputi

Bafta...let it rock!!

Link spre comentariu

Ce taxe ai?

Buna ziua...am o intrebare...sau nelamurire. Incercand sa dau de persoana in cauza..protagonista...observ ca e destul de rece, respingatoare  chiar necuminicativa! Nu sti uce sa zic...poate mi se pare mie... Nu scria aceasta postare dac anu eram interesat de o tipa de varsta ei, o milfuta- o matura. Multumesc, sper ca Andreea sa raspunda

Link spre comentariu

Buna ziua...am o intrebare...sau nelamurire. Incercand sa dau de persoana in cauza..protagonista...observ ca e destul de distanta, respingatoare  chiar necuminicativa!

Cu ceva timp in urma am reusit sa vorbesc cu ea telefonic lasandu-mi alta impresie.  

Nu sti uce sa zic...poate mi se pare mie...

Nu scriam aceasta postare daca nu eram interesat de o tipa de varsta ei, o milfuta- o matura. Multumesc, sper ca Andreea sa raspunda

Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua...am o intrebare...sau nelamurire. Incercand sa dau de persoana in cauza..protagonista...observ ca e destul de distanta, respingatoare  chiar necuminicativa!

Cu ceva timp in urma am reusit sa vorbesc cu ea telefonic lasandu-mi alta impresie.  

Nu sti uce sa zic...poate mi se pare mie...

Nu scriam aceasta postare daca nu eram interesat de o tipa de varsta ei, o milfuta- o matura. Multumesc, sper ca Andreea sa raspunda

Buna domndomn,inainte de pandemie' eram selectiva,dar acum cu pandemia sunt si mai selectiva ;)

Lucrez 1-2 programari pe zi ,iar prioritate au clientii cunoscuti/Fideli!

O zi buna,Spor!!

• Like 2
Link spre comentariu

Buna domndomn,inainte de pandemie' eram selectiva,dar acum cu pandemia sunt si mai selectiva ;)

Lucrez 1-2 programari pe zi ,iar prioritate au clientii cunoscuti/Fideli!

O zi buna,Spor!!

Multumesc ca ai raspuns si bine faci ca procedezi asa (prudenta si precautie).

Sper sa ajung sa ne cunoastem si sa te "calc" nitel sa chitai :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...