Sari la conținut

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan

Vizitator sambure

Postări Recomandate

• Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

La ce specimene populează acum acest toping... mândra cred că a ajuns să mă regrete... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Mie greu sa recunosc ca aici ai Maxima dreptate.Na ca am facut-o si pe asta :laugh2

• Like 8
  • Minus 17
Link spre comentariu

Nu am cont premium si nici nu doresc sa am, nu mai scriu recenzii de foarte mult timp (singurul cont pe care il am, acesta, are un buna ziua..) dar as vrea sa putem comunica intr-un fel, cum facem? Te sun maine la 10.30 si stabilim ceva? As aprecia orice raspuns, fie el si scris..

Link spre comentariu
  • Oras:sud-est
  • Oras:sud-est

Nu am cont premium si nici nu doresc sa am, nu mai scriu recenzii de foarte mult timp (singurul cont pe care il am, acesta, are un buna ziua..) dar as vrea sa putem comunica intr-un fel, cum facem? Te sun maine la 10.30 si stabilim ceva? As aprecia orice raspuns, fie el si scris..

Incearca si sms, s-ar putea sa mearga si mai bine !

• Like 1
Link spre comentariu

Buna amarputas,eu fac exceptii uneori la conturi necolorate doar daca au cateva recenzii.Avand  in vedere ca nu doresti cont "'colorat" si nici recenzii...din pacate nu se poate stabilii absolut nimic.

Te pup,o zi frumoasa sa ai!

• Like 8
  • Minus 17
Link spre comentariu

Tu incearca sa o suni...vezi daca iti raspunde....ca nu-ti taie nimeni capul... De ce tii neaparat sa-ti raspunda aici in scris....sa-si dea acceptul de a o suna??

Buna,.atata timp cat scrie clar peste tot ca":NU RASPUND LA NUMERE NOI-doar PM. Nu-i mai induce in eroare te rog.Pup

• Like 8
  • Minus 17
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...