Membru Premium derwall Reputație: 640 Postat Februarie 25, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Februarie 25, 2020 Văd că are anunț pe www.publi24.ro.... 5 4 Link spre comentariu
cristian8282 Reputație: 35 Postat Iunie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2020 Sunat. Serviciile actuale oral si normal protejat, 100 fin. Nu mai are vatianta de ora. 2 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 640 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Publică anunt lunar pe www.publi24.ro A fost cineva recent la ea ? Mulțumesc 🤗😉😋 5 4 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iulie 8, 2021 La 06.01.2021 la 16:13, derwall a spus: Publică anunt lunar pe www.publi24.ro A fost cineva recent la ea ? Mulțumesc 🤗😉😋 Ai dat aici? Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 640 Postat Iulie 8, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iulie 8, 2021 Acum 1 oră, laury a spus: Ai dat aici? Nu am fost, este cam departe. Desi ma atrage...ceva in genul vecina gospodina care face si nebunii. ☺😋😉 2 5 Link spre comentariu
mariciu Reputație: 13 Postat August 27, 2021 Partajează Postat August 27, 2021 Mai stie cineva ceva despre doamna? Am tot incercat sa sun si nu merge pe numarul din titlu! Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 640 Postat August 28, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat August 28, 2021 Acum 19 ore, mariciu a spus: Mai stie cineva ceva despre doamna? Am tot incercat sa sun si nu merge pe numarul din titlu! Pana acum vreo 2-3 luni avea anunt pe www.publi24.ro Acum nu mai are....🤗😉 3 3 Link spre comentariu
Bujye1 Reputație: 5 Postat Septembrie 3, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 3, 2021 Intr-adevar, am incercat sa sun si eu pe primul numar (pe asta il aveam codificat in telefon) și se pare ca nu mai este inregistrat in retea. Pe cel de-al doilea nu am îndrăznit, știu ca renunțase la el in ultimul timp. Era un coleg aici pe forum care era mai pasionat de ea dar întrucât nu mai am acces la vechiul cont Bujye, și automat la mesageria privată, nu mai tin minte cum il chema. Poate știe ceva de ea. Pentru mine a fost o experiență plăcută, nu sunt pretențios, raport bun calitate/pret. Link spre comentariu
968jhon Reputație: 29 Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 Amândouă nr nu mai sunt alocate. Să sperăm că o să revină. Link spre comentariu
futakul Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Stie cineva ceva despre doamna ? s a pensionat ? Link spre comentariu
968jhon Reputație: 29 Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Mai știe cineva ceva de doamna. A dat cineva de ea? Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 640 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Nu am mai văzut anunt de-al ei de prin primavara....pe www.publi24.ro 😊😌😉 5 3 1 Link spre comentariu
vreaunokian8 Reputație: 4 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:female Oras:female Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Sunt absolut devastat, prieteni. Aici am dat prima muie din viața mea, care a durat 7 secunde + prima împușcare in piept. Nu pot sa cred ca această doamnă nu mai activează. Am parte de șocul vieții mele la început de 2022. Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Mai activeaza Cami? A mai fost careva de curand? 1 Link spre comentariu
gavrial Reputație: 2 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:baicoi Oras:baicoi Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Acum 16 ore, laury a spus: Mai activeaza Cami? A mai fost careva de curand? A disparut din peisaj de vreun an din pacate. Eu am avut o rel ok cu ea, n a lasat nici macar un nr de tel. 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 19, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 1 oră în urmă, gavrial a spus: A disparut din peisaj de vreun an din pacate. Eu am avut o rel ok cu ea, n a lasat nici macar un nr de tel. Mersi, stiam acum un an ca nu vroia sa se retraga. Mai urmarim. 1 Link spre comentariu
vreaunokian8 Reputație: 4 Postat Ianuarie 22, 2022 Oras:female Oras:female Partajează Postat Ianuarie 22, 2022 Rog pe toți posibilii vizitatori viitori ai doamnei sa ne anunte dacă printr-o minune va reveni in domeniu. Prin 2020 mi-a zis ca face un curs, nu am inteles exact despre ce anume era vorba. Sper sa nu se fi reprofilat definitiv. Mulțumim anticipat ♥️♥️♥️ Link spre comentariu
vreaunokian8 Reputație: 4 Postat Martie 15, 2022 Oras:female Oras:female Partajează Postat Martie 15, 2022 Mai știe cineva ceva de Cami? Mai e in locația de la Eminescu? Pliiiiiiiz i miss her 😭😭😭😭 Link spre comentariu
968jhon Reputație: 29 Postat Mai 12, 2022 Partajează Postat Mai 12, 2022 A dat cineva de doamna? Mai știe cineva ceva de ea? Link spre comentariu
mariciu Reputație: 13 Postat Iulie 14, 2022 Partajează Postat Iulie 14, 2022 Am inteles ca doamna s-a facut asistenta medicala, dar nu stiu unde. Daca aflu va tin la curent! Link spre comentariu
gavrial Reputație: 2 Postat Iulie 14, 2022 Oras:baicoi Oras:baicoi Partajează Postat Iulie 14, 2022 Si eu stiu ca facea scoala de asistente la un momentdat. Ar trebui lasata in pace totusi daca a intrat in civilie. Link spre comentariu
blanaruuuu37 Reputație: -3 Postat Decembrie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2022 Salutare. Ofer 100€ pt cel care ma poate pune in legatura cu doamna. Astept raspunsul vostru la adresa: [email protected]. Multumesc 1 Link spre comentariu
blanaruuuu37 Reputație: -3 Postat Ianuarie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 Buna seara , domnilor . Inca nu am reusit sa fac rost de numarul personal . Oferta ramane in picioare si am ridicat miza la 150€ ,pt cine ma pune in legatura , sau imi poate oferi numarul. Multumesc. 1 Link spre comentariu
blanaruuuu37 Reputație: -3 Postat Februarie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2023 Salutare . Mi a confirmat cineva ultimele 3 cifre din numărul doamnei . Pt cel care imi confirma ultimele 3 cifre corecte ale numărului si ulterior imi trimite numarul, fac transfer in valoare de 900 lei . Va rog sa ma contactați la adresa [email protected] , daca doreste cineva . Multumesc 1 Link spre comentariu
aricelul Reputație: 2 Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 On 2/16/2023 at 8:14 AM, blanaruuuu37 said: Salutare . Mi a confirmat cineva ultimele 3 cifre din numărul doamnei . Pt cel care imi confirma ultimele 3 cifre corecte ale numărului si ulterior imi trimite numarul, fac transfer in valoare de 900 lei . Va rog sa ma contactați la adresa [email protected] , daca doreste cineva . Multumesc Tu realizezi cat oxigen consumi aiurea? 1. cineva ți-a confirmat ultimele 3 cifre. Când spui asta, se înțelege ca tu știai deja care sunt acele ultime 3 cifre, iar Gheorghe (cineva) ți-a confirmat, adică ți-a arătat ca le știe si el. In orice caz, confirmându-le, e clar ca tu le-ai sti. 2. De ce ai da apoi 900 lei pt ca cineva sa îți confirme ultimele 3 cifre? Pai nu ziceai mai sus ca Gheorghe ți le-a confirmat deja? Sau ești analfabet functional si nu știi ce inseama verbul a confirma? 3. Ma amuza faptul ca tu vrei sa ți se confirme doua lucruri: a) numărul de telefon complet si b) ultimele 3 cifre din el. Hai sa îți zic un secret, e ca la matematica: b este inclus in a aici. Înțeleg ca vrei sa o futi pe Camelia cea cu țâțe lăsate pana la buric, însă constat ca deja dai semne de retard mintal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum