Sari la conținut

RozKendra despre daywalker

rozkendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Până nu văz cu ochii mei nu poci a crede :)

O dormi?...dă Rozica zic.

Face findom.  :laugh2

am dormit pan la 10 eu care up la 7 . m-au prins 'blestemele' lu trole , in ritmu asta ajung frumoasa adormita....

Postat

da , e nasoala , n`are tzate si`n pizda e zdrente , zici ca e intrarea la metrou

suge-o ca stiti cu totii ca-s bunaciune de murea unu dupa mana mea in pmuri si day dupa ceva, trebuie sa aflu si eu care bucata mai exact.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

am dormit pan la 10 eu care up la 7 . m-au prins 'blestemele' lu trole , in ritmu asta ajung frumoasa adormita....

Pâna la proba contrarie, doar adormită.  :laugh2

Postat

Pâna la proba contrarie, doar adormită.  :laugh2

ce proba Piconash, tu fiind mai matur de fel nu as vrea sa te orbesc cu stralucirea mea  :laugh2

ia sa bag o ingineresca  :blushing2  :blushing2  :boob

Postat

Lasă ingineria, ie grea, crede-mă!

Proba? Păi pă neveu ... toți estem frumoși, chiar și io, așa mathusalemic cum mi-s!  :laugh2

Postat

Lasă ingineria, ie grea, crede-mă!

Proba? Păi pă neveu ... toți estem frumoși, chiar și io, așa mathusalemic cum mi-s!  :laugh2

v-am explicat de 1000 de ori ca io aici desi par aroganta (daca m-ati cunoste fie la un suc ati vedea ca am de ce) , mai tai din ele sa nu isi taie careva invidios venele saracu  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

suge-o ca stiti cu totii ca-s bunaciune de murea unu dupa mana mea in pmuri si day dupa ceva, trebuie sa aflu si eu care bucata mai exact.

magazia de carbuni ca vine iarna  :laugh2 , asta in situatia ca nu-i cazi prada lu africanu cu care tot cochetezi

Postat

magazia de carbuni ca vine iarna  :laugh2 , asta in situatia ca nu-i cazi prada lu africanu cu care tot cochetezi

nu am cochetat cu Afriq , voiam sa fac misto de Pelicanu  :laugh2

iarasi veniti cu barfa sa creada Pisi ca-l tradez  :laugh2

Postat

Nu pari arogantă Roz, ești.

sarbii-s de vina Piconash, am o combinatie de sanji prea puternici. Mama insasi mi-a zis cand discutam un nou razboi mondial si arme biologice ca  despre ce drq de virusi vorbesc, ca eu sunt destula arm,a biologica........

Vizitator
Postat

nu am cochetat cu Afriq , voiam sa fac misto de Pelicanu  :laugh2

iarasi veniti cu barfa sa creada Pisi ca-l tradez  :laugh2

cred ca te mananca`n cur , ai grija ca e cam dracos peli si te cam joci cu curu gol in fatza pulii  :laugh2

nici inji nu te mai scapa , am zis  :pope

Postat

cred ca te mananca`n cur , ai grija ca e cam dracos peli si te cam joci cu curu gol in fatza pulii  :laugh2

nici inji nu te mai scapa , am zis  :pope

ete pula, nici nu ma cunoaste si s-a apucat sa ma barfeasca continuu. Si il barfeste si pe Inji. Cred ca s-a indragostit si de mine si de el  :laugh2

Postat

Pisi Vinulet e un defaimator care vine cu intrigi de astea ca sa te faca sa crezi ca-s sora cu dujmanu, dar nu-s . Promit :)

http://77wallpapers.com/wp-content/uploads/2014/10/Loving-cats.jpg

Vizitator
Postat

ete pula, nici nu ma cunoaste si s-a apucat sa ma barfeasca continuu. Si il barfeste si pe Inji. Cred ca s-a indragostit si de mine si de el  :laugh2

incurci katerinca cu barfa , ia stai ca te bag pe teava  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

incurci katerinca cu barfa , ia stai ca te bag pe teava  :laugh2

n-ai decat prietene , la mine totul e pe fata . imi asum tot ce fac  :laugh2

repede tu sa ma imbarligi si cu Pisi si cu day doar ca Afriq o are mare, nu inseamna ca visez la bastoane acu.....

Vizitator
Postat

repede tu sa ma imbarligi si cu Pisi si cu day doar ca Afriq o are mare, nu inseamna ca visez la bastoane acu.....

care fatza ca zici ca esti info.office42 , hai sapa mai departe pana ajungi la sarbi

post-173177-0-86002700-1442048715_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

post-173177-0-42246300-1442048872_thumb.png

• Like 1
  • Minus 3
Postat

care fatza ca zici ca esti info.office42 , hai sapa mai departe pana ajungi la sarbi

vinulet crreatura obraznica mai esti.... esti f obraznic. tu ai impresia ca arat ca tanti aia, io-s super printesica

Vizitator
Postat

vinulet crreatura obraznica mai esti.... esti f obraznic. tu ai impresia ca arat ca tanti aia, io-s super printesica

https://fermameaeuropeana.files.wordpress.com/2015/03/capra-felice.jpg

• Like 12
  • Minus 1
Postat

alt nesimtit. nu-s matura!!!!!

Vizitator
Postat

alt nesimtit. nu-s matura!!!!!

cu pula`n cur si vopsita blond s-ar putea sa arati  :laugh2

Postat

cu pula`n cur si vopsita blond s-ar putea sa arati  :laugh2

du-te in pl de taran prost ca vad ca gafai de placere la putina atentie. cu pula n cur stai tu poponaut muist. ia hai sa iti iei frumos locul in lista mea de ignore pan te invata ma-ta cum se vb cu o femeie. porstu pl

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.