Sari la conținut

Caut colega

Postări Recomandate

Postat

ai aruncat osul din gura, catea proasta? =))))))

Plm..ce râde moldoveanu'

Cam asa a aruncat osul şi Deeeeena. Cine l-a luat de pe jos, cu limba, ca un lake?

Tu, ba harciogule.

:)))))))))

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Plm..ce râde moldoveanu'

Cam asa a aruncat osul şi Deeeeena. Cine l-a luat de pe jos, cu limba, ca un lake?

Tu, ba harciogule.

:)))))))))

macar sant un smeker, am mancat dupa principesa =)))) manca-i-as lindicul ei cat un neg =))))))))))))

Postat

macar sant un smeker, am mancat dupa principesa =)))) manca-i-as lindicul ei cat un neg =))))))))))))

Smecherii nu stau pe nimfomane.com şi reacționeaza ca niște pacalici, atunci când nu mananca pizza.

Plm...poate eşti tu smeker.Da' unul prost.

:)

Postat

Smecherii nu stau pe nimfomane.com şi reacționeaza ca niște pacalici, atunci când nu mananca pizza.

Plm...poate eşti tu smeker.Da' unul prost.

ce-ai mai fi mancat cotorul de la pizza mea si ai fi baut o cana cu apa de la robinet. te simt cu vibreaza jugulara de pofta. =))))))) =)))))))))))))))))

Postat

ce-ai mai fi mancat cotorul de la pizza mea si ai fi baut o cana cu apa de la robinet. te simt cu vibreaza jugulara de pofta. =))))))) =)))))))))))))))))

Ce zici?

:)))

Ce-ai mai fi mâncat tu cotorul de la pizza, cu Deeeeena.

Dar nu a fost sa fie.

Ai mâncat cotorul pe nimfomane.com

:)))))

Ba, de ce eşti prost?

Postat

Ce zici?

:)))

Ce-ai mai fi mâncat tu cotorul de la pizza, cu Deeeeena.

Dar nu a fost sa fie.

Ai mâncat cotorul pe nimfomane.com

:)))))

Ba, de ce eşti prost?

sunt si eu cum ai mai fost. se intampla. conteaza sa depasesc conditia la care te-ai blocat. :(

Postat

sunt si eu cum ai mai fost. se intampla

Doar la pacalici li se întâmplă.

Şi nu ai depasit conditia, ti-am zis ca replicile tale de pusti cordit, nu te spală.

Tot acolo eşti. Adica sus pe tren.Pe locomotiva.Cu plasa de rafie de gat.

Postat

Doar la pacalici li se întâmplă.

Şi nu ai depasit conditia, ti-am zis ca replicile tale de pusti cordit, nu te spală.

am auzit da tine. esti toata numai ultima fitza de la LV =))))

post-165178-0-09376800-1442567833_thumb.jpg

post-165178-0-76988800-1442567832_thumb.jpg

• Oras:loco
  • Oras:loco
Postat

pe threadul unde o panarama cauta alta panarama sa-i fie colega, sunt 208 postari, din care 1 on-topic (prima) dupa care alte 2-3-4 panarame se porcaiesc vreme de 207 postari (pana acum), spre bucuria pisoiului care are impresia (falsa) ca asta e sensul forumului.

sa v-o dau prin gura!

lasati panaramele sa-si caute colege!

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

pe threadul unde o panarama cauta alta panarama sa-i fie colega, sunt 208 postari, din care 1 on-topic (prima) dupa care alte 2-3-4 panarame se porcaiesc vreme de 207 postari (pana acum), spre bucuria pisoiului care are impresia (falsa) ca asta e sensul forumului.

sa v-o dau prin gura!

lasati panaramele sa-si caute colege!

dece esti suparat colegu?

vezi sa nu te gaseasca si pe tine careva coleg de aici !

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Benvolio, definește termenul "panaramă"!

Postat

Dă drumul la topicul cu lacăt de pe Testate, să vedem reacții. :)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna!

Probabil nu postez unde trebuie, am lipsit cam mult de pe forum si observ ca nu mai am acces la sectiunea fetelor si nici nu pot sa PM pe nimeni.

Oricum - ma gandesc serios sa revin in "piata muncii" si caut o colega cu care sa inchiriez un apartament dragut, in centru. Eu as putea sa "lucrez" doar in w/e si in mod exceptional in timpul saptamanii. Accept si variante - colega-to-be are deja apartament /garsoniera si nu lucreaza in w/e, etc.

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre! :)

On topic: Pana la urma...ti-ai gasit colega? Hai mai repede ca vreau sa te...cunosc.

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

On topic: Pana la urma...ti-ai gasit colega? Hai mai repede ca vreau sa te...cunosc.

Cred ca, dupa ce a vazut cum merg treburile pe aici, se gandeste serios ca mai bine se face coafeza.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cred ca, dupa ce a vazut cum merg treburile pe aici, se gandeste serios ca mai bine se face coafeza.

Eu i-am zis ca o iau in harem la mine.

Vizitator
Postat

A zis ca nu face fata :) si spate nu vrea

Postat

Ce cristelniţa ma-tii mai sugi? Ca nu te-am mai vazut sa inoti pe aici. :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sper sa revii Andra , mi-am dorit mult sa ajung la tine si intotdeauna a intervenit ceva si nu s-a putut. 

Te asteptam cu anunt si noile tarife!

Si poate cand am sa revin in tara , in decembrie , voi sparge gheata sa te vizitez!

Have fun! :*

Postat

Fa belito, da' raspunde futu-ti raiu' ma-tii, cand te bag in seama! Ca vad ca te loghezi pe aici, fara sa semnezi condica de prezenta... :felatie =))) =)))))

Azi vin cu Personalu' la Bucales. Dau la carbuni sa mearga locomotiva. =)))

Uite ce ti-am gasit. =))) Ti-o aduc sa iti faci si tu o rochie ca oamenii? =))))

post-165178-0-11146400-1443332423_thumb.jpg

Vizitator sarlatanu
Postat

Dolores, mie asta imi seamana a razbunare .Inecearca ea sa para altceva dar nu prea poate, este cam limitata :)) Eu zic asa, lasa orgoliul deoparte si invit o inca o data la pizza.poate acum vrea, o fi foamea mai mare:))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Dolores, mie asta imi seamana a razbunare .Inecearca ea sa para altceva dar nu prea poate, este cam limitata :)) Eu zic asa, lasa orgoliul deoparte si invit o inca o data la pizza.poate acum vrea, o fi foamea mai mare:))

Mi-a pus centurista aia de mama a mea, sifilitica, pe care voia sa "o omoare" prin primavara in Iasi  :blink: pizza de casa la pachet. Ii las toate muchiile intr-o punguta, sa nu zica ca sunt bajet rau. :)

Vizitator
Postat

Mi-a pus centurista aia de mama a mea, sifilitica, pe care voia sa "o omoare" prin primavara in Iasi  :blink: pizza de casa la pachet. Ii las toate muchiile intr-o punguta, sa nu zica ca sunt bajet rau. :)

ce chitra esti  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...