vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 ai aruncat osul din gura, catea proasta? ))))Plm..ce râde moldoveanu' Cam asa a aruncat osul şi Deeeeena. Cine l-a luat de pe jos, cu limba, ca un lake? Tu, ba harciogule. ))))))))
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 Plm..ce râde moldoveanu' Cam asa a aruncat osul şi Deeeeena. Cine l-a luat de pe jos, cu limba, ca un lake? Tu, ba harciogule. ))))))))macar sant un smeker, am mancat dupa principesa )) manca-i-as lindicul ei cat un neg ))))))))))
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 macar sant un smeker, am mancat dupa principesa )) manca-i-as lindicul ei cat un neg ))))))))))Smecherii nu stau pe nimfomane.com şi reacționeaza ca niște pacalici, atunci când nu mananca pizza. Plm...poate eşti tu smeker.Da' unul prost.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 Smecherii nu stau pe nimfomane.com şi reacționeaza ca niște pacalici, atunci când nu mananca pizza. Plm...poate eşti tu smeker.Da' unul prost. ce-ai mai fi mancat cotorul de la pizza mea si ai fi baut o cana cu apa de la robinet. te simt cu vibreaza jugulara de pofta. ))))) )))))))))))))))
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 ce-ai mai fi mancat cotorul de la pizza mea si ai fi baut o cana cu apa de la robinet. te simt cu vibreaza jugulara de pofta. ))))) )))))))))))))))Ce zici? )) Ce-ai mai fi mâncat tu cotorul de la pizza, cu Deeeeena. Dar nu a fost sa fie.Ai mâncat cotorul pe nimfomane.com )))) Ba, de ce eşti prost?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 Ce zici? )) Ce-ai mai fi mâncat tu cotorul de la pizza, cu Deeeeena. Dar nu a fost sa fie.Ai mâncat cotorul pe nimfomane.com )))) Ba, de ce eşti prost?sunt si eu cum ai mai fost. se intampla. conteaza sa depasesc conditia la care te-ai blocat.
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 sunt si eu cum ai mai fost. se intamplaDoar la pacalici li se întâmplă. Şi nu ai depasit conditia, ti-am zis ca replicile tale de pusti cordit, nu te spală. Tot acolo eşti. Adica sus pe tren.Pe locomotiva.Cu plasa de rafie de gat.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 Doar la pacalici li se întâmplă. Şi nu ai depasit conditia, ti-am zis ca replicile tale de pusti cordit, nu te spală. Tot acolo eşti. Adica sus pe tren.Pe locomotiva.Cu plasa de rafie de gat. am auzit da tine. esti toata numai ultima fitza de la LV ))
benvolio Reputație: 188 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat Septembrie 18, 2015 pe threadul unde o panarama cauta alta panarama sa-i fie colega, sunt 208 postari, din care 1 on-topic (prima) dupa care alte 2-3-4 panarame se porcaiesc vreme de 207 postari (pana acum), spre bucuria pisoiului care are impresia (falsa) ca asta e sensul forumului. sa v-o dau prin gura!lasati panaramele sa-si caute colege!
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 18, 2015 pe threadul unde o panarama cauta alta panarama sa-i fie colega, sunt 208 postari, din care 1 on-topic (prima) dupa care alte 2-3-4 panarame se porcaiesc vreme de 207 postari (pana acum), spre bucuria pisoiului care are impresia (falsa) ca asta e sensul forumului. sa v-o dau prin gura!lasati panaramele sa-si caute colege!dece esti suparat colegu?vezi sa nu te gaseasca si pe tine careva coleg de aici ! 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 18, 2015 Benvolio, definește termenul "panaramă"!
Administrator pisicuts Reputație: 114365 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 18, 2015
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 Dă drumul la topicul cu lacăt de pe Testate, să vedem reacții.
poc pic Reputație: 181 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 20, 2015 Buna! Probabil nu postez unde trebuie, am lipsit cam mult de pe forum si observ ca nu mai am acces la sectiunea fetelor si nici nu pot sa PM pe nimeni.Oricum - ma gandesc serios sa revin in "piata muncii" si caut o colega cu care sa inchiriez un apartament dragut, in centru. Eu as putea sa "lucrez" doar in w/e si in mod exceptional in timpul saptamanii. Accept si variante - colega-to-be are deja apartament /garsoniera si nu lucreaza in w/e, etc. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre! On topic: Pana la urma...ti-ai gasit colega? Hai mai repede ca vreau sa te...cunosc.
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 20, 2015 On topic: Pana la urma...ti-ai gasit colega? Hai mai repede ca vreau sa te...cunosc.Cred ca, dupa ce a vazut cum merg treburile pe aici, se gandeste serios ca mai bine se face coafeza.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 Cred ca, dupa ce a vazut cum merg treburile pe aici, se gandeste serios ca mai bine se face coafeza.Eu i-am zis ca o iau in harem la mine.
poc pic Reputație: 181 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 20, 2015 Eu i-am zis ca o iau in harem la mine.Si....nu a vrut?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Postat Septembrie 20, 2015 A zis ca nu face fata si spate nu vrea
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 23, 2015 Ce cristelniţa ma-tii mai sugi? Ca nu te-am mai vazut sa inoti pe aici.
decimator Reputație: 256 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2015 Sper sa revii Andra , mi-am dorit mult sa ajung la tine si intotdeauna a intervenit ceva si nu s-a putut. Te asteptam cu anunt si noile tarife!Si poate cand am sa revin in tara , in decembrie , voi sparge gheata sa te vizitez!Have fun!
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 27, 2015 Tot acolo eşti. Adica sus pe tren.Pe locomotiva.Cu plasa de rafie de gat.Fa belito, da' raspunde futu-ti raiu' ma-tii, cand te bag in seama! Ca vad ca te loghezi pe aici, fara sa semnezi condica de prezenta... ) )))Azi vin cu Personalu' la Bucales. Dau la carbuni sa mearga locomotiva. )Uite ce ti-am gasit. ) Ti-o aduc sa iti faci si tu o rochie ca oamenii? ))
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2015 Postat Septembrie 27, 2015 Dolores, mie asta imi seamana a razbunare .Inecearca ea sa para altceva dar nu prea poate, este cam limitata ) Eu zic asa, lasa orgoliul deoparte si invit o inca o data la pizza.poate acum vrea, o fi foamea mai mare:)) 1 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 27, 2015 Dolores, mie asta imi seamana a razbunare .Inecearca ea sa para altceva dar nu prea poate, este cam limitata ) Eu zic asa, lasa orgoliul deoparte si invit o inca o data la pizza.poate acum vrea, o fi foamea mai mare:))Mi-a pus centurista aia de mama a mea, sifilitica, pe care voia sa "o omoare" prin primavara in Iasi : pizza de casa la pachet. Ii las toate muchiile intr-o punguta, sa nu zica ca sunt bajet rau.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2015 Postat Septembrie 28, 2015 Mi-a pus centurista aia de mama a mea, sifilitica, pe care voia sa "o omoare" prin primavara in Iasi : pizza de casa la pachet. Ii las toate muchiile intr-o punguta, sa nu zica ca sunt bajet rau. ce chitra esti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum