Sari la conținut

Cum au murit 2015 gaini !

jorgee

Postări Recomandate

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Explicatie : Este un joc foarte simplu.Trebuie sa spui cum a murit o gaina ex:gaina 576 a murit calcata de masina (dar in ordine crescatoare de la 1 la 2011..)

Sa incep eu !

Prima gaina a murit de aviara ! :laugh2

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Explicatie : Este un joc foarte simplu.Trebuie sa spui cum a murit o gaina ex:gaina 576 a murit calcata de masina (dar in ordine crescatoare de la 1 la 2011..)Sa incep eu !Prima gaina a murit de aviara ! :laugh2

Bai Nene, cum Te suporti Tu pe tine insuti?

• Minus 3
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Io vreau sa stiu cine a numarat gainile.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

picon, stim, ca le bea ouale.

Iar ai tras pe nas, aurolacule?  :slap2

Postat

Vezi să nu ți-o iei peste bot real!  :laugh2

Postat

Vezi să nu ți-o iei peste bot real!  :laugh2

Fii atent ce-ti scriu! Ne tragem de sireturi cat vrei tu, iti permit orice pufarina, dar am o rugaminte la tine picon. Fara inuraturi de mame (observ ca esti destul de educat sa nu faci asta) si cel  mai important... te rog frumos sa nu te impaunezi la mine cu genul de porcarii citate de mine acum.

Postat

Fii atent ce-ți scriu! Ai onoarea să-ți permit să te tragi de șireturi cu mine, îți permit chiar, orice măgărie, dar am o rugăminte ddpof. Pune-ți neuronul la contribuție și încearcă să realizezi: tu, cu puțina-ți minte ai crezut că te ameninț, dar cum aș putea eu, bătrânel decrepit să fac așa ceva cu o cruce de flăcău ca tine? :laugh2 

Să știi că (serios vorbind acum), sunt un om ce urăște conflictele fizice și doar ca apărare în ultimă instanță ... și știu bine ce am de făcut și o fac eficient, eu la altceva mă refeream: la câți "prieteni" ți-ai făcut pe aici, nu ar fi de mirare să ți-o iei peste bot. Nu că mu-aș dori, dar ...

În final, eu te rog să nu te mai tot iei de coaiele mele, caută-ți alt mușteriu. 

Mulțumesc!

Postat

Ai spus totul muistule? Ti-a dat nevasta drumul la lesa?

care nevasta bre ? asta n-a vazut decit pizda scofilcita a ma-sii , cine pula mea sa stea linga un bilbiit schizofrenic, mic gras si chel ,nu mai spun ca si fara coaie , pula nici atit . 

Postat

Fii atent ce-ți scriu! Ai onoarea să-ți permit să te tragi de șireturi cu mine, îți permit chiar, orice măgărie, dar am o rugăminte ddpof. Pune-ți neuronul la contribuție și încearcă să realizezi: tu, cu puțina-ți minte ai crezut că te ameninț, dar cum aș putea eu, bătrânel decrepit să fac așa ceva cu o cruce de flăcău ca tine? :laugh2

Să știi că (serios vorbind acum), sunt un om ce urăște conflictele fizice și doar ca apărare în ultimă instanță ... și știu bine ce am de făcut și o fac eficient, eu la altceva mă refeream: la câți "prieteni" ți-ai făcut pe aici, nu ar fi de mirare să ți-o iei peste bot. Nu că mu-aș dori, dar ...

În final, eu te rog să nu te mai tot iei de coaiele mele, caută-ți alt mușteriu. 

Mulțumesc!

picoane, degeaba iti bati capul cu el , nu intelege romaneste, e ghiaur.

bate-i pula peste bot pina se satura ca asta ii place .sau da-l mai bine la ciini dar nici macar ei n-or sa-l futa.

Postat

O să te bată Dumnezeu fata mea, trebuie să te spovedesc eu!  :laugh2  :blushing2

Postat

la câți "prieteni" ți-ai făcut pe aici, nu ar fi de mirare să ți-o iei peste bot.

Bai ipoacritura, tu cate palme-n bot ai in asteptare? Pici lamentabil la fiecare replica, esti un monument de ipocrizie. :no2

Postat

Așa ...și?  :laugh2  De ce ipocrit? Am greșit cu ceva?

Băi pulete, din d- ăștia ca tine halesc 3 deodată la micul dejun. În afară de alți 3-4 retardați plini de frustrări și complexe ca tine, cine te mai suferă?  Am propus un armistițiu, dar era prea subtil ca neuronul tău să proceseze.  Văd că iar începi. Uită-te și tu de câtă apreciere și încredere te bucuri, indiferent de cum a fost compus nick-ul tău( e adevărat că nu ai mers pe burtă ca alții-ai un plus de la mine)! Nu te mai băga în seamă cu mine că te fac să-ți înghiți tastele și să te caci sărmă ghimpată. Capisci? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...