jorgee Reputație: 32 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Septembrie 17, 2015 Explicatie : Este un joc foarte simplu.Trebuie sa spui cum a murit o gaina ex:gaina 576 a murit calcata de masina (dar in ordine crescatoare de la 1 la 2011..)Sa incep eu !Prima gaina a murit de aviara !
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 17, 2015 Explicatie : Este un joc foarte simplu.Trebuie sa spui cum a murit o gaina ex:gaina 576 a murit calcata de masina (dar in ordine crescatoare de la 1 la 2011..)Sa incep eu !Prima gaina a murit de aviara ! Bai Nene, cum Te suporti Tu pe tine insuti? 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 Io vreau sa stiu cine a numarat gainile.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 17, 2015 Ca ouale stim 2 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 picon, stim, ca le bea ouale.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 17, 2015 picon, stim, ca le bea ouale.Ai spus totul muistule? Ti-a dat nevasta drumul la lesa? 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 Ai spus totul muistule?Te anunt eu cand termin... nu-ti face griji.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 17, 2015 Te anunt eu cand termin... nu-ti face griji. Da bou esti!!! Recunosti ca esti handicapat 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 17, 2015 picon, stim, ca le bea ouale. Iar ai tras pe nas, aurolacule?
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 Iar ai tras pe nas, aurolacule? Pe nas trage prapaditul ala cu aparatul, eu iti trag peste bot (virtual ), tu tragi pe "cur". 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 17, 2015 Vezi să nu ți-o iei peste bot real!
135792468 Reputație: 445 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 Ar fi bine sa'ntelegiCa nimeni nu te placeAr fi bine sa pleciSi sa ne lasi in pace Nu esti tu un pic cam prost? Un pic cam prost? Un pic cam prost? Nu foarte mult? https://www.youtube.com/watch?v=eXSF3_nmsP4
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 Vezi să nu ți-o iei peste bot real! Fii atent ce-ti scriu! Ne tragem de sireturi cat vrei tu, iti permit orice pufarina, dar am o rugaminte la tine picon. Fara inuraturi de mame (observ ca esti destul de educat sa nu faci asta) si cel mai important... te rog frumos sa nu te impaunezi la mine cu genul de porcarii citate de mine acum.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 18, 2015 Fii atent ce-ți scriu! Ai onoarea să-ți permit să te tragi de șireturi cu mine, îți permit chiar, orice măgărie, dar am o rugăminte ddpof. Pune-ți neuronul la contribuție și încearcă să realizezi: tu, cu puțina-ți minte ai crezut că te ameninț, dar cum aș putea eu, bătrânel decrepit să fac așa ceva cu o cruce de flăcău ca tine? Să știi că (serios vorbind acum), sunt un om ce urăște conflictele fizice și doar ca apărare în ultimă instanță ... și știu bine ce am de făcut și o fac eficient, eu la altceva mă refeream: la câți "prieteni" ți-ai făcut pe aici, nu ar fi de mirare să ți-o iei peste bot. Nu că mu-aș dori, dar ...În final, eu te rog să nu te mai tot iei de coaiele mele, caută-ți alt mușteriu. Mulțumesc!
montreal Reputație: 5 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 Ai spus totul muistule? Ti-a dat nevasta drumul la lesa?care nevasta bre ? asta n-a vazut decit pizda scofilcita a ma-sii , cine pula mea sa stea linga un bilbiit schizofrenic, mic gras si chel ,nu mai spun ca si fara coaie , pula nici atit .
montreal Reputație: 5 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 Fii atent ce-ți scriu! Ai onoarea să-ți permit să te tragi de șireturi cu mine, îți permit chiar, orice măgărie, dar am o rugăminte ddpof. Pune-ți neuronul la contribuție și încearcă să realizezi: tu, cu puțina-ți minte ai crezut că te ameninț, dar cum aș putea eu, bătrânel decrepit să fac așa ceva cu o cruce de flăcău ca tine? Să știi că (serios vorbind acum), sunt un om ce urăște conflictele fizice și doar ca apărare în ultimă instanță ... și știu bine ce am de făcut și o fac eficient, eu la altceva mă refeream: la câți "prieteni" ți-ai făcut pe aici, nu ar fi de mirare să ți-o iei peste bot. Nu că mu-aș dori, dar ...În final, eu te rog să nu te mai tot iei de coaiele mele, caută-ți alt mușteriu. Mulțumesc!picoane, degeaba iti bati capul cu el , nu intelege romaneste, e ghiaur.bate-i pula peste bot pina se satura ca asta ii place .sau da-l mai bine la ciini dar nici macar ei n-or sa-l futa.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 18, 2015 Au și câinii mândria lor, nu?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 18, 2015 O să te bată Dumnezeu fata mea, trebuie să te spovedesc eu!
crystinutza Reputație: 7707 Postat Septembrie 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Septembrie 18, 2015 Ar fi a 3a gaina care a murit de grija cocosului
jorgee Reputație: 32 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Septembrie 19, 2015 a 4-a gaina a murit cand le-a vazut pe alea 3 dinainte
killbill13 Reputație: 8009 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Septembrie 19, 2015 A 5-a gaina a murit de 8 martie cu steriletul in priza !
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 19, 2015 Postat Septembrie 19, 2015 la câți "prieteni" ți-ai făcut pe aici, nu ar fi de mirare să ți-o iei peste bot.Bai ipoacritura, tu cate palme-n bot ai in asteptare? Pici lamentabil la fiecare replica, esti un monument de ipocrizie.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 19, 2015 Așa ...și? De ce ipocrit? Am greșit cu ceva?Băi pulete, din d- ăștia ca tine halesc 3 deodată la micul dejun. În afară de alți 3-4 retardați plini de frustrări și complexe ca tine, cine te mai suferă? Am propus un armistițiu, dar era prea subtil ca neuronul tău să proceseze. Văd că iar începi. Uită-te și tu de câtă apreciere și încredere te bucuri, indiferent de cum a fost compus nick-ul tău( e adevărat că nu ai mers pe burtă ca alții-ai un plus de la mine)! Nu te mai băga în seamă cu mine că te fac să-ți înghiți tastele și să te caci sărmă ghimpată. Capisci?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum