rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2015 pentru ca e' barbat bine.............. cre' ca toate fetele ar pune poza lui pe desktop..........arata bine? fetelor sho pe el atuncea auzi Mari da' cu Mod n-ai? (drq de muiere ce-s)
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 arata bine? fetelor sho pe el atuncea io atat va zic.......... Motane , pot sa scot si magneti de frigider cu tine ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 9, 2015 io atat va zic.......... Motane , pot sa scot si magneti de frigider cu tine ? vezi ca am editat mai sus si abia astept sa iti aud raspunsu. vezi ca daca faci magneti imi dai mie 12% pt PR cu za ladies, lu Pisi 69 % din profit si tu poti pastra restu
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Vad ca @Picon a pus o intrebare si nu a raspuns nimeni. Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu. Si am citit pe aici. Totusi n-am vazut nicaieri vreo poza postata pe forum. Sau poate au sters-o repede moderatorii si nu suntem noi la curent.Deci? Cum e in final? 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 9, 2015 Vad ca @Picon a pus o intrebare si nu a raspuns nimeni. Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu. Si am citit pe aici. Totusi n-am vazut nicaieri vreo poza postata pe forum. Sau poate au sters-o repede moderatorii si nu suntem noi la curent.Deci? Cum e in final?a aprins becu si sa voalat filmu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 Vad ca @Picon a pus o intrebare si nu a raspuns nimeni. Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu. Si am citit pe aici. Totusi n-am vazut nicaieri vreo poza postata pe forum. Sau poate au sters-o repede moderatorii si nu suntem noi la curent.Deci? Cum e in final?Pozele au fost sterse!
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Pozele au fost sterse! Esti tu sigura? Pe bune! LE-AI VAZUT? Ca daca tot zici asa ar fi trebuit!!!Le-a mai vazut cineva?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 Esti tu sigura? Pe bune! LE-AI VAZUT? Ca daca tot zici asa ar fi trebuit!!!Le-a mai vazut cineva?Eu am vazut la un moment dat o poza postata de obiectiv,dar nu stiu cine era in ea!
remember_me Reputație: -552 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Octombrie 9, 2015 Pozele au fost sterse! unde, vreau sa vad postul din care au fost sterseEu am vazut la un moment dat o poza postata de obiectiv,dar nu stiu cine era in ea! nu o mai da de gard aiurea
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 9, 2015 Eu am vazut la un moment dat o poza postata de obiectiv,dar nu stiu cine era in ea! Tu vezi-ți de țepele tale și nu te mai băga ca OB-ul!
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 9, 2015 stai ca face diseara joistii sedinta si ne spune maineN-au aparut inca pozele de aseara?
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 9, 2015 Eu am vazut la un moment dat o poza postata de obiectiv,dar nu stiu cine era in ea! Era natura moarta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 N-au aparut inca pozele de aseara?si io astept cu sufletu' la gura
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 9, 2015 Răbdarea e o virtute.
inspector g Reputație: 864 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Tu vezi-ți de țepele tale și nu te mai băga ca OB-ul! Ai spus-o delicat ca sa nu spui ca s-a bagat ca altceva ?
man@work Reputație: -2097 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 9, 2015 B.B. tu esti o fata isteata.... nu da apa la moara discutiilor interminabile pupy-pupy ! PS: vezi ca "traditia" cu cafeaua de luni, ora.... e inca valabila 1
visului Reputație: 2 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 Hallo Coryna44. Esti grozava. Ai si o colega pt o intilnire in 3 ? Merci. Un admirator
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 10, 2015 Poti sa faci un efort sa citesti regulamentul, asta nu e topicul Corynei, intra la ea pentru stabilit intalniri cu ea. Daca ti se pare greu de gasit, e suficient sa-i citesti semnatura, dar, sa-ti greu sa gasesti ditamai futilizatoarea lunii.... WTF ?!?!?!corina-0760074027 sau yahoo [email protected]Hallo Coryna44. Esti grozava. Ai si o colega pt o intilnire in 3 ? Merci. Un admirator 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 10, 2015 Ai spus-o delicat ca sa nu spui ca s-a bagat ca altceva ?Marean e fratilii meu!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 N-au aparut inca pozele de aseara? si io astept cu sufletu' la gura Stati ca trebuie editate putin, fotoshopate, pentru ca sunteti prea urati. Le pun eu cand sunt gata )) 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 10, 2015 Stati ca trebuie editate putin, fotoshopate, pentru ca sunteti prea urati. Le pun eu cand sunt gata ))vezi ca e pe filme orwo
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 Stati ca trebuie editate putin, fotoshopate, pentru ca sunteti prea urati. Le pun eu cand sunt gata ))Săr'na
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 vezi ca e pe filme orwoEhheee... filmele Orwo... Erau "creme de la creme" odata, de mult ! :( 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 10, 2015 Ehheee... filmele Orwo... Erau "creme de la creme" odata, de mult ! :( de 35 mm cu camera pancromatica nu stie nici un boboleu daicea de ele
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2015 Postat Octombrie 10, 2015 de 35 mm cu camera pancromatica nu stie nici un boboleu daicea de eleSi alea de 120 mm, in special cele NP 20 pentru portrete...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum