phoenix Reputație: -585 Postat Martie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2015 41 de ani! era si normal sa-si uite Picon cașcheta 2 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Martie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 30, 2015 Cu prilejul deosebit al aniversarii dumneavoastra va transmit cele mai nobile si curate ganduri alaturi de un prietenos La Multi Ani! 1
kamir Reputație: 11 Postat Martie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2015 La multi Ani! 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Martie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 30, 2015 Am de facut vizite in viitor in urmatoarele orase :Constanta / Timisoara /Cluj / Oradea.Anunt din timp intotdeauna. Doamne ajuta! 1
mona38mona Reputație: 1245 Postat Martie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2015 La multi ani !!sanatate si tot ce ati doresti!!o zi frumoasa ! 2
Continuatorul Reputație: 281 Postat Martie 30, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 30, 2015 Citind mesajul de stare postat de Yka, am zis sa-i fac cadou originalul expresiei (poezia e scrisa de Ion Pribeaguin perioada interbelica): Fâlfâiri de boare rozeSe strecoară în infinitCând pe drumuri sure trecePopa Neacşu obosit.Nalt e popa. De departeCu un sfânt poţi să-l asemeniCând cu dragoste împartePilde bune între oameni.Urcă popa spre colinăRăsfirându-şi barba-n vântVesel c-a-mpărţit luminăŞi iubire pe pământ.Când să intre în curticicăPreoteasa în trei cuvinteÎl întâmpină smerităBine ai venit părinte!Să trăieşti! Îi spune dânsulLuminat de-a lunii razăŞi trudit de-atâtea slujbePopa-n jilţul lui se-aşează- Ce zici coană preoteasăHai părerea să ne-o dăm:Vrei să stăm întâi la masăŞi apoi să ne culcăm?- Ce pot eu să spun părinte?S răspuns în grabă eaFacem cum vrei tu prea sfinteŞi pe urmă vom mânca! 1
xyzman Reputație: 28 Postat Martie 30, 2015 Oras:valcea Oras:valcea Postat Martie 30, 2015 La multi ani Ika! De data asta, stimata doamna si distinsa,ai fost calare, dar data viitoare vei fi intinsa. Recenzia mai tarziu cand o sa pot scrie mai mult.
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 30, 2015 La multi ani YKA! 1 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 30, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 30, 2015 Acuma da,am să vă spunTot ceea ce m-a urmăritAni mulţi,nu stau să-i mai adun,Hoinar în "crânguri de alun"Eram elev dar şi nebunÎndrăgostit.A fost secretul meu majorCe l-am păstrat imperativDar nu mi-a fost deloc uşorCând aş fi vrut ca tuturor,Să le pot spune de-al meu dorFără motiv.Dar am făcut un legământCu eul meu îndrăgostit,Cât voi trăi eu pe pământSă mă pot ţine de cuvânt,Să iau cu mine în mormântCe am trăit.Mă urmărea şi-n somn ades,Şi asta iar n-am priceputDe ce doar ea n-am înţeles,Trezea,al meu,viu interesCând orice fată cu succesAş fi avut!Am admirat-o mai târziuCând era tristă sau râdea,În preajma ei doream să fiu,Dacă lipsea era pustiu,Nu-mi trebuia nimic eu stiuDecât pe ea.Mă năpădea tristeţea iarNu ştiu de ce când vreun coleg,În pauză pe culuar,C-un zâmbet s-alegea măcar...Această taină de şcolar,N-am s-o dezleg!Pe-alocuri viaţa ne-a condus,Aşa cum cred că firesc e,Să ne-ntâlnim a fost exclusChiar de-am dorit-o eu nespus,Dar am iubit-o mai presusDecât orice!Am suferit când şi-a luatDe soţ,din câţi pe lume sânt,Un băiat mândru şi înaltDar şi atunci când am aflatTot vechea taină am păstratEu,pe cuvânt!Şi asta pân' ne-am revăzut,În suflet am păstrat-o euCâţi ani ca gândul au trecut,Vreo 40 s-au cam făcut-Azi nu-mi mai pare-atât de mult-De la liceu.Îi sta la fel ca şi mai ieriÎn uniforma indigo,De când fusesem pionieri,Trecut-au multe primăveri,...-Te rog şi mie să-mi oferi,Damen tango!Nu aveam cum să o refuz!...Atâta timp am aşteptat,Deşi eram puţin confuzN-am încercat ca să mă scuzCă n-am dansat vreodată blues,Dar am dansat...Zâmbea la fel fermecătorCum o făcea atunci,demult;-Nici mie nu mi-a fost uşorSă simt că mă topesc de dorCând tu-ai rămas admirator,Dar te-am plăcut!Poate ne-a mai trădat un ridSau părul grizonat uşorŞi mersul mai puţin rapid...La fel de sincer şi timid,Să-i spun acum eu mă decid,Că o ador! "Realisation is not possible unless moderation and balance are restored" Ceea ce nu traim la timp numai traim niciodata !!!"everything will be ok in the endif it's not ok,it's not the end" 2
titilescu Reputație: 5166 Postat Martie 30, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Martie 30, 2015 La Muti Ani si Bani Yka! 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 30, 2015 era si normal sa-si uite Picon cașcheta Mai nene, ai vazut pozele alea? Cand le "comitea" eu beam o cola. Jumate a ajuns pe pullover! Asa ca despre cashketa ... bine ca n-am uitat "jaca" ! 7 7
phoenix Reputație: -585 Postat Martie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2015 Mai nene, ai vazut pozele alea? Cand le "comitea" eu beam o cola. Jumate a ajuns pe pullover! Asa ca despre cashketa ... bine ca n-am uitat "jaca" ! Nenea,nu te condamn,eu sunt sigur ca uitam cum ma cheama cu buletinul in mana 2 1
yka Reputație: 9109 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2015 MULTUMESC tuturor !O dedicatie, 4
yka Reputație: 9109 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2015 My new dress.........! 16
yka Reputație: 9109 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2015 My pussy....... 25
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 31, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 31, 2015 My pussy....... Yka ne omori!bravo o poza reusita,si o gogosica ff frumusica!bravoo. 1 2
boyyy123 Reputație: 91 Postat Aprilie 1, 2015 Telefon: popescuandrei8888 Oras:Targu-Mures Telefon: popescuandrei8888 Oras:Targu-Mures Postat Aprilie 1, 2015 Yka cand faci o vizita si in Targu-Mures?Asa mult te vom aprecia avand in vedere ca la noi e o seceta totala:)) incat nu te vom mai lasa sa pleci:" 1
fane babanu Reputație: 1 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Yka,buna si frumoasa ai ramas te saluta fane, pynki,ionica si o noua membra sysy 1
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Yka,buna si frumoasa ai ramas te saluta fane, pynki,ionica si o noua membra sysy Multumesc,Nerabdatoare sa ii revad...
turbulente Reputație: 443 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Felicitari foarte reusita poza.... Mai ales unghiul de unde este făcută 2
Postări Recomandate