liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 22, 2015 MASAJ profesional de relaxare si intretinere executat de o doamna singura, f. draguta intr-un ambient f. curat, intim si placut. Calea Victoriei langa Sala Palatului. Program: 11-21.... 0726.030.857 5 4
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Septembrie 22, 2015 Am sa revin cu recenzie 5 4
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 22, 2015 Haida!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Septembrie 25, 2015 Am vrut sa merg la ea cand locuia in Kogalniceanu.Am sunat-o si am fixat ora 10 a doua zi.A doua zi dimineata am parcat masina langa facultate si am sunat-o de vreo 10 ori in intervalul de o ora Nu a raspuns TEAPA. O perioada nu am mai vazut-o pe AT.Intr-o zi am luat anuntul la puricat si i-am vazut vechile poze din Kogalniceanu dar cu alt nr. de tel.Am sunat-o si am fixat o ora pentru a doua zi seara.A doua zi m-am prezentat pe Campineanu vis a vis de Novotel, Dupa ce am parcat si am tras frana de mana (Strada este in panta) am sunat-o si m-a indrumat catre scara blocului,am intrat in scara unde am fost indrumat catre o vechitura de lift pitit bine ,deci nu liftul pe care il vede oricine intra in scara blocului.Urcat si intrat intr-o garsoniera curata (pozele actuale)Tipa m-a lasat cu gura cascata Inaltuta 1.70 bine proportionata incaltata cu pantofi cu toc ,arata superb am decartat 70 ron si m-am cerut la baie.Pe masina de spalat din baie avea un teanc de prosoape curate.Am fost atentionat inainte sa intru la baie sa folosesc un prosop si dupa sa-l pun deoparte.M-am intors de la igienizare si am trecut in pat ,ea s-a dezbracat si a trecut intre picioarele mele incepand cu pupaturi si supt sarguincios.Mi-a pus preze si m-a intrbat ce pozitie doresc .Batraneste zic eu adica tu sub mine.Ok zice ea trecand cu fata in sus.Cand sa ma urc pe ea am observat ca era incaltata .In timp ce ne frecam ma gandeam sa nu ma intepe cu tocurile din greseala asa ca i-am luat picioarele si le-am pus pe umerii mei .Nu s-a miscat de loc pe timpul actiunii parca futeai o gaura din saltea.Locatie 8 curata Baia + prosoape curate 8 , Atitudine gfe 7 nu m-a grabit .Per total nu stiu ce sa spun, eu as mai trece pe la ea.Cititi atent si decideti daca mergeti sau nu.Eu o recomand din cauza infatisarii si atitudinii 14 4
metal Reputație: 344 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2015 Am vrut sa merg la ea cand locuia in Kogalniceanu.Am sunat-o si am fixat ora 10 a doua zi.A doua zi dimineata am parcat masina langa facultate si am sunat-o de vreo 10 ori in intervalul de o ora Nu a raspuns TEAPA. O perioada nu am mai vazut-o pe AT.Intr-o zi am luat anuntul la puricat si i-am vazut vechile poze din Kogalniceanu dar cu alt nr. de tel.Am sunat-o si am fixat o ora pentru a doua zi seara.A doua zi m-am prezentat pe Campineanu vis a vis de Novotel, Dupa ce am parcat si am tras frana de mana (Strada este in panta) am sunat-o si m-a indrumat catre scara blocului,am intrat in scara unde am fost indrumat catre o vechitura de lift pitit bine ,deci nu liftul pe care il vede oricine intra in scara blocului.Urcat si intrat intr-o garsoniera curata (pozele actuale)Tipa m-a lasat cu gura cascata Inaltuta 1.70 bine proportionata incaltata cu pantofi cu toc ,arata superb am decartat 70 ron si m-am cerut la baie.Pe masina de spalat din baie avea un teanc de prosoape curate.Am fost atentionat inainte sa intru la baie sa folosesc un prosop si dupa sa-l pun deoparte.M-am intors de la igienizare si am trecut in pat ,ea s-a dezbracat si a trecut intre picioarele mele incepand cu pupaturi si supt sarguincios.Mi-a pus preze si m-a intrbat ce pozitie doresc .Batraneste zic eu adica tu sub mine.Ok zice ea trecand cu fata in sus.Cand sa ma urc pe ea am observat ca era incaltata .In timp ce ne frecam ma gandeam sa nu ma intepe cu tocurile din greseala asa ca i-am luat picioarele si le-am pus pe umerii mei .Nu s-a miscat de loc pe timpul actiunii parca futeai o gaura din saltea.Locatie 8 curata Baia + prosoape curate 8 , Atitudine gfe 7 nu m-a grabit .Per total nu stiu ce sa spun, eu as mai trece pe la ea.Cititi atent si decideti daca mergeti sau nu.Eu o recomand din cauza infatisarii si atitudiniiGratis?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Septembrie 25, 2015 Gratis?scrie in recenzie citeste atent 70 ron 8 4
teres Reputație: -444 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2015 2 5
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 26, 2015 Buna recenzie Liviu! Felicitari!
tonytherock Reputație: 4 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 Cati ani are doamna? 30+? 40+? 50+?
lwx Reputație: -422 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 Cati ani are doamna? 30+? 40+? 50+? 50+, am vizitat-o si eu anul trecut de doua ori.
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2015 Postat Septembrie 27, 2015 pana la 55 ani merge! apoi esti necrofil!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Septembrie 27, 2015 Cati ani are doamna? 30+? 40+? 50+? Nu stiu frate ,in anunt nu isi spune varsta. 45/50 cred, nu i-am cerut buletinul.Eu m-am dus sa o fut nu sa-i serbez ziua de nastere 11 4
cristian8282 Reputație: 35 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2015 Dap, asa este.Am vizitat-o si eu acum vre-o 4 ani cand avea locatie la Kogalniceanu.
multsimulta Reputație: 262 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2015 Bravo frate "omida"... Un ucenic cu ochi de vultur!...Adevarat, adevarat...este una din " batranele" din bransa!.. Si daca va hatarati sa mergeti la ea nu va trebuie programari cu zile inainte... Sunati, vedeti in ce toane este si mergeti la ea. Ce o enerveaza cel mai mult este sa nu intelegi din prima indicatiile ei amanuntite...
lwx Reputație: -422 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2015 Nu i-am facut recenzie nici in celelalte doua Thread-uri deschise si m-am gandit sa-mi repar greseala. Am vizitat-o de doua ori anul trecut si am plecat multumit de fiecare data avand treaba in zona(optiuni limitate fiind pe jos). Sunat si programat, plus locatia deja stiuta aproape de Novotel dreapta pe o strada in panta(parca era si un magazin cu chitare sau de muzica acolo).Fiind doua vizite am optat o data pentru o finalizare si alta data pentru doua. Prima oara am vrut doar sex oral protejat si am terminat pe sani, iar a doua oara am inceput cu un sex oral si apoi am trecut la normal intr-un pat fara cadru(adica era doar o saltea pe jos). Oralul foarte bun, sau cel putin pe gustul meu, si normalul desi fara acrobatii mulrumitor.Nu s-a dezbracat complet, dar nu m-a deranjat, si a ramas cu tocurile pe toata perioada actiunii.La corp eu spun ca pentru 50+, unde o estimez eu, arata decent si ingrijita. Punctul forte sunt sanii si cracii ajutati de tocuri.Nu mai stiu cat am platit, insa nu a sarit de 70 RON finalizarea. O: 8N: 7GFE: Vorbeste foarte mult si te toaca cu detalii sau informatii de care nu ai nevoie, deci 10+(este exact ca o Girlfriend:))))). Sper sa va ajute amintirile mele. 1 16
lwx Reputație: -422 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2015 Am uitat cateva detalii. Oral-ul a fost cu incercari de Deepthroat si chiar s-a inecat in ea de cateva ori, mie unul mi-a placut. Este fumatoare si nu te grabeste deloc intre reprize.In locatie are ceva mobila veche deloc urata si neprafuita, iar baia este foarte curata si gasesti tot ce ai nevoie in ea. Nu cred ca am mai ratat ceva.
multsimulta Reputație: 262 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2015 O data la cateva luni venerabila isi schima numarul de telefon si pozele de promovare....IAR ACUM A MARIT PRETUL!... 70 de lei pentru 5 minute de muie si 25 minute de cicaleala si mustrari.. ici acum 5 ani fizicul nu o ajuta...cu atat mai mult acum...la 50+... Nu mai revin cu inca o recenzie negativa......Totul depinde la ea de...in ce DISPOZITIE este. La mine era in toane cat de cat bune.... NOTE: oral de 7, curatenia de 9, fizicul de 5. locatie de 6 Poze cu ea mai dezgolita.....dar la pozele astea adaugati in minte 5 ani si vedeti daca "se merita" experienta!.. EU NU... , , , 1
multsimulta Reputație: 262 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2016 Si pentru ca simte ca se apropie finalul carierei....si disperarea-i sufla in ceafa a mai venit cu un artificiu de calcul: - 90 lei COF-100 lei CIM unii ar putea crede ca-i fac reclama!...
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Martie 13, 2016 0726917051 noul numar de telefon ,am sunat-o si am vorbit cu ea ,sta tot pe Campineanu dar vis a vis de florarie,50 ron 15 min,pentru clientii vechi 70 ron 30 min 50 LMASAJ de relaxare. Doamna draguta, apetisanta, blonda cu ochi albastri, stilata, companie f. placuta, 39. Singura intr-o locatie curata si discreta. Langa Sala Palatului. Si duminica 13 martie. Nu vei regreta, 13 Mar 15:52 Foto (1) Selecteaza http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/9/29/135000751.jpg 2 3
kissfm Reputație: 241 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 înapoi la listă| anunţul anterior / anunţul următor 70 LeiDOAMNAFoto (3)Bucuresti, azi, 16:29http://www.anuntul.ro/images/c94a176.png?v23selecteaza anunt725 vizitehttp://stor175831541.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/8/27/175903111.jpghttp://stor175831541.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/8/25/175831541.jpghttp://stor175831541.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/8/18/175550541.jpghttp://stor175831541.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2016/8/25/175831541.jpghttp://stor175831541.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2016/8/27/175903111.jpghttp://stor175831541.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2016/8/18/175550541.jpgprevnext Descriere anunţ draguta, blonda, ochi albastri, 39 ani, ofera body massage. Educata, companie placuta. Speak english. Singura, ambient curat. Langa Sala Palatului si Calea Victoriei, 12-21,0726030857 1 4
masaj_yony Reputație: 14 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Nu merita , am fost când activa la parter lângă Petrom mai sus de Gogalniceanu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2016 Am vrut sa merg la ea cand locuia in Kogalniceanu.Am sunat-o si am fixat ora 10 a doua zi.A doua zi dimineata am parcat masina langa facultate si am sunat-o de vreo 10 ori in intervalul de o ora Nu a raspuns TEAPA. O perioada nu am mai vazut-o pe AT.Intr-o zi am luat anuntul la puricat si i-am vazut vechile poze din Kogalniceanu dar cu alt nr. de tel.Am sunat-o si am fixat o ora pentru a doua zi seara.A doua zi m-am prezentat pe Campineanu vis a vis de Novotel, Dupa ce am parcat si am tras frana de mana (Strada este in panta) am sunat-o si m-a indrumat catre scara blocului,am intrat in scara unde am fost indrumat catre o vechitura de lift pitit bine ,deci nu liftul pe care il vede oricine intra in scara blocului.Urcat si intrat intr-o garsoniera curata (pozele actuale)Tipa m-a lasat cu gura cascata Inaltuta 1.70 bine proportionata incaltata cu pantofi cu toc ,arata superb am decartat 70 ron si m-am cerut la baie.Pe masina de spalat din baie avea un teanc de prosoape curate.Am fost atentionat inainte sa intru la baie sa folosesc un prosop si dupa sa-l pun deoparte.M-am intors de la igienizare si am trecut in pat ,ea s-a dezbracat si a trecut intre picioarele mele incepand cu pupaturi si supt sarguincios.Mi-a pus preze si m-a intrbat ce pozitie doresc .Batraneste zic eu adica tu sub mine.Ok zice ea trecand cu fata in sus.Cand sa ma urc pe ea am observat ca era incaltata .In timp ce ne frecam ma gandeam sa nu ma intepe cu tocurile din greseala asa ca i-am luat picioarele si le-am pus pe umerii mei .Nu s-a miscat de loc pe timpul actiunii parca futeai o gaura din saltea.Locatie 8 curata Baia + prosoape curate 8 , Atitudine gfe 7 nu m-a grabit .Per total nu stiu ce sa spun, eu as mai trece pe la ea.Cititi atent si decideti daca mergeti sau nu.Eu o recomand din cauza infatisarii si atitudinii Da' orgasm? Orgasm a avut? 1 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Octombrie 7, 2016 Da' orgasm? Orgasm a avut? Mie mi-a oferit prosop pentru baie nu orgasme ,cică nu avea la ea în locatie 2
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 7, 2016 Mie mi-a oferit prosop pentru baie nu orgasme ,cică nu avea la ea în locatieDeci e de recomandat, nu-i teapa...
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Octombrie 7, 2016 Deci e de recomandat, nu-i teapa...citeste recenzia mea, ma cunoaste bine ,in urma cu o luna am sunat-o si am fixat o ora cand am ajuns la Novotel am revenit cu tel ,nu a raspuns asa ca am plecat in alta parte, dar m-a sunat dupa zece minute . Eu nu astept nici cinci minute peste ora fixata asa ca nu i-am mai raspuns 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum