Sari la conținut

Despre santate

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tinere, ești prea constipat, crede-mă! Te superi ca magaru' pe sat la niște ironii, în loc să faci și tu mișto. Omule, viața e scurtă, trebuie să ne mai și amuzăm, forumul ăsta e un loc de joacă, nu congres științific! E drept, pentru a face mișto trebuie și ceva glagorie, tâmpiții nu au simțul umorului. 

Revenind la cestiune: au fost destule situații când curvari au reclamat faptul că au luat vreun bts de la câte-o fetiță. Au fost poate și reale unele, altele au fost răzbunări sau atacuri ale concurenței ... dumnezeu știe! Cert e că nu a fost de niciun ajutor nimănui, cu excepția celebrului caz "Sofia-cur mișto". 

P.S. Sigur ai 30 de ani și nu 26? După postările tale, nu pari a avea mai mult de 16, fără supărare! 

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Posted Today, 16:34

phoenix, on 02 Oct 2015 - 14:21, said:snapback.png

De educatia sexuala nu mai vorbim,nu?
Te-as intreba cati ani ani.....

sunt constient de ce implica sexul oral neprotejat...intrebarea mea era alta. Sunt curios daca cineva a avut experiente neplacute. Faptul ca cineva a avut o problema de sanatate si o spune aici ar putea sa ajute f mult intreaga comunitate. In loc de raspunsuri ironice care va consuma timpul mai bine puteti da niste raspunsuri pertinente...nu vad ce este asa greu. Desigur e firea omului(romanului) sa fie cocos in spatele unei tastaturi/telefon si sa faca bascalie. 

Asta a fost prima reacție agresivă pe acest topic și îți aparține.  Apoi, ce va mai la vale, e adevărat, Phoenix a zis că ești cam prost. Deși nu pare a greși prea mult, totuși putea să mai amâne verdictul.  :laugh2

• rep_up.png
  •  
  • 0
Vizitator
Reputație: 0
Postat

S-a dosit....ghici unde? =))

Lesiiiiiiiiiiiiii nnnnnnnnnnnnnnn  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:ilfov
Postat

Vrei sa-ti dau o poza sau vrei sa dai o fuga la spital sa te convingi de varsta:)? Eu am zis clar ca sunt nou pe aici. De cand am profilul n-am fost prea preocupat sa il cercetez dar in ultima vreme mi-a atras atentia forumul si am zis sa intreb de o curiozitate( care era asta). Plm toti avem curiozitati intr-un anumit domeniul. Poate m-am asteptat eu la alte raspunsuri plm...

• Oras:pretutindeni
Postat

Vrei sa-ti dau o poza sau vrei sa dai o fuga la spital sa te convingi de varsta:)? Eu am zis clar ca sunt nou pe aici. De cand am profilul n-am fost prea preocupat sa il cercetez dar in ultima vreme mi-a atras atentia forumul si am zis sa intreb de o curiozitate( care era asta). Plm toti avem curiozitati intr-un anumit domeniul. Poate m-am asteptat eu la alte raspunsuri plm...

Astia E rai, baga-i la ignor....ai vo' boala sau n-ai???

Sau te panichezi preventiv? :)

Postat

<p>

Posted Today, 16:34

phoenix, on 02 Oct 2015 - 14:21, said:snapback.png

sunt constient de ce implica sexul oral neprotejat...intrebarea mea era alta. Sunt curios daca cineva a avut experiente neplacute. Faptul ca cineva a avut o problema de sanatate si o spune aici ar putea sa ajute f mult intreaga comunitate. In loc de raspunsuri ironice care va consuma timpul mai bine puteti da niste raspunsuri pertinente...nu vad ce este asa greu. Desigur e firea omului(romanului) sa fie cocos in spatele unei tastaturi/telefon si sa faca bascalie.

Asta a fost prima reacție agresivă pe acest topic și îți aparține. Apoi, ce va mai la vale, e adevărat, Phoenix a zis că ești cam prost. Deși nu pare a greși prea mult, totuși putea să mai amâne verdictul. :laugh2

• rep_up.png
  • 0

Tu imi spui mie ca se face misto dar cataloghezi reactia aia a mea ca fiind agresiva...pai care are 16 ani sau tu?

Vizitator
Postat

Nu poa' sa vorbeasca omu' serios pe site-u' asta, sa-mi bag pula =))

Da-o-n pula mea de treaba...........a zis Africanu' ca e' ziua zambetului azi..........da' sa lesini singur in fata monitorului !?!?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
Postat

Da-o-n pula mea de treaba...........a zis Africanu' ca e' ziua zambetului azi..........da' sa lesini singur in fata monitorului !?!?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Am o bere la tine, ce poooooola mea =))

Postat

Mda... se pare că a avut dreptate nenea Phoenix! :laugh2
Vizitator
Postat

Am o bere la tine, ce poooooola mea =))

o naveta , sa mor aici  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

S-a dosit....ghici unde? =))

sculament in stadiu advansat?

• Like 1
Postat

"esteti" si voi smecheri pe unde puteti si va permiteti

Așa e doctore, ne mai batem și noi pula de câte un fraier! Dă plictiseală ...  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

pai forumul, laba si o burta de varsta a 3 a ce mai aveti ca altfel nu-mi explic plictiseala...asta daca vrei sa ne luam la misto pe degeaba

Vizitator
Postat

varsta si talentu' ne recomanda..........

• Like 4
Postat

pai forumul, laba si o burta de varsta a 3 a ce mai aveti ca altfel nu-mi explic plictiseala...asta daca vrei sa ne luam la misto pe degeaba

Aaaa... păi spune bre că faci mișto, să știm și noi!  :laugh2

Vizitator stau de sase
Postat

Fotbalistule ;) , de cate ori ai frecat banca de rezerve?

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare