jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 17, 2017 Imi pare bine ca vbesti civilizat si esti o persoana cu care te poti intelege. Cat despre tpti nebunii care exista pe pamantul asta.... noi sa fim sanatosi... esti o persoana care are bunul simt la ea si ati multumesc pt asta- nu m-ai lamurit daca poti sa ejaculezi - imi place f mult sa imi satisfac partenerul pana la orgasm...e parte din placerea mea sexuala- si inainte de a ne cunoaste mi-ar place sa stiu ca am putea face dragoste cu finalizrea amandoura - multumescmultumesc frumos pentru cuvintele frumoase!Ma bucur ca te-ai simtit bine!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 17, 2017 Buna, te rog sa imi spui daca sunt sanse sa vii in Sibiu. Multumesc.buna,s-ar putea sa vin luna viitoare vreo 2zile pe acolo!
mariusiancu Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 Prin Timișoara când ajungi?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 18, 2017 Prin Timișoara când ajungi? cred ca pe saptamana viitoare!
mariusiancu Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 Okej super, domini? Și dacă poți să postezi aici când ești.
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 18, 2017 Okej super, domini? Și dacă poți să postezi aici când ești. detaliile le stabilim telefonic!si clar voi anunta aici!
bazt Reputație: 189 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Septembrie 18, 2017 cred ca pe saptamana viitoare!prin sibiu nu ajungi?
giveuss Reputație: 10 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:laMata Oras:laMata Postat Septembrie 19, 2017 vrei sa ramai cu peruca in mana?
alexxx24 Reputație: 1 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Septembrie 20, 2017 Cand ajungi prin Brasov ?
giveuss Reputație: 10 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:laMata Oras:laMata Postat Septembrie 20, 2017 baiatu ai gresit orasu,esti din Sibiu si intrebi de Brasov
hellboy999 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 dacă tot ai fost pe la mine si asa ți-am lăsat impresia detaliază putin!!sunt curioasă,e o noutate chestia cu nebunia!!scuze, am incurcat postarea. Nu ma refeream la tine si nici nu te cunosc
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2017 scuze, am incurcat postarea. Nu ma refeream la tine si nici nu te cunosc ok atunci m-am linistit!
sergiualin Reputație: 6 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Tm Oras:Tm Postat Septembrie 22, 2017 La tm pe cand?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 26, 2017 Ultimile zile in Bucuresti!va pup!In curand pozici noi! 2 10
poh1 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2017 cum stai cu sanatatea? ma refer la hiv, hpv, sifilis, hepatita. intreb pentru ca am fost la tine si imi sta gandul doar la asta acum. am fost recent, acum vreo luna.
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 27, 2017 cum stai cu sanatatea? ma refer la hiv, hpv, sifilis, hepatita. intreb pentru ca am fost la tine si imi sta gandul doar la asta acum. am fost recent, acum vreo luna.dragutule fac anileze periodic asa ca stai linistit si oricum analul niciodata nu il fac neprotejat!daca vrei mergem oricand impreuna sa ne testam!
poh1 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2017 dragutule fac anileze periodic asa ca stai linistit si oricum analul niciodata nu il fac neprotejat!daca vrei mergem oricand impreuna sa ne testam! nu vreau sa par nesimtit poate vorbeste frica din mine de acum, dar de ce te mai obosesti sa faci analize? pt ca ai zis-o ca si cum doar daca faci anal neprotejat te poti infecta cu ceva. deci faci analize pentru ca faci oral neprotejat, ce inseamna ca e valabil pentru toate virusurile de care am pomenit mai sus, asta ma interesa sa stiu. daca ai sau ai avut, doamne fereste ceva din ce am pomenit mai sus. ca sa stiu daca e nevoie sa ma ingrijorez mai mult decat o fac acum.
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 27, 2017 nu vreau sa par nesimtit poate vorbeste frica din mine de acum, dar de ce te mai obosesti sa faci analize? pt ca ai zis-o ca si cum doar daca faci anal neprotejat te poti infecta cu ceva. deci faci analize pentru ca faci oral neprotejat, ce inseamna ca e valabil pentru toate virusurile de care am pomenit mai sus, asta ma interesa sa stiu. daca ai sau ai avut, doamne fereste ceva din ce am pomenit mai sus. ca sa stiu daca e nevoie sa ma ingrijorez mai mult decat o fac acum.eu lunar fac analize pt ca merg periodic la endocrinolog si implicit le fac si cele pt boliile venerice!dragule asa ca poti sta linistit!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 27, 2017 eu lunar fac analize pt ca merg periodic la endocrinolog si implicit le fac si cele pt boliile venerice!dragule asa ca poti sta linistit!probabil m-am exprimat gresit si din oral nep se pot lua boli dar nu fac nep chiar cu oricine ,asa ca stai linistit am fost precauta pana acum si nu am patit nimic si nici pe viitor daca voi avea grija nu voi patii!dar clar e normal sa fi ingrijorat dar nah,in privinta mea poti sta linistit!
poh1 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2017 ok. mersi, seara buna.
lustforlife19 Reputație: 15 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Septembrie 27, 2017 Important dar nu de ignorat https://www.news.ro/social/streinu-cercel-80-dintre-pacientii-cu-hiv-nu-mai-transmit-infectia-din-2017-vor-avea-pentru-tratament-o-singura-pastila-care-inglobeaza-patru-medicamente-1922402005322016121516069288
xxxford Reputație: 31 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Frumos fundulet, bravo Jess
omanid Reputație: 209 Postat Septembrie 28, 2017 Postat Septembrie 28, 2017 probabil m-am exprimat gresit si din oral nep se pot lua boli dar nu fac nep chiar cu oricine ,asa ca stai linistit am fost precauta pana acum si nu am patit nimic si nici pe viitor daca voi avea grija nu voi patii!dar clar e normal sa fi ingrijorat dar nah,in privinta mea poti sta linistit!Chestia asta cu nu fac neprotejat chiar cu orice ,e cam frectie la picior de lemn.In functie de igiena iti dai seama daca are hepatita c sau hiv ?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 28, 2017 Chestia asta cu nu fac neprotejat chiar cu orice ,e cam frectie la picior de lemn.In functie de igiena iti dai seama daca are hepatita c sau hiv ?nu dragule ca nu sunt clarvazatoare,dar nu cred ca sunt singura de aici care face oralul uneori nep asa ca nu are rost sa te iei de mine,am spus un punct de vedere,in fine hai sa o lasam asa te pup!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum