Sari la conținut

Bruneta sens giratoriu giarmata?

ernest

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Ok. Asteptam o confirmare de la cineva care o cunoaste pe Lore, ca e chiar ea posesoarea anuntului.

Postat

Ok, m-am convins singur, doar ce am iesit de la Lore. Nu am mai intalnit-o pana acum, dar pot confirma ca e ea dupa oralul de nota 10+ cu CIM de care am beneficiat. Si arata foarte ok, nu e deloc grasa. Puteti merge linistiti!

• Oras:nicaieri si pretutindeni
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Pana la ce ora lucrezi, am incercat sa te sun dar nu am avut noroc... Ms

• Like 1
Postat

Ar trebui schimbat titlul cu LORE + nr de tel, pentru ca are 9 ani de munca, este o consacrata, a inceput in sensul giratoriu si a ajuns unde trebuie. O fata de milioane [ e vorba de Lore ca om ]

Spor la treaba si la bani.

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Făcut programare prin SMS cu o zi înainte la tel0721912658.Am trimis un mess de confirmare cu 30 min înainte și la ora x am fost primit pe Str Cozia, făcut un dus, nu a avut prosop curat.Este tipa din poze, bine făcută dar nu grasă, corp 9. După un preludiu bun a trecut la un ON cu Deep veritabil, 10, finalizare CIM. Atitudine pro client, 9,dar pt mine prea Profi. Lăsat cadou 100, la început.DTD 25 min, nu am fost grăbit.Raport calitate/ preț bun, de revenit, da.

• Like 2
Postat

Tie ti se pare ca tarifele pe camera sint la fel cu cele de pe strada ?

Sau nu-ti dai seama ce scoti din tine.

Postat

Copii vor o poza cu pasarica !

Esti noua si nu te-au vazut dezbracata, ... saliveaza.

Nu indraznesc sa vina sa o vada pentru ca nu au destui bani pe masura viselor lor, e frig afara, e gripa peste tot si le e frica sa se frece cu personae publice, asa ca fa-le un hatir de bine si trimite 2,3 poze nud la nellu [ il positano ]. 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Copii vor o poza cu pasarica !

Esti noua si nu te-au vazut dezbracata, ... saliveaza.

Nu indraznesc sa vina sa o vada pentru ca nu au destui bani pe masura viselor lor, e frig afara, e gripa peste tot si le e frica sa se frece cu personae publice, asa ca fa-le un hatir de bine si trimite 2,3 poze nud la nellu [ il positano ]. 

Ma gandesc ca despre mine ai scris de bine? Nu de alta, dar numai copil nu sunt. Din pacate. Crede-ma ca mi-as dori sa (mai) fiu si eu in categoria celor care cer poze. Din nefericire s-au dus vremurile alea. Trebuie sa ma multumesc doar cu postatul pozelor (pentru copii). Si asta o s-o mai fac atata timp cat Pisicul imi pastreaza culoarea. Cand mi-o ia, ramane ca munca mea s-o faca tanarul (copilul) bolovan. Hai sa traiesti!

P.S. Chiar imi plac unele postari de-ale tale. Au umor.

• Like 2
Postat

Am fost astăzi la fata asta. Poze reale . Am avut parte de cel mai bun oral din viața mea . Și finalizare orală . Nota 20 . 100 lei finalizarea.Recomand

Postat

Ia-ti abonament pentru o luna sau 3; scapi de orice depresie.

Vizitator bull94
Reputație: 0
Postat

Salutare,

Am vrut sa merg si eu astazi, am vorbit cu ea pe What's App, stabilit ca ajung in 30-35 de min, ajung dupa 20( am prins destul de liber orasul ).
Ii scriu ca am ajuns mai repede si ca astept, observ ca e offline deci clar e ocupata si astept, pana la urma nu era vina ei.... si astept si astept..
Trec 10-15 min, o vad online si ma gandesc... ok, o sa-mi spuna ceva... dar m-am inselat. Redevine offline..mai stau 10-15 min, realizez ca probabil o sa mai am de asteptat cel putin inca 15-30 si decid sa plec... I-am dat mesaj ca plec... mi-a raspuns ulterior ca isi cere scuze dar "colegul" ( sa-i spun asa) a vrut sa stea o ora... mna macar si-a cerut scuze ceea ce e mare lucru.

Eu sunt dezamagit deoarece observ ca toata lumea o lauda si imi doream sa o vad, cu toate ca am stat paznic in masina nu sunt suparat ( o sa spun in alta parte de ce ), conteaza mult pentru mine ca si-a cerut scuze si probabil o sa o vizitez peste ceva timp...cred.

Am scris deoarece oricine trebuie sa invete din greseli si cu cat greseala este mai vizibila sansele ca ea sa fie corectata sunt mai mari.

Postat

Am fost  si eu  la Lore .

Fata e ok ,punctuala ,locatie ok ,curata.ON  10 cu DT,FK,CIM...OP 9,totul inclus in pret,100 lei finalizarea

.NU a cerut banii inainte,nu e pe timp,m-am simitit  f degajat  cu ea,mi-a placut,stie sa se faca placuta.

NU fite,nu comenteaza,e comunicativa, deschisa,se pliaza pe cerinte,se vede ca are experienta,e profi.

Oral f bun...experta,arata bine,nu e mica,bine facuta,nu e grasa,sani medii,e ok.

Cel mai mult insa imi place ca nu e pusa pe jecmaneala,nu cere bani in plus pt FK,DT,CIM...sau pt  orice ca altele.Atata e finalizarea ..atat ora  si gata face de toate  de banii aia,mai putin AP...nu ii place.Daca ar face...ar fi coada la ea.Si asa nu cred ca duce lipsa.

O sa revin cu placere.

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Pe celelalte le aduce il postino:

Dupa cum observi, m-am conformat. Ce nu fac eu pentru tine.

P.S. Daca nu mi-ai fi cerut, crede-ma ca nu le-as fi postat. Dar asa, .....

post-86516-0-90145200-1583988193_thumb.jpg

post-86516-0-94739500-1583988198_thumb.jpg

post-86516-0-64763000-1583988203_thumb.jpg

post-86516-0-69443300-1583988208_thumb.jpg

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...