Sari la conținut

Bruneta sens giratoriu giarmata?

ernest

Postări Recomandate

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Niku731 ai gresit persoana ...nici vorba de asa ceva ....eu sunt la servici zilnic nu ma ocup de talharii :-) ;-)

Ne poti lăsa un număr de telefon sau să ne zici intre ce ore te găsim...răspunsul trebuie sa vină de pe contul tău, sa nu mergem la impostoare...
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

inseamna ca am gresit "loredana" si imi cer scuze. inseamna ca tu esti loredana pe care nu o cunosc. Mai exista o "lore" care era la strada si care e arestata preventiv.

ca sa te cunosc si eu, spune-mi cand poti fi gasita si unde?

• Oras:timisoara
Postat

Sens giarmata...pana la orele 14...nimeni nici o recenzie amănunțită cu d-soara?

• Oras:arad
Postat

Trec zilnic pe acolo...sunt doua fete. Una mai plinuta si unasa ziceam ..mediu asa...despre care vorbiti aici? Intreb pt ca de fiecare data nu stiu cum sa dau talpa sa trec mai iute.

Gusturile nu se discuta...Si fara sa jignesc fetele....dar mai oameni buni...voi chiar n ati mai vazut femei? Si ele dus sau masina de spălat haine....

Postat

Ai mare dreptate gusturile nu se discuta !probabil sunt aletele la strada mult mai jalnice decat mine.probleme cu apa nu am cat despre masina de de spalat haine este si de aia.:-)

Postat

Ai mare dreptate gusturile nu se discuta !probabil sunt altele la strada mult mai jalnice decat mine.probleme cu apa nu am cat despre masina de de spalat haine este si de aia.:-)

Vizitator costel55
Postat

Dar totuși,ne spui și un număr de telefon?

Vizitator costel55
Postat

Vizitator tmdud
Postat

+1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Nu are cum sa iti lase nr de tel pt ca in primul rand o verifica pestele si in al doilea rand nu presteaza la hoteluri,domiciliu...etc.

Postat

Ai mare dreptate gusturile nu se discuta !probabil sunt aletele la strada mult mai jalnice decat mine.probleme cu apa nu am cat despre masina de de spalat haine este si de aia.:-)

Eu te cred...dar n am vazut sa ai o baie pe aproape sa te improspatezi dupa client...iar daca din masina..De la distanta imi pare ca ai avea nevoie de masina de spălat haine....;)

Parerea mea si poate nu am probleme cu vederea...toate cele bune si succes

Postat

Cred ca ai o problemă fie cu mine fie de vedere dar o dam din fanta în cola.dacă nu ați place nu oprești simplu dar tot timpul ăștia igienici cu șapte straturi de rahat pe chiloți se găsesc să cârâie .și hopa se termina traseu dacă nu mă place careva.

Postat

M-ati zăpăcit cu peștele !nu dau nr pt ca m-am saturat de schimbat cartele!și gata cu filmele cu supravegheri cu pești chiar aiurea !cine "colaborează" cu mine știe ce fel de persoană sunt !păcat ca unele colege au făcut în așa fel să fie vizibil ca nu sunt singure la lucru și suntem băgate în aceeași oală.

Postat

Cred ca ai o problemă fie cu mine fie de vedere dar o dam din fanta în cola.dacă nu ați place nu oprești simplu dar tot timpul ăștia igienici cu șapte straturi de rahat pe chiloți se găsesc să cârâie .și hopa se termina traseu dacă nu mă place careva.

Caraie cioara nu eu..Si daca ma opresc s ar putea sa nu ti placa ce vei citi pe legitimatie
Postat

Mie una îmi e frică doar de cel de sus atât nu mă impresionează nimic .au fost dealungul timpului mulți viteji care au rămas doar cu datu din gură și atât și cu asta am încheiat.

• Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

Caraie cioara nu eu..Si daca ma opresc s ar putea sa nu ti placa ce vei citi pe legitimatie

Colegule, te stiu un tip select si fin, nu cred ca merita sa te cobori la un nivel sub ... daca ma intelegi.

Spor la fete !

• Oras:hasta la vista
  • Oras:hasta la vista
Postat

Pff.. Si eu am legitimatie de RATT, dar nu ma laud. E buna ca pot inchiria si bicicletele alea mov. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...