picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=b5TRUpU8ym0 3 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Auliuuuu...Vladimir,in genunchi si lantu-n gura da-te dracu de infect. Vad ca te tot tii de multe puli pe aici,nesatulule )
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Auliuuuu...Vladimir,in genunchi si lantu-n gura da-te dracu de infect. Vad ca te tot tii de multe puli pe aici,nesatulule ) Nu ti`a ajuns cat te`ai facut de rusine data trecuta? Deja tot forumul a vazut cat esti de fraier. Tare`n gura doar in spatele monitorului. Daca eram in locul tau, mi`as fi sters contul, de rusine.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Bai esti nebun? Viata reala nu-ti mai faci si tu? Dimineata esti pe forum,la pranz pe forum,non stop pe forum. ) ai o obsesie pentru acest site,care pentru tine e singura alinare a suferintei si nepasarii cdlor din jurul tau fata de tine.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2015 4 2
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Bai esti nebun? Viata reala nu-ti mai faci si tu? Dimineata esti pe forum,la pranz pe forum,non stop pe forum. ) ai o obsesie pentru acest site,care pentru tine e singura alinare a suferintei si nepasarii cdlor din jurul tau fata de tine. Asta inseamna sa ai telefon performant si laptop, cu acces la internet, fara nici o restrictie. Intru oricand, de oriunde. Omul care`si conduce masina, ori de cate ori are un drum, este obsedat? Cel ce`si vede iubita, cu orice ocazie, e obsedat? Cel ce face jogging in fiecare dimineata, e obsedat? And so on. E vorba de rutina, nu de obsesie. Dar un taran din Oltenita, normal ca nu stie asta. El s`a trezit brusc in civilizatie, a inceput sa auda cuvinte noi, ce i se par interesante, asa ca decide sa le foloseasca in orice context. Apropo. Te cam contrazici. In urma cu ceva timp spuneai ca eu stau pe la prieteni. Oare asta nu e in contradictie cu "nepasarea celor din jurul tau fata de tine"?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Si pula cine o suge? Masturbel? Bai baietica...esti obsedaaaat,singur,si depresiv. Adevarul doare,stiu. Dar trebuue acceptat 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Si pula cine o suge? Masturbel? Bai baietica...esti obsedaaaat,singur,si depresiv. Adevarul doare,stiu. Dar trebuue acceptat Eu am fost cel ce a afirmat primul pe acest forum ca sunt singur si depresiv. Deci unde`i logica afirmatiei tale? Baietica asta a stat in fata ta si n`ai avut curaj sa`i vorbesti agresiv... Nici macar sa adopti un ton de superioritate... Insistentele tale de a`mi vorbi de sus, pe forum, nu fac altceva decat sa te ingroape si mai adanc in ridicol. Eu te vad ca pe`un nimic. Un vierme nesemnificativ. Un parazit microscopic. Si la fel ti`am vorbit si fata`n fata, comparativ cu tine, care ti`o arzi zmeu pe forum si ai fost ca un soricel cand am raspuns propunerii tale de`a ne intalnii.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 Eu zic sa va mai vedetii odata! Va pun eu apartamentul meu la dispozitie,sa nu va plua afara!
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Ba esti nebun? Ploua prea tare afara,ca sa te invit la o discutie la care sincer cred ca nu vei veni...ai uitat ca ai vorit doar cand ti-am dat eu voie si cat am vrut eu? ) deja ma faci sa adopt un sentiment de mila fata de tine...
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Eu zic sa va mai vedetii odata! Va pun eu apartamentul meu la dispozitie,sa nu va plua afara! Nu ca e cu violare de domiciliu...apartament care de fapt nu e al tau proprietate si nu risc libertatea...daca aveai o umbrela mai mare era altceva
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 Ba esti nebun? Ploua prea tare afara,ca sa te invit la o discutie la care sincer cred ca nu vei veni...ai uitat ca ai vorit doar cand ti-am dat eu voie si cat am vrut eu? ) deja ma faci sa adopt un sentiment de mila fata de tine...Veniti am2 la mine! Va fac un ceai !
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Ba esti nebun? Ploua prea tare afara,ca sa te invit la o discutie la care sincer cred ca nu vei veni...ai uitat ca ai vorit doar cand ti-am dat eu voie si cat am vrut eu? ) deja ma faci sa adopt un sentiment de mila fata de tine... Aaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahaha! Tu sigur nu "prestezi" in Cafe Deko? Esti la fel de comic, ca si Teo, sau Costel. Desi, ce`i drept, live ar incepe comedia, din clipa`n care`ti este vazuta mecla.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 Nu ca e cu violare de domiciliu...apartament care de fapt nu e al tau proprietate si nu risc libertatea...daca aveai o umbrela mai mare era altcevaAm statia de RATB in fata blocului!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2015 Ba esti nebun? Ploua prea tare afara,ca sa te invit la o discutie la care sincer cred ca nu vei veni...ai uitat ca ai vorit doar cand ti-am dat eu voie si cat am vrut eu? ) deja ma faci sa adopt un sentiment de mila fata de tine... Măejneboon? Omul cică a făcut karate, judo, rugby... plm mai știe ce a înșiruit el! E periculos, stai dreaq pe coaiele tale!
lion86 Reputație: 1150 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 20, 2015 Am statia de RATB in fata blocului! ce autobuz?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Ba traiasca mama ta cu toti hingherii,tu mai ai oglinzi in casa? Pai tu nu te-ai uitat la tine manca mi ai slobozu din pula,zici ca ai fost bombarbat la Hirosyma nebunule...bai buretel de vase...stai dracu potolit ca mai ai de investit in tine sa ajungi la nivelul meu...pui de cotobarnita ce esti
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Am statia de RATB in fata blocului! Pentru cine foloseste RATB...
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2015 Ba traiasca mama ta cu toti hingherii,tu mai ai oglinzi in casa? Pai tu nu te-ai uitat la tine manca mi ai slobozu din pula,zici ca ai fost bombarbat la Hirosyma nebunule...bai buretel de vase...stai dracu potolit ca mai ai de investit in tine sa ajungi la nivelul meu...pui de cotobarnita ce estiTradu cotobarniță. 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 Pentru cine foloseste RATB...Nu ma refeream la asta ,ai zis tu sa va invit la o umbrela mare! Puteti sa va vedeti acolo!
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Măejneboon? Omul cică a făcut karate, judo, rugby... plm mai știe ce a înșiruit el! E periculos, stai dreaq pe coaiele tale! A facut...muie judo si anal ) ca nici el nu e sanatos 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Pai de ce sa ma deplasez pana la tine la Zepter cand imi e mai aproape statia de la shaormerie la Budapesta???
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 Pai de ce sa ma deplasez pana la tine la Zepter cand imi e mai aproape statia de la shaormerie la Budapesta??? Vin si eu sa mananc o saorma!
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Măejneboon? Omul cică a făcut karate, judo, rugby... plm mai știe ce a înșiruit el! E periculos, stai dreaq pe coaiele tale! Rugby n`am facut. Nu ma pasioneaza. Fotbal American as face And hokey Ba traiasca mama ta cu toti hingherii,tu mai ai oglinzi in casa? Pai tu nu te-ai uitat la tine manca mi ai slobozu din pula,zici ca ai fost bombarbat la Hirosyma nebunule...bai buretel de vase...stai dracu potolit ca mai ai de investit in tine sa ajungi la nivelul meu...pui de cotobarnita ce esti Hiroshima* Pai, e drept ca tre` sa investesc pentru a ajunge la nivelul tau... Operatie de scurtare a picioarelor, pentru a fi de aceeasi inaltime. Operatie de reconstructie a spatelui, eu fiind lat in urmeri(tu nu), operatie de marire a urechilor, sa fiu si eu Dumbo, ca tine. Plus, o completa remodelare a fetei... Ca sa fiu urat cu spume, ca tine.
Postări Recomandate