p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 ) bai esti penibil ma,hai ca sa moara ma ta de nu m ai facut sa rad si in seara asta.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Tradu cotobarniță. Uita-te la poza lui Masturbel...apoi inchide ochii...uita-te iar la poza si gandeste-te la cuvantul cotobarnita. Abia atunci vei intelege ce inseamna si cu ce se aseamana 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Vin si eu sa mananc o saorma!Esti invitata mea
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 Spatiu de joaca separat: http://nimfomane.com/forum/topic/56509-vladizinho-si-restul-lumii/
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2015 Uita-te la poza lui Masturbel...apoi inchide ochii...uita-te iar la poza si gandeste-te la cuvantul cotobarnita. Abia atunci vei intelege ce inseamna si cu ce se aseamana Păi... cu o cotobarniță, parcă...zic. 3 2
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 20, 2015 Ba traiasca mama ta cu toti hingherii,tu mai ai oglinzi in casa? Pai tu nu te-ai uitat la tine manca mi ai slobozu din pula,zici ca ai fost bombarbat la Hirosyma nebunule...bai buretel de vase...stai dracu potolit ca mai ai de investit in tine sa ajungi la nivelul meu...pui de cotobarnita ce esti Rugby n`am facut. Nu ma pasioneaza. Fotbal American as face And hokey Hiroshima* Pai, e drept ca tre` sa investesc pentru a ajunge la nivelul tau... Operatie de scurtare a picioarelor, pentru a fi de aceeasi inaltime. Operatie de reconstructie a spatelui, eu fiind lat in urmeri(tu nu), operatie de marire a urechilor, sa fiu si eu Dumbo, ca tine. Plus, o completa remodelare a fetei... Ca sa fiu urat cu spume, ca tine.Ce sens are sa va irositi energia asa? Mai baieti, sunteti comici rau, gen Stan si Bran, dar nu mai bine dati voi mana sau sa va duelati in "scule"? Poate mi se pare mie, dar eu cred ca astia doi se plac...
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Pai nu pot da mana cu o persoana inferioara mie. M-as injosi grav...iar masturbel a cam lins dupa mine...stii ce zic? Prin cateva locuri,omul a lins dupa ce am futut eu. Dar na,nu stie el prea multe desi se crede atotstiutor
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 20, 2015 Pai nu pot da mana cu o persoana inferioara mie. M-as injosi grav...iar masturbel a cam lins dupa mine...stii ce zic? Prin cateva locuri,omul a lins dupa ce am futut eu. Dar na,nu stie el prea multe desi se crede atotstiutorIn loc sa va certati aici, initial crezand ca concurati pentru inima fetei, mai bine iesiti la o bere, ciocniti in cinstea acestui forum si impartasiti experiente! Stii ce zic?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 @dark...nu am cu cine concura pentru nimic...Este prea slabut...de fapt e slabut rau de tot pentru categoria mea.
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 20, 2015 @dark...nu am cu cine concura pentru nimic...Este prea slabut...de fapt e slabut rau de tot pentru categoria mea.Poi lasa-l si tu... nu vezi ca intra in polemica cu toata lumea si polueaza orice topic?! Probabil omul n-are ce face! Cel mai nimfoman cedeaza primul... 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Poi lasa-l si tu... nu vezi ca intra in polemica cu toata lumea si polueaza orice topic?! Probabil omul n-are ce face! Cel mai nimfoman cedeaza primul... Eu chiar na amuz copios...o punga de tortizi...pepsi astept sa vina pizza si tot sa fac caterinca de el...nu cu el
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Pai nu pot da mana cu o persoana inferioara mie. M-as injosi grav...iar masturbel a cam lins dupa mine...stii ce zic? Prin cateva locuri,omul a lins dupa ce am futut eu. Dar na,nu stie el prea multe desi se crede atotstiutor Vezi ca ai dat mana cu persoana aia "inferioara" tie. Si mai aveai putin si te puneai si`n genunchi, rugandu`l sa nu mai jigneasca pe forum. La fel cum mai aveai putin si te jurai si pe ma`ta si pe tac`tu ca va cunoasteti de ani de zile, sa nu cumva sa`ti rupa fasu` ca inca nu ajunsesera "baietii" unde`i chemasei, sa te sustina. Deasemenea, desi eu nu consider ca daca fac oral unei fete ce`a avut alt partener, il pup p`ala`n "scula", nici daca o sarut... Daca tot vrei s`o luam asa, atunci stii care`i diferenta? Am lins eu unde`ai futut tu protejat... Dar tu ai lins unde`am futut eu neprotejat. Intelegi? @dark...nu am cu cine concura pentru nimic...Este prea slabut...de fapt e slabut rau de tot pentru categoria mea. Daca nu consideri ca, "concurezi", la ce te lauzi ca ai futut ce eu ulterior am lins? Numai o persoana ce se considera`ntr`o competitie cu cineva, face asemenea afirmatii.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 Am lins eu unde`ai futut tu protejat... Dar tu ai lins unde`am futut eu neprotejat. Intelegi?.aaaaaaaaaaaa... V-ati facut testul hiv + sarcina? Io credeam ca Vlad doar vorbeste, dar si fute! Al draq, vorbeste, tace si fute. Suna ca dracu...fara preze.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 aaaaaaaaaaaa... V-ati facut testul hiv + sarcina?Io credeam ca Vlad doar vorbeste, dar si fute! Al draq, vorbeste, tace si fute. Suna ca dracu...fara preze.Si noi tre sa il credem nu? ) Bai masturbica,nu uita ca ai vorbit doar cand a vrut pula mea,asta mica cum spui tu. Si in genunchi nu m-am pus in fata la smecheri,de ce as face asta in fata unui fraier declarat???
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Si noi tre sa il credem nu? ) Bai masturbica,nu uita ca ai vorbit doar cand a vrut pula mea,asta mica cum spui tu. Si in genunchi nu m-am pus in fata la smecheri,de ce as face asta in fata unui fraier declarat??? Te`am mai intrebat o data, referitor la aceeasi afirmatie, daca nu cumva "prestezi" la Deko. Viermisorul tau ma tot ruga sa nu ma mai cert pe forum. Viermisorul tau ma tot ruga sa nu mai jignesc lumea(inclusiv pe tine). Viermisorul tau ma tot ruga sa las fetele, sa nu le mai apar, ca nu merita. Viermisorul tau incerca sa ma convinga pe mine ca noi suntem prieteni din copilarie. Viermisorul tau incerca sa ma convinga ca a fost "iubitul" Corinei. Iar eu iti ziceam cu aceeasi aroganta specifica, ca mi se rupe. Toate dupa ce tu ai lansat provocarea de`a ne vedea, pentru a da cu mine de asfalt si de`a ma fute`n cur si`n gura si etc. Deci?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Oooodaaaaaa...mi a fost frica. M ai impresionat cu fizicul tau,sportivule,halterofilule,Coco Anghel.Ba,nu ti e clar,esti un agarici si nimic mai mult. Nu pot sa te bat. M as injosi.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Oooodaaaaaa...mi a fost frica. M ai impresionat cu fizicul tau,sportivule,halterofilule,Coco Anghel.Ba,nu ti e clar,esti un agarici si nimic mai mult. Nu pot sa te bat. M as injosi. Amaratule... In prima faza, te`ai ridicat foarte infipt de pe banca. Apoi ai realizat ca nu stau lucrurile cum te asteptai. Ca te privesc de sus si ca am cu totul alta conformatie fizica si ti`a pierit elanul. Nu te simti prost... Multi au aceeasi reactie. De`a se potoli instant. Deci nu`i o rusine. P.S.: Nu tre` sa fi halterofil pentru a te impune.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Mamaaaa cat tupeu ai ba bulangiule inrait.Ba eu m am si amuzat pe seama ta dar acum ia mai da te n slobozu la toate curvele de pe forum ca ma enervezi.Pai ba laba trista,tu esti un vai mama ta,daca vroiam sa te bat,te bateam direct,fara sa discutam in prealabil,dar ce sa bat...ce sa ramana? Esti distrus coaie. Impaca te cu ideea
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Mamaaaa cat tupeu ai ba bulangiule inrait.Ba eu m am si amuzat pe seama ta dar acum ia mai da te n slobozu la toate curvele de pe forum ca ma enervezi.Pai ba laba trista,tu esti un vai mama ta,daca vroiam sa te bat,te bateam direct,fara sa discutam in prealabil,dar ce sa bat...ce sa ramana? Esti distrus coaie. Impaca te cu ideea Cu alte cuvinte n`am in ce sa ma dau. Sexul feminin nu produce si nici nu are "sloboz". Nu ai invatat lucrul asta in timp ce curatai cocina porcilor, la tine acasa?Pe forum ai afirmat foarte clar intentia de`a ma bate... Acum o dai cotita? Ca de fapt nu asta vroiai? Atunci la ce m`ai mai chemat? Ca doar nu eram prieteni, sa ma chemi sa ne aducem aminte de vremurile de alta data, ca nu ne`am mai vazut de mult... Deci? Tot forumul a vazut un mormoloc, cum ameninta un alt user si`i da intalnire pentru a`si duce la capat amenintarile... Pentru ca apoi, tot forumul sa vada ca mormolocul nu i`a facut nimic respectivului user. Si nu merge scuza "Pai cand l`am vazut... Mi`a fost mila de el.". Ma vazusei deja, in pozele de pe Facebook`ul ce te`ai laudat in gura mare ca`l stii si l`ai si impartasit cu tot forumul. Ce nu vazusei pe Facebook`ul ala, insa, este faptul ca sunt mai mare si mai "bine facut" decat tine.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 Pfff...bine ma scheletron. Fie ca tine. Sunt prea obosit ca sa ma agit pentru un bulangiu cu coaie ca si tine.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Pfff...bine ma scheletron. Fie ca tine. Sunt prea obosit ca sa ma agit pentru un bulangiu cu coaie ca si tine. Bulangiu este termenul de argou prin care se face referire la un homosexual, deci prezenta testiculelor este de la sine inteleasa, neavand nici o importanta orientarea sexuala. In timp ce hraneai porcii, sau scoteai vaca la pascut, trebuia sa iei si niste carti cu tine, sa le citesti, ca sa nu mai dai dovada de atata prostie.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 20, 2015 N auzi??? Pune mana si compune si tu ceva frumos...poate iei premiul
di_ana Reputație: 1672 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Octombrie 21, 2015 up
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 21, 2015 Mamaaaa cat tupeu ai ba bulangiule inrait.Ba eu m am si amuzat pe seama ta dar acum ia mai da te n slobozu la toate curvele de pe forum ca ma enervezi.Pai ba laba trista,tu esti un vai mama ta,daca vroiam sa te bat,te bateam direct,fara sa discutam in prealabil,dar ce sa bat...ce sa ramana? Esti distrus coaie. Impaca te cu ideea Cu alte cuvinte n`am in ce sa ma dau. Sexul feminin nu produce si nici nu are "sloboz". Nu ai invatat lucrul asta in timp ce curatai cocina porcilor, la tine acasa?Pe forum ai afirmat foarte clar intentia de`a ma bate... Acum o dai cotita? Ca de fapt nu asta vroiai? Atunci la ce m`ai mai chemat? Ca doar nu eram prieteni, sa ma chemi sa ne aducem aminte de vremurile de alta data, ca nu ne`am mai vazut de mult... Deci? Tot forumul a vazut un mormoloc, cum ameninta un alt user si`i da intalnire pentru a`si duce la capat amenintarile... Pentru ca apoi, tot forumul sa vada ca mormolocul nu i`a facut nimic respectivului user. Si nu merge scuza "Pai cand l`am vazut... Mi`a fost mila de el.". Ma vazusei deja, in pozele de pe Facebook`ul ce te`ai laudat in gura mare ca`l stii si l`ai si impartasit cu tot forumul. Ce nu vazusei pe Facebook`ul ala, insa, este faptul ca sunt mai mare si mai "bine facut" decat tine.Bai baieti, voi prea o dati in smardoiala unor pusti de clasa a 2-a. Eu propun in felul urmator, haideti in ring, sa va dovediti masculinitatea feroce, iar eu sa va arbitrez. La sfarsit de runda, va mai dau si cate o palma peste ceafa, ca sa va reveniti! Sa vedem care-i campionul! 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Postat Octombrie 21, 2015 Up. Vlad, hai cu galagia (in engleza)!
Postări Recomandate