Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Continuati cearta aici va rog! 3 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Vladizinho de la Hardvard la azil de nebuni Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Continuatii cearta aici va rog! Un singur "i" era suficient... Nu se cearta cu lumea, sunt cateva voci & lumea lui. Lasati omul in pace! 6 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Continuatii:laugh2 continuămmmm 1 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Protejati depresivii! ADD Asociatia Depresivilor Declarati ) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Un singur "i" era suficient... Nu se cearta cu lumea, sunt cateva voci & lumea lui. Lasati omul in pace!Gata! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Gata!Închide topingu' că-l faci mai de căcat de cât este 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 20, 2015 oricum ala miroase ca un cacat Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Nu e restul lumii. Sunt doar cativa, ce se agata cu dintii de obiceiurile, mentalitatea si atitudinea stramosilor(oamenii cavernelor), refuzand sa evolueze odata cu restul societatii. Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Închide topingu' că-l faci mai de căcat de cât este ... Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Offf mai puiu meu,ma suferindu meu...esti cea mai nasoala fiinta pe care o cunosc. O caterinca genetica,o sarcina nedorita dusa la termen...nu intelegi? Esti in pluuuus Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 20, 2015 ...Ai editat, mânca-mi-ai din Di_ana....de ce? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Ai editat, mânca-mi-ai din Di_ana....de ce? ) si din Coryna sa manance...tot ce iese rau din ea cateva zile pe luna...si din aia ...femeia lup ca am uitat cum o cheama. Si din Carmen dupa centura 1 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Si din rebuturile de la Cantacuzino ) Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 20, 2015 ) si din Coryna sa manance...tot ce iese rau din ea cateva zile pe luna...si din aia ...femeia lup ca am uitat cum o cheama. Si din Carmen dupa centuraŞi din Ioana dă la Iaşi...Şi din Geta dă la Cluj... Şi din ce-o fute DECENEU BOIERU' zilili ăştia 2 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 femeia lup ca am uitat cum o cheama.Se poate asa ceva ? Femeia lup=anonna. Ma rog, e si femeia paianjen. 4 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Si din alea care nu stau in seara asta pe Vacaresti in spate la Scala si in fata la Radisson ca ploua...sa fie pe gura lui pretenas 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Se poate asa ceva ? Femeia lup=anonna. Ma rog, e si femeia paianjen.Vațicertat? Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Nu e restul lumii. Sunt doar cativa, ce se agata cu dintii de obiceiurile, mentalitatea si atitudinea stramosilor(oamenii cavernelor), refuzand sa evolueze odata cu restul societatii.Amice, esti un personaj foarte controversat. E impresionant cum ai un asemenea efect halucinogen asupra altora, ca le tulburi visele. Ai devenit un fenomen. Mie-mi esti "simpatic", dar altii nu prea iti inteleg umorul si felul in care te exprimi. Ar trebui s-o lasi mai moale! Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Vațicertat? Nu! S-a certat cu lama, asa zice lumea si pozele. 2 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 20, 2015 ) si din Coryna sa manance...tot ce iese rau din ea cateva zile pe luna...si din aia ...femeia lup ca am uitat cum o cheama. Si din Carmen dupa centura Tot ce iese rau din ea cateva zile pe luna... Banuiesc ca te referi la menstruatie... Asta inseamna sa fi venit de la coada vacii. Nu stii ce`i aia menstruatie. Sa stii ca ce "iese din ea" nu`i nici un demon, nici vreo substanta creata de Necuratu`. Stiu ca asa va invata pe voi la sate, preotul. Ca femeia aflata la menstruatie e "necurata" si n`are ce cauta in biserica... Dar ar fi cazulsa mai citesti, daca tot ai venit la oras. Vad ca stii mai toate centuristele din Bucuresti, unde pot fi gasite. Asta spune multe despre tine. Probabil de acolo le iei si pe descultele astea, de le tot aduci in locatie, ce nu`si permit nici o pereche de pantofi. Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 20, 2015 ) cotobarnita mea mica si frustrata Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Să înțeleg că ăsta e un fel de loc de dat cu pula, este? 4 2 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Picoane...de dat cu pula. Dar ai grija ca daca ti-o prinde Masturbel...nu o mai vezi inapoi. Omu s-a apucat de masurat puli,iar pe cele ale dusmanilor sai chiar le si colectioneaza ) Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Dau cu refresh-u. Astept replica (originala) a lui Vlad la ce a spus Picon. @Vlad, in engleza! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate