p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Stai linistit, nu-ti face dusmani noi. N-ai trecut nici de stagiul 1, Vlad!PS: pe net poti sa fii zmeu, asa se intampla de pe vremea mirc-ului. Bine, dar acum ca te-am vazut cu ochelarii aia si cu laptop-ul ala in brate, nu-mi inspiri teama. Mi-a trecut si mila. Atentie, in realitate nu te adresa unuia gen : cumetre, nepoate, etc. Ochelarii aia ai tai risca sa zboare in secunda urmatoare. ) N-ai fost si nici nu o sa fii mafiot. Cel mult o sa ajungi "primar" , "sageata" . Am vorbit pe intelesul tau, subtil asa )Cand eu eram arc,tu nici sageata nu erai,cumetras.
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2015 ) stai sa vezi cand o sa fii tu plecat prin Anglia,iar eu aflu adresa lu ma-ta sa te pun pe drumuri din 2 in 2 zile,atunci distractie Stai calm,prostu nici nu stie cu cine sta de vorba in mediul virtual.Hai pa,ne citim maine
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 31, 2015 plm varule,cateodata imi place sa-mi aduc aminte de tinerete cand eram fara minte si dadeam cu pumnu peste tot.Parca mi-e dor de vremurile alea,cand mergeam cu Aro la Militie ca am fost recalcitrantiP.S un prost gen,te face sa uiti de toateGata ne auzim maine,plm,se termina cantarile la crasma alte vremuri, nene.... acu nu mai scapi cu 2-3 inghioldeli in aro, 2-3 la sectie. acu pt un prost ca asta tragi de te ia mama dracu... iti dai seama cand apari in fata judecatorului: 1 tuns scurt, barba si tatuaje si alte tuninguri si vladimiri cu fata aia a lui de fecioara neprihanitå si daca mai ai norocu sa prinzi judecator vreun mos fost securis si old school sau vreo femeie nefututa, ca te-ai ars original då tot... 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 Cand eu eram arc,tu nici sageata nu erai,cumetras.Gata, bo$$. Am inteles ) Mai baga o poza in cazul in care crezi ca prima nu te-a avantajat
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 31, 2015 Gata, bo$$. Am inteles ) Mai baga o poza in cazul in care crezi ca prima nu te-a avantajat salut, boss. ai idee daca e lume la han ?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Numai ie nimenea,k sa supy Vlădu si ia dat pa toti out..in engleza
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 ) stai sa vezi cand o sa fii tu plecat prin Anglia,iar eu aflu adresa lu ma-ta sa te pun pe drumuri din 2 in 2 zile,atunci distractie Radem, glumim, iti dau sa mi`o sugi, dar hai sa`ti zic eu un lucru. Si acest lucru ti`l spun o singura data. Ca faci pe interlopul cu mine, mi se indoaie. Dar fa tu vreo miscare in directia familiei mele si nu o sa existe bataie... Nu o sa existe plangeri la politie... Eu, aici, public, iti promit ca familia ta o sa`ti planga la capatai.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 salut, boss. ai idee daca e lume la han ?Care din ele? Am stat langa 3 hanuri , amu' vreo 10 ani credea lumea ca stau infipt la Drumetului, dar io doar parcam acolo )
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 31, 2015 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/372/560/6e8.jpg
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 Radem, glumim, iti dau sa mi`o sugi, dar hai sa`ti zic eu un lucru. Si acest lucru ti`l spun o singura data. Ca faci pe interlopul cu mine, mi se indoaie. Dar fa tu vreo miscare in directia familiei mele si nu o sa existe bataie... Nu o sa existe plangeri la politie... Eu, aici, public, iti promit ca familia ta o sa`ti planga la capatai.Hooo baaa,ca vreau doar ss fac o poza cu ma,ta da,te dreaq in plm
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 31, 2015 Care din ele? Am stat langa 3 hanuri , amu' vreo 10 ani credea lumea ca stau infipt la Drumetului, dar io doar parcam acolo )tot la drumetu o arde si bogdanel cand vine pe la capitala?
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 tot la drumetu o arde si bogdanel cand vine pe la capitala?Chiar nu stiu. Am sa-l rog (frumos) pe Morris sa-l urmareasca sau sa-si trimita oamenii acolo sa stea la panda
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 31, 2015 Chiar nu stiu. Am sa-l rog (frumos) pe Morris sa-l urmareasca sau sa-si trimita oamenii acolo sa stea la panda eu zic sa stai cuminte ca poate fac aia vreo nefacuta ca doar i-ai vazut cat sunt de agresivi.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 eu zic sa stai cuminte ca poate fac aia vreo nefacuta ca doar i-ai vazut cat sunt de agresivi.De Vlad nu mi-e frica! Nu se uita el la mine. El se uita de la 6-7 insi in sus! Nu umblu cu multi ca-i grup organizat deja. In schimb, Morris e periculos. Risc sa ajung carne de sarmale servita pe la nuntile din Oltenita.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 31, 2015 De Vlad nu mi-e frica! Nu se uita el la mine. El se uita de la 6-7 insi in sus! Nu umblu cu multi ca-i grup organizat deja. In schimb, Morris e periculos. Risc sa ajung carne de sarmale servita pe la nuntile din Oltenita. adica sa te ia lumea-n gura, cum ar veni
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 31, 2015 De Vlad nu mi-e frica! Nu se uita el la mine. El se uita de la 6-7 insi in sus! Nu umblu cu multi ca-i grup organizat deja. In schimb, Morris e periculos. Risc sa ajung carne de sarmale servita pe la nuntile din Oltenita. Pai eu ce`as avea cu tine?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 31, 2015 Pai eu ce`as avea cu tine? n-a zis omu nimic, nu fi rautz. da' si daca ai avea n-ar fi o problema...
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2015 De Vlad nu mi-e frica! Nu se uita el la mine. El se uita de la 6-7 insi in sus! Nu umblu cu multi ca-i grup organizat deja. In schimb, Morris e periculos. Risc sa ajung carne de sarmale servita pe la nuntile din Oltenita. Io in locul lui,mi-as pune intrebarea..gen ce plm e defect la mine?Bine in cazul lui este un deja vu,dar plm
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 31, 2015 P_morris, chiar ai sărit calul! Chestiile aste cu părinții, amenințările, urmăririle în stil mafiot prin care vrei să sugerezi că ai fi așa ceva, sunt jegoase și penale. Probabil că ești o plevușcă ce se dă mare mafiot, de parcă asta ar fi vreo mândrie. Știi cât îl iubesc eu pe retardatul ăsta, dar acum, nu pot fi decât de partea lui. Caterinca este una, ce faci tu e altceva, e deja extrem de grav și penal. Omul are grave probleme, are un caracter infect pe deasupra, prin modul cum se vâră ca tanga în cur peste tot, are multe defecte și tare care îl fac o persoană indezirabilă, dar asta nu înseamnă că trebuie să se ajungă aici.Vlade, ești defect, du-te și te caută, nu mai te lua pulă-n gură cu toți. Suntem aici și mulți oameni cu capul pe umeri, unii mai purii care au văzut și trăit multe, ascultă ce îți spunem noi! Ai nimerit într-un loc unde nu ai ce căuta. Insistând să ne sâcâi cu prezența ta, nu vei reuși decât să-ți iei mui cu lopata și, iată poate și mai rău. Nu este el @p_morris vreun mare jmeker, dar câțiva hăndrălăi tot o găsi. Și nu e nevoie să-ți apară în față, e suficient ca într-o seară, când ieși să-ți iei o cafea, să-ți dea perversa fără să știi de unde vine. Calmează-te, eventual părăsește forumul și încetează cu fanfaronada asta. Tu trăiește-ți viața ta, așa cum o vezi tu și lasă-ne pe noi să ne-o trăim pe a noastră așa cum ne dorim noi. S-a ajuns prea departe, cu amenințări inclusiv cu moartea, cu amenințări la adresa familiei. Încetați vă rog! Vlade, tu ești singurul care are cheia răspunsului. Tu ai început, tu trebuie să pui capăt. Nu îți face probleme, nu te va considera nimeni laș. Ai dovedit că nu ești. Vei dovedi în schimb că ai mai multă minte decât @p_morris. Ceea-ce, este evident. Dovedește-o! 3 2
Administrator pisicuts Reputație: 114958 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 31, 2015 s-a umplut de dusmani pe topic
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 n-a zis omu nimic, nu fi rautz. da' si daca ai avea n-ar fi o problema...la ce pagini gasesc poze ?
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Octombrie 31, 2015 [la ce pagini gasesc poze ?http://nimfomane.com/forum/topic/56509-vladizinho-si-restul-lumii/?p=1521283 http://nimfomane.com/forum/topic/56509-vladizinho-si-restul-lumii/?p=1521271 http://nimfomane.com/forum/topic/56697-lupta-anului-vladizinho-vs-dobre/?p=1511112
Administrator pisicuts Reputație: 114958 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 31, 2015 [https://nimfomane.com/forum/topic/56509-vladizinho-si-restul-lumii/?p=1521283 https://nimfomane.com/forum/topic/56509-vladizinho-si-restul-lumii/?p=1521271 https://nimfomane.com/forum/topic/56697-lupta-anului-vladizinho-vs-dobre/?p=1511112 Lui vladizinho nu ii mai trebuie decat asta: 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2015 ) The Mask
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Postat Octombrie 31, 2015 [http://nimfomane.com/forum/topic/56509-vladizinho-si-restul-lumii/?p=1521283 http://nimfomane.com/forum/topic/56509-vladizinho-si-restul-lumii/?p=1521271 http://nimfomane.com/forum/topic/56697-lupta-anului-vladizinho-vs-dobre/?p=1511112urata specie , fute-m-as pa norocu lui (din iarna asta ) 1
Postări Recomandate