Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Tu ești mai degrabă "regular flit".

Parca merge si-asa. :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

De ce? Ceai?

Ma musca de cur rozica!

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Are palasoralele cu el! =))

Cu tot respectul, si cu riscul de a ma repeta... 

post-53465-0-52553400-1454798423_thumb.jpg

:)

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Ma musca de cur rozica!

se atinge de tine un caine un calduri fatuca cu acel chip..... eu de curu' tai si de tot restul din tine nu prea vreau sa ma apropii ca am principii, creier si nu am o pl sculata la ore tarzii. vezi-ti de activitatea ta muncitoaresca, serena ori niciuna si nu te mai agata de numele meu ca nu-ti permit. toqate tarancile acum... Doamne iarta-ma ca imi vine voma direct, ia-ti viteza si nu mai vorbi de numele meu vreodata olteanca toanta. sa dea dracii daca nu tu mai lipseai colegata cu numele meu sa imi vina greata constant.

Postat

sa dea dracii daca nu tu mai lipseai colegata cu numele meu sa imi vina greata constant.

In Italia ai fost la ski? :)

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator
Postat

se atinge de tine un caine un calduri fatuca cu acel chip..... eu de curu' tai si de tot restul din tine nu prea vreau sa ma apropii ca am principii, creier si nu am o pl sculata la ore tarzii. vezi-ti de activitatea ta muncitoaresca, serena ori niciuna si nu te mai agata de numele meu ca nu-ti permit. toqate tarancile acum... Doamne iarta-ma ca imi vine voma direct, ia-ti viteza si nu mai vorbi de numele meu vreodata olteanca toanta. sa dea dracii daca nu tu mai lipseai colegata cu numele meu sa imi vina greata constant.

Dar vomita cine te tine..!?

Vizitator
Postat

Cu tot respectul, si cu riscul de a ma repeta... 

attachicon.gifmeans.jpg

:)

Parasolarele protejeaja masina de soarele puternic...!

La vladi merge sa il protejeze si de ploaie ,vant sau de ce se mai iveste! =))

Postat

Dar vomita cine te tine..!?

nu ma mai cita taranca !!! cer plm nu intelegi ca nu esti o persoana cu care conversez.. cred ca ti-am zis de cel putin 3 ori sa nu imi vorbesti ca nu am placerea

Vizitator
Postat

nu ma mai cita taranca !!! cer plm nu intelegi ca nu esti o persoana cu care conversez.. cred ca ti-am zis de cel putin 3 ori sa nu imi vorbesti ca nu am placerea

Treci fa in silenzio stampa cum ai in semnatura! Chiar ca esti vreo diva pe aici?

Esti cea ce esti aici datorita traficului si timpului petrecut aici..! ;)

• Like 3
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Taci fa, in pula mea!

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Taci fa, in pula mea!

Din greseala am dat minus! :(

• Like 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

post-104506-0-77671700-1454804424_thumb.jpg

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tu treci acas că e 2 jumate! 

Vizitator
Postat

Tu treci acas că e 2 jumate!

Sunt in metrou! Acum ajung! :D
Vizitator
Postat

Poate în METRO.  :laugh2

Da cumpar fasole!

Postat

Bravo! Ia și nește afumătură. 

Vizitator
Postat

Bravo! Ia și nește afumătură.

Si un lubrifiant?
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.