Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

se scoala pulile degeaba la toti enoriasi din beserica

Moooorrrrr...

taceti mah ca stii ca eu cand fixez o idee o tin pana in panzele albe. hai Wladi accepta ca sa imi faci pe plac :D 

• Oras:Wasluy
Postat

taceti mah ca stii ca eu cand fixez o idee o tin pana in panzele albe. hai Wladi accepta ca sa imi faci pe plac :D

si io ma duc panan panzele albe da cand ma besesc e cu picatele

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

bagaman testament 

E prea târziu, ie alțiinainte!

• Oras:UK
Postat

Mai Vladi te tine sa programezi 2 domsoare de la testate sau top pt vreo 2-3 ore si in loc de menage a trois sa mergi cu ele la slujba dumininca viitoare?  :laugh2  :laugh2  intreb serios  :pompomgirl:  :pompomgirl:

Faza e ca nu prea sunt dispuse sa accepte. Crede`ma. Am incercat sa fac chestii de genul :P Sunt cam reticente... 

Iar la slujba nu m`as duce nici sa fiu eu cel platit, d`apai sa platesc eu =)) Dar e o idee buna... Desi, parca spovedania e sambata, nu duminica... Nu mai tin minte :P

Postat

Faza e ca nu prea sunt dispuse sa accepte. Crede`ma. Am incercat sa fac chestii de genul :P Sunt cam reticente... 

Iar la slujba nu m`as duce nici sa fiu eu cel platit, d`apai sa platesc eu =)) Dar e o idee buna... Desi, parca spovedania e sambata, nu duminica... Nu mai tin minte :P

nu la spovedanie sau slujba neaparat, fie sa va rugati si sa aprindeti lumanari impreuna. Fetelor care merge la Biserica cu Wladi, yuhuuuuuuu, hai ca s-o gasi una :)))))))))

Postat

nu la spovedanie sau slujba neaparat, fie sa va rugati si sa aprindeti lumanari impreuna. Fetelor care merge la Biserica cu Wladi, yuhuuuuuuu, hai ca s-o gasi una :)))))))))

Tu vrei sa scapi forumul de mine... Poate iau foc, daca intru`n biserica :P 

Postat

Tu vrei sa scapi forumul de mine... Poate iau foc, daca intru`n biserica :P

depinde ce bei

Postat

Ăsta a beut benzină, să moare ceampăcasă!

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:București
Postat

Si tu mai ai dusmani,parlitule?!? :)) Pai tu esti mascariciul tuturor,nu stiu cine ar avea dusmanie pe tine =))

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si tu mai ai dusmani,parlitule?!? :)) Pai tu esti mascariciul tuturor,nu stiu cine ar avea dusmanie pe tine =))

sa nu te puna dreaq sa-l bati p'asta , ca mari pacate iti faci  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

sa nu te puna dreaq sa-l bati p'asta , ca mari pacate iti faci  :laugh2  :laugh2  :laugh2

N`ar avea cum... Poate cu palma pe umar, sa`i dau bomboane...

Postat

N`ar avea cum... Poate cu palma pe umar, sa`i dau bomboane...

Ba jneboon? =)) daca prima data m-am uitat la tine ca la un milog,mi-ai inspirat mila,crezi ca a doua oara scapi la fel de usor? Bagdasar baiete...poate nici acolo n-au aia ce sa-ti mai faca :)) dintr-o flegma iti iei somn.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ba jneboon? =)) daca prima data m-am uitat la tine ca la un milog,mi-ai inspirat mila,crezi ca a doua oara scapi la fel de usor? Bagdasar baiete...poate nici acolo n-au aia ce sa-ti mai faca :)) dintr-o flegma iti iei somn.

stai dreaq cuminte ca face infarct  :laugh2  :laugh2  :laugh2

e prost da inima  :laugh2

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ca fait rire les oiseaux.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asteptam parerea lui bă și chin,apărătorul retardaților si dujmanu curvelor

• Like 1
  • Minus 4

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...