p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2015 stai dreaq cuminte ca face infarct e prost da inima Nu moare ma asta asa repede da-l in sloboz sa-l bata pe fatza aia urata
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Ba jneboon? daca prima data m-am uitat la tine ca la un milog,mi-ai inspirat mila,crezi ca a doua oara scapi la fel de usor? Bagdasar baiete...poate nici acolo n-au aia ce sa-ti mai faca ) dintr-o flegma iti iei somn. Ce vise umede ai si tu. Vezi draq, pune si tu un plastic sub cearceaf, sa nu uizi si salteaua...
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2015 uda-ti-as fatza aia frumoasa ) de unde ai luat-o traiasca barbatii lu` ma-ta?!?! de la antichitati?
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 uda-ti-as fatza aia frumoasa ) de unde ai luat-o traiasca barbatii lu` ma-ta?!?! de la antichitati? Tu ai impresia ca la "antichitati" gasesti lucruri inestetice/urate? Majoritatea "antichitatilor" sunt apreciate si valorate tocmai pentru ca reprezinta opere de arta. Tu, in schimb, ti`ai luat fata de la rebuturi. 1 3
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2015 Tu ai impresia ca la "antichitati" gasesti lucruri inestetice/urate? Majoritatea "antichitatilor" sunt apreciate si valorate tocmai pentru ca reprezinta opere de arta. Tu, in schimb, ti`ai luat fata de la rebuturi.sa moara fratii mei daca nu m-ai dat pe spate ) ai niste replici foarte "ciumege" ) de unde le scoti traiasca ma-ta?din cufarul prafuit al bunicii?
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 sa moara fratii mei daca nu m-ai dat pe spate ) ai niste replici foarte "ciumege" ) de unde le scoti traiasca ma-ta?din cufarul prafuit al bunicii? Tine de cultura, ciobanasule. Nu`i problema mea ca`ti lipseste cu desavarsire, ajungand sa faci afirmatii ce contrazic realitatea.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2015 Se poate o ora in care sa ma pui sa te ling in pasarica si fundulet din toate pozitiile?esti var cu masturbinho ?Masturbinho,eu zic sa ai grija ca te detroneaza asta micu` )
rzv1978 Reputație: 13 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 26, 2015 Fortzza, imi ciufulesti si mie barzoiu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 Fortzza, imi ciufulesti si mie barzoiu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 sa moara fratii mei daca nu m-ai dat pe spate ) ai niste replici foarte "ciumege" ) de unde le scoti traiasca ma-ta?din cufarul prafuit al bunicii? 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 Tu ai impresia ca la "antichitati" gasesti lucruri inestetice/urate? Majoritatea "antichitatilor" sunt apreciate si valorate tocmai pentru ca reprezinta opere de arta. Tu, in schimb, ti`ai luat fata de la rebuturi. Ce mai conteaza cine,ce,de unde a luat-o,este fata voastra fiti ''mandrii'' de ea!
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Ce mai conteaza cine,ce,de unde a luat-o,este fata voastra fiti ''mandrii'' de ea! Eu sunt foarte mandru de a mea
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 Eu sunt foarte mandru de a mea :clapp Cat de des te uiti in oglina,zilnic? 6
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 :clapp Cat de des te uiti in oglina,zilnic? Am inteles aluzia... Cat noroc ai tu ca esti "surioara" mea... Mai toate replicile care`mi vin in cap, nu le pot da din acest motiv Zilnic ma uit, draga mea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 Am inteles aluzia... Cat noroc ai tu ca esti "surioara" mea... Mai toate replicile care`mi vin in cap, nu le pot da din acest motiv Zilnic ma uit, draga mea.Nup,nu era nici o aluzie! Ca de fiecare data tu intelegi ce vrei! 4
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Nup,nu era nici o aluzie! Ca de fiecare data tu intelegi ce vrei! Tu de ce crezi ca ti`a dat ramolitu` pozitiv? Pentru ca`i o aluzie de genul "Ia mai uita`te o data`n oglinda, ca nu ai de ce sa fi mandru de fata ta"
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2015 Eu sunt foarte mandru de a mea in locul tau as umbla cu o punga de hartie pe cap toata viata )
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Eu nu am am vrut sa zic asta,tu ai inteles ce ai vrut, ca de fiecare data! P.S:nu ii mai zice ramolit! Hodorog? Bosorog? Stafidit? Decrepit? Mumie? Descompus? Cum ai vrea sa`i spun?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 in locul tau as umbla cu o punga de hartie pe cap toata viata ) 4
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2015 te pooop Coryyyyyyyyyyyyyyyyy
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 in locul tau as umbla cu o punga de hartie pe cap toata viata ) Eu zic sa`ti faci un control. Nu de alta, dar tu chiar ai o problema. Tu esti in categoria aia de persoane super hidoase, ce pentru a putea trai cu hidosenia proprie, au inceput sa se minta ca de fapt arata bine, mintindu`se atat de des, incat au ajuns sa creada asta, considerandu`se pe ele ca fiind frumoase, iar restul urati. Dau peste exemplare feminine din categoria ta, tot mereu pe net. Urate cu spume, grase cat o balena, dar care arunca afirmatii de genul "V`ati vinde si`un rinichi sa fiti cu una ca mine"... Asa esti si tu. Chiar daca eu nu`s frumos, considerandu`ma o persoana atragatoare si nu frumoasa, cert e ca arat de o mie de ori mai bine ca tine. Tu chiar esti urat cu spume. Singurele persoane care nu te considera urat, dar nici atragator, sunt cele pentru care nu conteaza deloc aspectul fizic. Esti un terminat, bai baiatule.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 26, 2015 Dacă-i dau 2 capace ăstuia, să mor io de nu-l fac să arate și el a om! Îl las dracu' așa, să ne mai râdem și noi!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Postat Octombrie 26, 2015 Eu zic sa`ti faci un control. Nu de alta, dar tu chiar ai o problema. Tu esti in categoria aia de persoane super hidoase, ce pentru a putea trai cu hidosenia proprie, au inceput sa se minta ca de fapt arata bine, mintindu`se atat de des, incat au ajuns sa creada asta, considerandu`se pe ele ca fiind frumoase, iar restul urati. Dau peste exemplare feminine din categoria ta, tot mereu pe net. Urate cu spume, grase cat o balena, dar care arunca afirmatii de genul "V`ati vinde si`un rinichi sa fiti cu una ca mine"... Asa esti si tu. Chiar daca eu nu`s frumos, considerandu`ma o persoana atragatoare si nu frumoasa, cert e ca arat de o mie de ori mai bine ca tine. Tu chiar esti urat cu spume. Singurele persoane care nu te considera urat, dar nici atragator, sunt cele pentru care nu conteaza deloc aspectul fizic. Esti un terminat, bai baiatule. Baietii rai ca voi merita bataie zilnic!
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 26, 2015 Dacă-i dau 2 capace ăstuia, să mor io de nu-l fac să arate și el a om! Îl las dracu' așa, să ne mai râdem și noi! Tu crezi ce spui? Eu zic sa`ncerci, in caz ca ma vezi vreodata pe strada. Sa vedem ce se intampla
Postări Recomandate