Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

stai dreaq cuminte ca face infarct  :laugh2  :laugh2  :laugh2 e prost da inima  :laugh2

Nu moare ma asta asa repede da-l in sloboz sa-l bata pe fatza aia urata

• Oras:UK
Postat

Ba jneboon? =)) daca prima data m-am uitat la tine ca la un milog,mi-ai inspirat mila,crezi ca a doua oara scapi la fel de usor? Bagdasar baiete...poate nici acolo n-au aia ce sa-ti mai faca :)) dintr-o flegma iti iei somn.

Ce vise umede ai si tu. Vezi draq, pune si tu un plastic sub cearceaf, sa nu uizi si salteaua...

Postat

uda-ti-as fatza aia frumoasa :)) de unde ai luat-o traiasca barbatii lu` ma-ta?!?! de la antichitati?

Postat

uda-ti-as fatza aia frumoasa :)) de unde ai luat-o traiasca barbatii lu` ma-ta?!?! de la antichitati?

Tu ai impresia ca la "antichitati" gasesti lucruri inestetice/urate? Majoritatea "antichitatilor" sunt apreciate si valorate tocmai pentru ca reprezinta opere de arta.

Tu, in schimb, ti`ai luat fata de la rebuturi.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Tu ai impresia ca la "antichitati" gasesti lucruri inestetice/urate? Majoritatea "antichitatilor" sunt apreciate si valorate tocmai pentru ca reprezinta opere de arta.

sa moara fratii mei daca nu m-ai dat pe spate :)) ai niste replici foarte "ciumege" :)) de unde le scoti traiasca ma-ta?din cufarul prafuit al bunicii?
Postat

sa moara fratii mei daca nu m-ai dat pe spate :)) ai niste replici foarte "ciumege" :)) de unde le scoti traiasca ma-ta?din cufarul prafuit al bunicii?

Tine de cultura, ciobanasule. Nu`i problema mea ca`ti lipseste cu desavarsire, ajungand sa faci afirmatii ce contrazic realitatea.

Postat

Se poate o ora in care sa ma pui sa te ling in pasarica si fundulet din toate pozitiile?

esti var cu masturbinho ?

Masturbinho,eu zic sa ai grija ca te detroneaza asta micu` :))
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fortzza, imi ciufulesti si mie barzoiu?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Ce  mai conteaza cine,ce,de unde a luat-o,este fata voastra fiti ''mandrii'' de ea!

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Ce  mai conteaza cine,ce,de unde a luat-o,este fata voastra fiti ''mandrii'' de ea!

Eu sunt foarte mandru de a mea ^_^

Vizitator
Postat

:clapp Cat de des te uiti in oglina,zilnic?

• Like 6
Postat

:clapp Cat de des te uiti in oglina,zilnic?

Am inteles aluzia... Cat noroc ai tu ca esti "surioara" mea... Mai toate replicile care`mi vin in cap, nu le pot da din acest motiv :P

Zilnic ma uit, draga mea.

Vizitator
Postat

Am inteles aluzia... Cat noroc ai tu ca esti "surioara" mea... Mai toate replicile care`mi vin in cap, nu le pot da din acest motiv :P

Zilnic ma uit, draga mea.

Nup,nu era nici o aluzie!  :rax2

Ca de fiecare data tu intelegi ce vrei! :rax2  :slap2

• Like 4
Postat

Nup,nu era nici o aluzie!  :rax2

Ca de fiecare data tu intelegi ce vrei! :rax2  :slap2

Tu de ce crezi ca ti`a dat ramolitu` pozitiv? Pentru ca`i o aluzie de genul "Ia mai uita`te o data`n oglinda, ca nu ai de ce sa fi mandru de fata ta" ^_^

Postat

in locul tau as umbla cu o punga de hartie pe cap toata viata :))
Postat

Eu nu am am vrut sa zic asta,tu ai inteles ce ai vrut, :rax2  :rax2  :rax2 ca de fiecare data!  :pope

P.S:nu ii mai zice ramolit! 

Hodorog? Bosorog? Stafidit? Decrepit? Mumie? Descompus? Cum ai vrea sa`i spun?

Vizitator
Postat

:pepsi

post-124552-0-10863300-1445899072_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Eu zic sa`ti faci un control. Nu de alta, dar tu chiar ai o problema. Tu esti in categoria aia de persoane super hidoase, ce pentru a putea trai cu hidosenia proprie, au inceput sa se minta ca de fapt arata bine, mintindu`se atat de des, incat au ajuns sa creada asta, considerandu`se pe ele ca fiind frumoase, iar restul urati. Dau peste exemplare feminine din categoria ta, tot mereu pe net. Urate cu spume, grase cat o balena, dar care arunca afirmatii de genul "V`ati vinde si`un rinichi sa fiti cu una ca mine"... Asa esti si tu. Chiar daca eu nu`s frumos, considerandu`ma o persoana atragatoare si nu frumoasa, cert e ca arat de o mie de ori mai bine ca tine. Tu chiar esti urat cu spume. Singurele persoane care nu te considera urat, dar nici atragator, sunt cele pentru care nu conteaza deloc aspectul fizic. Esti un terminat, bai baiatule.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dacă-i dau 2 capace ăstuia, să mor io de nu-l fac să arate și el a om! :laugh2  Îl las dracu' așa, să ne mai râdem și noi! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Eu zic sa`ti faci un control. Nu de alta, dar tu chiar ai o problema. Tu esti in categoria aia de persoane super hidoase, ce pentru a putea trai cu hidosenia proprie, au inceput sa se minta ca de fapt arata bine, mintindu`se atat de des, incat au ajuns sa creada asta, considerandu`se pe ele ca fiind frumoase, iar restul urati. Dau peste exemplare feminine din categoria ta, tot mereu pe net. Urate cu spume, grase cat o balena, dar care arunca afirmatii de genul "V`ati vinde si`un rinichi sa fiti cu una ca mine"... Asa esti si tu. Chiar daca eu nu`s frumos, considerandu`ma o persoana atragatoare si nu frumoasa, cert e ca arat de o mie de ori mai bine ca tine. Tu chiar esti urat cu spume. Singurele persoane care nu te considera urat, dar nici atragator, sunt cele pentru care nu conteaza deloc aspectul fizic. Esti un terminat, bai baiatule.

:girly Baietii rai ca voi merita bataie zilnic! :laugh2

Postat

Dacă-i dau 2 capace ăstuia, să mor io de nu-l fac să arate și el a om! :laugh2  Îl las dracu' așa, să ne mai râdem și noi! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Tu crezi ce spui? Eu zic sa`ncerci, in caz ca ma vezi vreodata pe strada. Sa vedem ce se intampla :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...