Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:UK

tu esti vulgarv ca dai din intim, trageti 2 palme in numele meu si data viitoare este cavalereste sa nu spui. Corinutza, nu vorbi mai fata de astea pana cand nu esti in desfasurarea actiunii  :laugh2

Daca o facea in timpul actiunii era si mai grav =)) Am patit`o cu o fosta... In mijlocul actiunii mi`a "ordonat" s`o strang de gat si sa`i vorbesc vulgar =)) Needless to say... We took a break =))

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Ba esti bulangiu? Pai tu ai onoare? Acuzi fara probe,ce mortii tai esti tu? Ba fii atent ce iti spun,esti o pizda proasta,care s a lasat pacalit de niste prostituate si acum isi plange de mila pe forum.

Daca erai baiat,nu ti am cerut adresa ta,poate fi oriundr,veneai sa ne vedem si sa terminam circul. Pe mine ma doare in pula si de tine si de topicele care le strici tu postand aberatii. Continui cearta asta pana la infinit,esti nebun? Pt ca esti constient ca esti un ratat,un terminat si un gunoi de care si -au batut multe femei pizda.

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Daca o facea in timpul actiunii era si mai grav =)) Am patit`o cu o fosta... In mijlocul actiunii mi`a "ordonat" s`o strang de gat si sa`i vorbesc vulgar =)) Needless to say... We took a break =))

pai eu as fi infipt mana in gatu lui sa-l stimulez si bag in nerv si cu picioarele l-as fi tras mai adanc. aoleu, fetele astea nimic nu stiu sa fac. dar merge si varianta ei, esti tu sensibilos

Link spre comentariu

Ba esti bulangiu? Pai tu ai onoare? Acuzi fara probe,ce mortii tai esti tu? Ba fii atent ce iti spun,esti o pizda proasta,care s a lasat pacalit de niste prostituate si acum isi plange de mila pe forum.

Daca erai baiat,nu ti am cerut adresa ta,poate fi oriundr,veneai sa ne vedem si sa terminam circul. Pe mine ma doare in pula si de tine si de topicele care le strici tu postand aberatii. Continui cearta asta pana la infinit,esti nebun? Pt ca esti constient ca esti un ratat,un terminat si un gunoi de care si -au batut multe femei pizda.

Mi se rupe de tine, amaratule. Indica`mi unde`mi plang de mila pe forum. Iar de pacalit, m`a pacalit doar O centurista. Si asta pentru ca refuzam sa cred ca o persoana poate fi atat de meschina, in timp ce eu am un suflet atat de bun :)

Ne`am mai vazut o data, la adresa indicata de tine si ce s`a intamplat? NU AI FACUT NIMIC! Ce pula mea ar mai fi de dovedit? Eu consider ca am terminat povestea asta cu ce mi`ai face tu mie daca ne`am vedea. PENTRU CA NE`AM VAZUT! Si nu in conditii amicale, ulterior luandu`te eu la pula pe forum. Nu, nu. Deja incepuse "cearta" noastra. Deja te luasem la misto de ajunsesei sa faci clabuci la gura. Ca de aia ai si sarit cu invitatie. Tipica smardoilor. Te asteptai sa refuz, probabil. Mai ales ca ai spus ca`l mai invitasei pe unul de pe forum si ala nu s`a prezentat. Si te`ai trezit cu mine la scara. Si ce`ai facut? Ai pus mana pe telefon, da`te`n pula mea. Si apoi ti`ai ars`o friendly, ca nu puteai fi smecher, in absenta brigazii. Tu si toti puletii. Cum bine zice Nimeni Altu` - V`am privit pe multi cum v`ati ascuns dupa brigazi, si noaptea cum fugeati singuri si panicati pe strazi. Ce pula mea credibilitate mai ai tu, ma? Pentru ce sa mai vin iar la intalnire cu tine? Nu vad nici un motiv. Asa ca iar iti spun. JET.

Link spre comentariu

pai eu as fi infipt mana in gatu lui sa-l stimulez si bag in nerv si cu picioarele l-as fi tras mai adanc. aoleu, fetele astea nimic nu stiu sa fac. dar merge si varianta ei, esti tu sensibilos

Sanse foarte mari sa te fi ales din reflex cu o reactie agresiva :P Nu stiu de ce, dar zona gatului este triggerul meu principal, din ce`am observat. Mi se taie filmul cand imi baga cineva mana`n gat :P Totul devine negru, mai putin "tinta", cu mesajul "Annihilate!" =))

Link spre comentariu

Sanse foarte mari sa te fi ales din reflex cu o reactie agresiva :P Nu stiu de ce, dar zona gatului este triggerul meu principal, din ce`am observat. Mi se taie filmul cand imi baga cineva mana`n gat :P Totul devine negru, mai putin "tinta", cu mesajul "Annihilate!" =))

esti isteric da-te-ncolo  :laugh2

Link spre comentariu

esti isteric da-te-ncolo  :laugh2

Not really. Vulcanic as spune =)) Eu acumulez... Si cand se declanseaza... E dezastru :)) Sau cum era`n Anger Management... There are two kinds of angry people. The type that you see screaming at the cashier for not taking their coupons and the other type is the the cashier, who remains quiet every day and finally shoots everyone in the store. Ceva de genul :P Eu sunt genul casierului :P

Link spre comentariu

Not really. Vulcanic as spune =)) Eu acumulez... Si cand se declanseaza... E dezastru :)) Sau cum era`n Anger Management... There are two kinds of angry people. The type that you see screaming at the cashier for not taking their coupons and the other type is the the cashier, who remains quiet every day and finally shoots everyone in the store. Ceva de genul :P Eu sunt genul casierului :P

najpa

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Dacă ăsta nu e deranj grav la mansardă ...  :slap2

:laugh2

• Like 6
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

da du-te ba si bate-l pe morris si terminatz balciu asta

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...