vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 28, 2015 tu esti vulgarv ca dai din intim, trageti 2 palme in numele meu si data viitoare este cavalereste sa nu spui. Corinutza, nu vorbi mai fata de astea pana cand nu esti in desfasurarea actiunii Daca o facea in timpul actiunii era si mai grav Am patit`o cu o fosta... In mijlocul actiunii mi`a "ordonat" s`o strang de gat si sa`i vorbesc vulgar Needless to say... We took a break Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Ba esti bulangiu? Pai tu ai onoare? Acuzi fara probe,ce mortii tai esti tu? Ba fii atent ce iti spun,esti o pizda proasta,care s a lasat pacalit de niste prostituate si acum isi plange de mila pe forum.Daca erai baiat,nu ti am cerut adresa ta,poate fi oriundr,veneai sa ne vedem si sa terminam circul. Pe mine ma doare in pula si de tine si de topicele care le strici tu postand aberatii. Continui cearta asta pana la infinit,esti nebun? Pt ca esti constient ca esti un ratat,un terminat si un gunoi de care si -au batut multe femei pizda. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Daca o facea in timpul actiunii era si mai grav Am patit`o cu o fosta... In mijlocul actiunii mi`a "ordonat" s`o strang de gat si sa`i vorbesc vulgar Needless to say... We took a break pai eu as fi infipt mana in gatu lui sa-l stimulez si bag in nerv si cu picioarele l-as fi tras mai adanc. aoleu, fetele astea nimic nu stiu sa fac. dar merge si varianta ei, esti tu sensibilos Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Daca o facea in timpul actiunii era si mai grav Am patit`o cu o fosta... In mijlocul actiunii mi`a "ordonat" s`o strang de gat si sa`i vorbesc vulgar Needless to say... We took a break Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Ba esti bulangiu? Pai tu ai onoare? Acuzi fara probe,ce mortii tai esti tu? Ba fii atent ce iti spun,esti o pizda proasta,care s a lasat pacalit de niste prostituate si acum isi plange de mila pe forum.Daca erai baiat,nu ti am cerut adresa ta,poate fi oriundr,veneai sa ne vedem si sa terminam circul. Pe mine ma doare in pula si de tine si de topicele care le strici tu postand aberatii. Continui cearta asta pana la infinit,esti nebun? Pt ca esti constient ca esti un ratat,un terminat si un gunoi de care si -au batut multe femei pizda. Mi se rupe de tine, amaratule. Indica`mi unde`mi plang de mila pe forum. Iar de pacalit, m`a pacalit doar O centurista. Si asta pentru ca refuzam sa cred ca o persoana poate fi atat de meschina, in timp ce eu am un suflet atat de bun Ne`am mai vazut o data, la adresa indicata de tine si ce s`a intamplat? NU AI FACUT NIMIC! Ce pula mea ar mai fi de dovedit? Eu consider ca am terminat povestea asta cu ce mi`ai face tu mie daca ne`am vedea. PENTRU CA NE`AM VAZUT! Si nu in conditii amicale, ulterior luandu`te eu la pula pe forum. Nu, nu. Deja incepuse "cearta" noastra. Deja te luasem la misto de ajunsesei sa faci clabuci la gura. Ca de aia ai si sarit cu invitatie. Tipica smardoilor. Te asteptai sa refuz, probabil. Mai ales ca ai spus ca`l mai invitasei pe unul de pe forum si ala nu s`a prezentat. Si te`ai trezit cu mine la scara. Si ce`ai facut? Ai pus mana pe telefon, da`te`n pula mea. Si apoi ti`ai ars`o friendly, ca nu puteai fi smecher, in absenta brigazii. Tu si toti puletii. Cum bine zice Nimeni Altu` - V`am privit pe multi cum v`ati ascuns dupa brigazi, si noaptea cum fugeati singuri si panicati pe strazi. Ce pula mea credibilitate mai ai tu, ma? Pentru ce sa mai vin iar la intalnire cu tine? Nu vad nici un motiv. Asa ca iar iti spun. JET. Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 28, 2015 pai eu as fi infipt mana in gatu lui sa-l stimulez si bag in nerv si cu picioarele l-as fi tras mai adanc. aoleu, fetele astea nimic nu stiu sa fac. dar merge si varianta ei, esti tu sensibilos Sanse foarte mari sa te fi ales din reflex cu o reactie agresiva Nu stiu de ce, dar zona gatului este triggerul meu principal, din ce`am observat. Mi se taie filmul cand imi baga cineva mana`n gat Totul devine negru, mai putin "tinta", cu mesajul "Annihilate!" Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Sanse foarte mari sa te fi ales din reflex cu o reactie agresiva Nu stiu de ce, dar zona gatului este triggerul meu principal, din ce`am observat. Mi se taie filmul cand imi baga cineva mana`n gat Totul devine negru, mai putin "tinta", cu mesajul "Annihilate!" esti isteric da-te-ncolo Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 28, 2015 esti isteric da-te-ncolo Not really. Vulcanic as spune Eu acumulez... Si cand se declanseaza... E dezastru ) Sau cum era`n Anger Management... There are two kinds of angry people. The type that you see screaming at the cashier for not taking their coupons and the other type is the the cashier, who remains quiet every day and finally shoots everyone in the store. Ceva de genul Eu sunt genul casierului Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Not really. Vulcanic as spune Eu acumulez... Si cand se declanseaza... E dezastru ) Sau cum era`n Anger Management... There are two kinds of angry people. The type that you see screaming at the cashier for not taking their coupons and the other type is the the cashier, who remains quiet every day and finally shoots everyone in the store. Ceva de genul Eu sunt genul casierului najpa Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Not really. Vulcanic as spune Eu acumulez... Si cand se declanseaza... E dezastru ) Sau cum era`n Anger Management... There are two kinds of angry people. The type that you see screaming at the cashier for not taking their coupons and the other type is the the cashier, who remains quiet every day and finally shoots everyone in the store. Ceva de genul Eu sunt genul casierului Dacă ăsta nu e deranj grav la mansardă ... 6 3 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Not really. Vulcanic as spune Eu acumulez... Si cand se declanseaza... E dezastru ) Sau cum era`n Anger Management... There are two kinds of angry people. The type that you see screaming at the cashier for not taking their coupons and the other type is the the cashier, who remains quiet every day and finally shoots everyone in the store. Ceva de genul Eu sunt genul casierului da du-te ba si bate-l pe morris si terminatz balciu asta 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Va invit la ziua mea de nastere .....@mori si @vladi! Veniti? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Făi, te-a lovit vreunul cu pula-n cap prea tare? 5 3 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Va invit la ziua mea de nastere .....@mori si @vladi! Veniti? Poate ajung să se fută-n cur! Unu' pe celălalt, zic... 1 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Va invit la ziua mea de nastere .....@mori si @vladi! Veniti? Cand? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Făi, te-a lovit vreunul cu pula-n cap prea tare? de ce? Stii sa pregatesi un tort? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Cand?In curand! Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 28, 2015 In curand! Daca o sa mai fiu in tara, cu cea mai mare placere vin Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 28, 2015 de ce? Stii sa pregatesi un tort? Nu, știu să-l mănânc! 3 3 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Sa nu fie dupa data de 1,ca pleaca Vladutu ) Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Vladutu,hai tati cu adresa aia,pasarica mea mica si scumpa Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Mă, spune sincer, tu vrei să-l iubești în gură, este? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Mă, spune sincer, tu vrei să-l iubești în gură, este? Picoane,nu stric frumusete de pula pe dezmembratu asta... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Da' ce n-ai și tu un strapon? Vezi că au fetele astea! Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Da' ce n-ai și tu un strapon? Vezi că au fetele astea! Fetili,care aveti un strapon,sa-l donati pentru a face un bine la sora voastra Vladizinia??? Link spre comentariu
Postări Recomandate