p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 ..................Cory,nu ne-ai raspuns. I-ai afirmar lui Vlădu,ca o are mare si groasa,iar el oripilat,a inceput sa te linga ca nebunul?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Cory,nu ne-ai raspuns. I-ai afirmar lui Vlădu,ca o are mare si groasa,iar el oripilat,a inceput sa te linga ca nebunul?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Cory,nu fi timida,spune-ne si noua,ca nu mai credem nimic fara confirmare.Iar Vlădu,in continuare sta ascuns in garsoniera lui saracacioasa din cartierul Pantelimon.Ps: chiar daca spuu ca ai apartament,Vlădu,si ala e saracacios )
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Cory,nu fi timida,spune-ne si noua,ca nu mai credem nimic fara confirmare.Iar Vlădu,in continuare sta ascuns in garsoniera lui saracacioasa din cartierul Pantelimon.Ps: chiar daca spuu ca ai apartament,Vlădu,si ala e saracacios )Nu,ca nu m-a lasat sa ii vad puta decat cateva secunde si atunci cu forta ca i-am tras eu prosopul! 5
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Nu insemnand ce? Nu i-ai spus acele lucruri,sau???!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Nu insemnand ce? Nu i-ai spus acele lucruri,sau???!Nu,nu minte i-am zis ca o are mare(chiar o are),dar am vazut-o prea putin timp! P.S:pacat ca nu o foloseste!
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Nu,nu minte i-am zis ca o are mare(chiar o are),dar am vazut-o prea putin timp! P.S:pacat ca nu o foloseste! Multumim frumos,Cory.Degeaba e si el pe acest pamant,nu ma mira faptul ca isi tine si pula degeaba-n nadragi 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Multumim frumos,Cory.Degeaba e si el pe acest pamant,nu ma mira faptul ca isi tine si pula degeaba-n nadragi Din cate am inteles o foloseste si a folosit-o cu alte fete,cu mine nu a vrut,cu Giulia nu a vrut.....o sa isi gaseasca el jumatatea!
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 Nu,nu minte i-am zis ca o are mare(chiar o are),dar am vazut-o prea putin timp! P.S:pacat ca nu o foloseste! Păi da bre, o familie de lumpeni care nu au avut bani să-i ia și lui jucării! Pentru pipi nu avea nevoie decât de 2 cm, ce dracu o face cu ea? Eventual să se cace pe ea ... 3 3
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Noi nu mai credem nimic,fara confirmari si fara dovezi. Ramanem la parerea ca nu o foloseste deloc,atat timp cat confirmi ca nici cu tine nici cu colega nu a folosit-o
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 Nu,ca nu m-a lasat sa ii vad puta decat cateva secunde si atunci cu forta ca i-am tras eu prosopul! Din acest domeniu, doar "Deea" a vazut`o bine di_ana n`a vazut`o, desi am ajuns si la actiune... alessya a vazut`o, dar nu bine, pentru ca era doar o veioza cu bec rosu aprinsa, ce dadea mai putina lumina decat dadea lampa aia ambientala a ta... iar restul nici nu au reusit sa ma faca sa dau blugii jos Eu sunt genul care nici in fata iubitelor nu statea "expus" Singura care m`a vazut cu adevarat "bine", a fost timisoreanca. Asa`s eu mai pudic
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Timisoreanca aia de ai intrat in depresie din cauza ei? Ce trrrriiiist... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Din acest domeniu, doar "Deea" a vazut`o bine di_ana n`a vazut`o, desi am ajuns si la actiune... alessya a vazut`o, dar nu bine, pentru ca era doar o veioza cu bec rosu aprinsa, ce dadea mai putina lumina decat dadea lampa aia ambientala a ta... iar restul nici nu au reusit sa ma faca sa dau blugii jos Eu sunt genul care nici in fata iubitelor nu statea "expus" Singura care m`a vazut cu adevarat "bine", a fost timisoreanca. Asa`s eu mai pudic Esti foarte SPECIAL!
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 Păi da bre, o familie de lumpeni care nu au avut bani să-i ia și lui jucării! Pentru pipi nu avea nevoie decât de 2 cm, ce dracu o face cu ea? Eventual să se cace pe ea ... Zi sa`mi bag pula`n ma`ta. Spre deosebire de neamu` tau de santieristi, eu chiar am fost baiat de bani gata, asa ca poti s`o sugi. Mie nu mi`a lipsit nimic in copilarie.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Zi sa`mi bag pula`n ma`ta. Spre deosebire de neamu` tau de santieristi, eu chiar am fost baiat de bani gata, asa ca poti s`o sugi. Mie nu mi`a lipsit nimic in copilarie.Iar vorbesti urat???? Treci acas' 2
cpt.picard Reputație: 777 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Coryno astia se cearta din cauza ta, p.mortus regreta trecutu cu tine si se ia de vladut, tu esti speciala, ai buze fierbinti. 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Capitan de plai,eu nu am un trecut cu aceasta Coryna.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Asa a declarat vladut si tu nu ai negat, e scris in postul unde a descris intalnirea dintre voi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Coryno astia se cearta din cauza ta, p.mortus regreta trecutu cu tine si se ia de vladut, tu esti speciala, ai buze fierbinti.Eu pe @mori nu il cunosc,iar pe @vladi,da il cunosc ne-am vazut de 3 ori pe bani si o data cand a venit la colega mea!
cpt.picard Reputație: 777 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Vezi #543.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 Asa a declarat vladut si tu nu ai negat, e scris in postul unde a descris intalnirea dintre voi. Eu am reprodus afirmatiile lui la momentul respectiv. Nu am zis nici o clipa ca l`am si crezut, sau ca ar spune adevarul. Omul incerca sa impresioneze. Eu stiam foarte bine ca nu are nici o legatura cu domnisoara Corina.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Bai Vladimpula,dai adresa aia in mortii tai sau esti pizda-n blugi :-?
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 Bai Vladimpula,dai adresa aia in mortii tai sau esti pizda-n blugi :-? Ti`am raspuns in topicul celalalt, pizdel. Aici ti`o spun pe scurt. Ne`am intalnit deja, la initiativa ta si mi`ai supt pula. Acum vrei sa vi cu toata satra. E uite ca nu se va intampla. N`am fost satisfacut de oralul primit de la tine la prima noastra intalnire.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2015 Zi sa`mi bag pula`n ma`ta. Spre deosebire de neamu` tau de santieristi, eu chiar am fost baiat de bani gata, asa ca poti s`o sugi. Mie nu mi`a lipsit nimic in copilarie. Eu nu te-am înjurat de mamă. Dovada subțirimii mintale de care dai dovadă. Ți-am mai zis, atunci când cineva a zis ceva de tatăl tău decedat ai luat foc. Acum tu ce faci? Ai fost băiat de bani gata? Dar ce au fost ai tăi? Securiști, secretari de partid? Că atunci când te-ai născut tu ăștia puteau să-și facă progeniturile copii de bani gata. Mda... îți dai singur cu tesla-n coaie! 4 3
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 ) texte de bulangiu,stiu ca te bantuie un sentiment de frica,dar asa este cand esti pus in fata lucrurilor implinite,csuti scuze si invoci motive. Eu nu umblu in brigada,daca vrrau sa te bat,o incerc singur,daca nu pot,tot respectul...dar daca te bat,tre sa ma pupi pe talpi,gaozare...
Postări Recomandate