Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

..................

Cory,nu ne-ai raspuns. I-ai afirmar lui Vlădu,ca o are mare si groasa,iar el oripilat,a inceput sa te linga ca nebunul?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cory,nu ne-ai raspuns. I-ai afirmar lui Vlădu,ca o are mare si groasa,iar el oripilat,a inceput sa te linga ca nebunul?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Cory,nu fi timida,spune-ne si noua,ca nu mai credem nimic fara confirmare.

Iar Vlădu,in continuare sta ascuns in garsoniera lui saracacioasa din cartierul Pantelimon.

Ps: chiar daca spuu ca ai apartament,Vlădu,si ala e saracacios :))

Vizitator
Postat

Cory,nu fi timida,spune-ne si noua,ca nu mai credem nimic fara confirmare.

Iar Vlădu,in continuare sta ascuns in garsoniera lui saracacioasa din cartierul Pantelimon.

Ps: chiar daca spuu ca ai apartament,Vlădu,si ala e saracacios :))

Nu,ca nu m-a lasat sa ii vad puta decat cateva secunde si atunci cu forta ca i-am tras eu prosopul!

• Like 5
Vizitator
Postat

Nu insemnand ce? Nu i-ai spus acele lucruri,sau???!

Nu,nu minte i-am zis ca o are mare(chiar o are),dar am vazut-o prea putin timp!

P.S:pacat ca nu o foloseste! :laugh2

Postat

Multumim frumos,Cory.

Degeaba e si el pe acest pamant,nu ma mira faptul ca isi tine si pula degeaba-n nadragi =))

• Like 1
Vizitator
Postat

Multumim frumos,Cory.

Degeaba e si el pe acest pamant,nu ma mira faptul ca isi tine si pula degeaba-n nadragi =))

Din cate am inteles o foloseste si a folosit-o cu alte fete,cu mine nu a vrut,cu Giulia nu a vrut.....o sa isi gaseasca el jumatatea!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Păi da bre, o familie de lumpeni care nu au avut bani să-i ia și lui jucării!  :laugh2  Pentru pipi nu avea nevoie decât de 2 cm, ce dracu o face cu ea? Eventual să se cace pe ea ... :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Noi nu mai credem nimic,fara confirmari si fara dovezi. Ramanem la parerea ca nu o foloseste deloc,atat timp cat confirmi ca nici cu tine nici cu colega nu a folosit-o =))

• Oras:UK
Postat

Nu,ca nu m-a lasat sa ii vad puta decat cateva secunde si atunci cu forta ca i-am tras eu prosopul!

Din acest domeniu, doar "Deea" a vazut`o bine :P di_ana n`a vazut`o, desi am ajuns si la actiune... alessya a vazut`o, dar nu bine, pentru ca era doar o veioza cu bec rosu aprinsa, ce dadea mai putina lumina decat dadea lampa aia ambientala a ta... iar restul nici nu au reusit sa ma faca sa dau blugii jos :P Eu sunt genul care nici in fata iubitelor nu statea "expus" =)) Singura care m`a vazut cu adevarat "bine", a fost timisoreanca. Asa`s eu mai pudic  :rax2

Vizitator
Postat

Din acest domeniu, doar "Deea" a vazut`o bine :P di_ana n`a vazut`o, desi am ajuns si la actiune... alessya a vazut`o, dar nu bine, pentru ca era doar o veioza cu bec rosu aprinsa, ce dadea mai putina lumina decat dadea lampa aia ambientala a ta... iar restul nici nu au reusit sa ma faca sa dau blugii jos :P Eu sunt genul care nici in fata iubitelor nu statea "expus" =)) Singura care m`a vazut cu adevarat "bine", a fost timisoreanca. Asa`s eu mai pudic  :rax2

:pope  :laugh2 Esti foarte SPECIAL! :slap2 

Postat

Păi da bre, o familie de lumpeni care nu au avut bani să-i ia și lui jucării!  :laugh2  Pentru pipi nu avea nevoie decât de 2 cm, ce dracu o face cu ea? Eventual să se cace pe ea ... :laugh2  :laugh2  :laugh2

Zi sa`mi bag pula`n ma`ta. Spre deosebire de neamu` tau de santieristi, eu chiar am fost baiat de bani gata, asa ca poti s`o sugi. Mie nu mi`a lipsit nimic in copilarie.

Vizitator
Postat

Zi sa`mi bag pula`n ma`ta. Spre deosebire de neamu` tau de santieristi, eu chiar am fost baiat de bani gata, asa ca poti s`o sugi. Mie nu mi`a lipsit nimic in copilarie.

Iar vorbesti urat???? Treci acas'

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Coryno astia se cearta din cauza ta, p.mortus regreta trecutu cu tine si se ia de vladut, tu esti speciala, ai buze fierbinti.

• Like 1
Vizitator
Postat

Coryno astia se cearta din cauza ta, p.mortus regreta trecutu cu tine si se ia de vladut, tu esti speciala, ai buze fierbinti.

Eu pe @mori nu il cunosc,iar pe @vladi,da il cunosc ne-am vazut de 3 ori pe bani si o data cand a venit la colega mea! ;)

Postat

Asa a declarat vladut si tu nu ai negat, e scris in postul unde a descris intalnirea dintre voi.

Eu am reprodus afirmatiile lui la momentul respectiv. Nu am zis nici o clipa ca l`am si crezut, sau ca ar spune adevarul. Omul incerca sa impresioneze. Eu stiam foarte bine ca nu are nici o legatura cu domnisoara Corina.

Postat

Bai Vladimpula,dai adresa aia in mortii tai sau esti pizda-n blugi :-?

Ti`am raspuns in topicul celalalt, pizdel. Aici ti`o spun pe scurt. Ne`am intalnit deja, la initiativa ta si mi`ai supt pula. Acum vrei sa vi cu toata satra. E uite ca nu se va intampla. N`am fost satisfacut de oralul primit de la tine la prima noastra intalnire.

Postat

Eu nu te-am înjurat de mamă. Dovada subțirimii mintale de care dai dovadă. Ți-am mai zis, atunci când cineva a zis ceva de tatăl tău decedat ai luat foc. Acum tu ce faci? Ai fost băiat de bani gata? Dar ce au fost ai tăi? Securiști, secretari de partid? Că atunci când te-ai născut tu ăștia puteau să-și facă progeniturile copii de bani gata. 

Mda... îți dai singur cu tesla-n coaie! 

• Like 4
  • Minus 3

Postat
:)) texte de bulangiu,stiu ca te bantuie un sentiment de frica,dar asa este cand esti pus in fata lucrurilor implinite,csuti scuze si invoci motive. Eu nu umblu in brigada,daca vrrau sa te bat,o incerc singur,daca nu pot,tot respectul...dar daca te bat,tre sa ma pupi pe talpi,gaozare...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...