picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Păi la 19h30 am programare la o bunăciune. Rozeta tată, lasă-ne bre să ne râdem și noi. Iar ceea-ce ai spus tu, nu prea e valabil. Masturbel e prea serios, tu ești prea zgubilitică. Majoritatea dintre noi, suntem într-un cât de cât echilibru. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Păi la 19h30 am programare la o bunăciune. Rozeta tată, lasă-ne bre să ne râdem și noi. Iar ceea-ce ai spus tu, nu prea e valabil. Masturbel e prea serios, tu ești prea zgubilitică. Majoritatea dintre noi, suntem într-un cât de cât echilibru. poate te imping de la spate vezi ce te dezechilibrezi, bine..... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Să-mi trag pula-n Rozeta si Masturbinho să se uite........zic rău? 1 Link spre comentariu
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:offline Oras:offline Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Păi la 19h30 am programare la o bunăciune. Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Să-mi trag pula-n Rozeta si Masturbinho să se uite........zic rău? Lui ii e bine asa. Tie? Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 vladizinho seful lunii!Vere, ce plm faci? Te pusasi best answer? ) 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Lui ii e bine asa. Tie?Mie nu, da' mă risc dă dragu' comunității...doar mă ştii Ti pupă fratili Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Vere, ce plm faci? Te pusasi best answer? ) se joaca corina zisa buze zisa tepareasa uita-te la concurs poze sa vezi cine o puncteaza pe ea (gen colegele si masturbel) 2 4 Link spre comentariu
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Ne inspiră milă, nu rime.Tu ce pula mea crezi ca inspiri bai pudel batran? Iti spun eu: )Iti inspiri basinile si expiri multa ipocrizie. Link spre comentariu
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:offline Oras:offline Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Ce nervos e giani in aceasta seara. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 21, 2015 poate te imping de la spate vezi ce te dezechilibrezi, bine..... Nu dezechilibrezi tu aproape 0,1 t! Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Nu dezechilibrezi tu aproape 0,1 t! atunci iti pulverizez spray de geamuri in fata daca esti obraznic bineeeee. mai joaca-te tu cu mine, mreu ma intepi. Pisicuts ia aminte cum ma inteapa mereu Picon eu cu tine vreau sa ma intep asa Link spre comentariu
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Să revenim la prost....Mortala asta.. Link spre comentariu
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 atunci iti pulverizez spray de geamuri in fata daca esti obraznic bineeeee. mai joaca-te tu cu mine, mreu ma intepi. Pisicuts ia aminte cum ma inteapa mereu Picon eu cu tine vreau sa ma intep asaIti imprumut niste viespi? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Ce-mi place mie, este că pe lângă retardatul de serviciu din București, și-o cere și retardatul de serviciu din Constanța aka ddpof! Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Iti imprumut niste viespi?nu cu viespi.... Link spre comentariu
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Ce-mi place mie, este că pe lângă retardatul de serviciu din București, și-o cere și retardatul de serviciu din Constanța aka ddpof! Numai ca nu esti in stare sa o dai, doar o iei. Esti prea bleg si fatalau. ) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Să-mi trag pula-n Rozeta si Masturbinho să se uite........zic rău? Amin Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Continuati cearta aici va rog! Un singur "i" era suficient... Putea sa pună si virgula pe aici, pe colo )). ))) Dar nuii problema, in fiecare zii rasare soarele, chiar daca uneori nu-l vedem )) 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Putea sa pună si virgula pe aici, pe colo )). ))) Dar nuii problema, in fiecare zii rasare soarele, chiar daca uneori nu-l vedem ))Ceaima ) scriuimpreunatsanugresesc Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Păi la 19h30 am programare la o bunăciune. Rozeta tată, lasă-ne bre să ne râdem și noi. Iar ceea-ce ai spus tu, nu prea e valabil. Masturbel e prea serios, tu ești prea zgubilitică. Majoritatea dintre noi, suntem într-un cât de cât echilibru. Majoritatea sunteti intr`un cat de cat echilibru... Daca ne raportam la extremele "extrem de prosti" si`n partea cealalta "de`a dreptul retardati". Să-mi trag pula-n Rozeta si Masturbinho să se uite........zic rău? Vezi ca eu sunt genul extrem de posesiv si protectiv, cu o predispozitie de`a actiona extrem de agresiv. Ca sa n`ai parte de`un deznodamant teribil, ar trebui ca Roz sa nu ma intereseze catusi de putin. Ori... Imi pare interesanta, deci n`ar fi o experienta placuta pentru tine... se joaca corina zisa buze zisa tepareasa uita-te la concurs poze sa vezi cine o puncteaza pe ea (gen colegele si masturbel) Pai doar e "surioara" mea... Eu ii dau puncte indiferent de faptul ca ea tinde sa dea up`vote comentarilor care incearca sa ma atace. Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Majoritatea sunteti intr`un cat de cat echilibru... Daca ne raportam la extremele "extrem de prosti" si`n partea cealalta "de`a dreptul retardati". Vezi ca eu sunt genul extrem de posesiv si protectiv, cu o predispozitie de`a actiona extrem de agresiv. Ca sa n`ai parte de`un deznodamant teribil, ar trebui ca Roz sa nu ma intereseze catusi de putin. Ori... Imi pare interesanta, deci n`ar fi o experienta placuta pentru tine... Pai doar e "surioara" mea... Eu ii dau puncte indiferent de faptul ca ea tinde sa dea up`vote comentarilor care incearca sa ma atace.Vlad, e cam liniste, ce s-a intamplat? Te-ai dat la fund sau pestii sunt cu burta in sus? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Numai ca nu esti in stare sa o dai, doar o iei. Esti prea bleg si fatalau. )Maisuginasulamorți? Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Maisuginasulamorți? Ai mancat un l. Eu ti`am spus ca esti doar un prost ce incearca sa para cult... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Ești prea prost să înțelegi! Maisuginasulamorți? Ai înțeles? Ca de obicei, ai înțeles o pulă! Marș dracu' de cretin! 3 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate