Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Păi la 19h30 am programare la o bunăciune.  :blushing2

Rozeta tată, lasă-ne bre să ne râdem și noi. Iar ceea-ce ai spus tu, nu prea e valabil. Masturbel e prea serios, tu ești prea zgubilitică. Majoritatea dintre noi, suntem într-un cât de cât echilibru. 

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

Rozeta tată, lasă-ne bre să ne râdem și noi. Iar ceea-ce ai spus tu, nu prea e valabil. Masturbel e prea serios, tu ești prea zgubilitică. Majoritatea dintre noi, suntem într-un cât de cât echilibru. 

poate te imping de la spate vezi ce te dezechilibrezi, bine.....

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Vere, ce plm faci? Te pusasi best answer? :))

se joaca corina zisa buze zisa tepareasa :) 

uita-te la concurs poze :) sa vezi cine o puncteaza pe ea (gen colegele si masturbel) :) 

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator mascul78

atunci iti pulverizez spray de geamuri in fata daca esti obraznic bineeeee. mai joaca-te tu cu mine, mreu ma intepi. Pisicuts ia aminte cum ma inteapa mereu Picon eu cu tine vreau sa ma intep asa

Iti imprumut niste viespi?

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu

Continuati cearta aici va rog! :laugh2 :laugh2

Un singur "i" era suficient...

Putea sa pună si virgula pe aici, pe colo :))). :))))

Dar nuii problema, in fiecare zii rasare soarele, chiar daca uneori nu-l vedem :)))

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

Putea sa pună si virgula pe aici, pe colo :))). :))))

Dar nuii problema, in fiecare zii rasare soarele, chiar daca uneori nu-l vedem :)))

Ceaima :)) scriuimpreunatsanugresesc

Link spre comentariu
  • Oras:UK
  • Oras:UK

Majoritatea sunteti intr`un cat de cat echilibru... Daca ne raportam la extremele "extrem de prosti" si`n partea cealalta "de`a dreptul retardati".

Să-mi trag pula-n Rozeta si Masturbinho să se uite........zic rău? :)

Vezi ca eu sunt genul extrem de posesiv si protectiv, cu o predispozitie de`a actiona extrem de agresiv. Ca sa n`ai parte de`un deznodamant teribil, ar trebui ca Roz sa nu ma intereseze catusi de putin. Ori... Imi pare interesanta, deci n`ar fi o experienta placuta pentru tine...

se joaca corina zisa buze zisa tepareasa :)

uita-te la concurs poze :) sa vezi cine o puncteaza pe ea (gen colegele si masturbel) :)

Pai doar e "surioara" mea... Eu ii dau puncte indiferent de faptul ca ea tinde sa dea up`vote comentarilor care incearca sa ma atace.

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

Majoritatea sunteti intr`un cat de cat echilibru... Daca ne raportam la extremele "extrem de prosti" si`n partea cealalta "de`a dreptul retardati".

Vezi ca eu sunt genul extrem de posesiv si protectiv, cu o predispozitie de`a actiona extrem de agresiv. Ca sa n`ai parte de`un deznodamant teribil, ar trebui ca Roz sa nu ma intereseze catusi de putin. Ori... Imi pare interesanta, deci n`ar fi o experienta placuta pentru tine...

Pai doar e "surioara" mea... Eu ii dau puncte indiferent de faptul ca ea tinde sa dea up`vote comentarilor care incearca sa ma atace.

Vlad, e cam liniste, ce s-a intamplat? Te-ai dat la fund sau pestii sunt cu burta in sus?

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...