Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:UK
Postat

Asta vrea sa ne arate ca are carnat...in farfurie =)) si dinti in gura?

Sunt de plastic?

Fix asta vreau!

Imi pare rau... Imi permit ce`i mai bun. Cand are loc urmatoarea interventie, menita sa satisfaca nevoia ta disperata de`a corecta ce`a gresit natura?

Postat

In anglia e scumpa mancarea ...o duce rau!

In UK, sunt cam aceleasi preturi ca si`n tara, daca nu chiar mai ieftin, cel putin in privinta mancarii. Se vede ca nu stii nimic. Iar daca o duceam rau, nu ramaneam aici. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fix asta vreau!

Imi pare rau... Imi permit ce`i mai bun. Cand are loc urmatoarea interventie, menita sa satisfaca nevoia ta disperata de`a corecta ce`a gresit natura?

In UK, sunt cam aceleasi preturi ca si`n tara, daca nu chiar mai ieftin, cel putin in privinta mancarii. Se vede ca nu stii nimic. Iar daca o duceam rau, nu ramaneam aici.

Macar te-ai futut si tu?

Ala din poza e jumatatea ta?

• Like 5
Postat

Macar te-ai futut si tu?

Ala din poza e jumatatea ta?

Stiu ca pentru o taranca, curva, nu exista decat fututul pe lumea asta... Chiar nu ma intereseaza asta, momentan. Spre deosebire de voi, atat curvele, cat si pestii, eu nu am venit aici sa ma prostituez, sau sa prostituez niste fete naive si inocente. Am treburi mai importante, momentan, decat fututul. Mai ales ca eu nu fut, eu fac dragoste ^_^ Lucru ce l`am spus tuturor celor vizitate in tara, inclusiv tie. Dar tu esti la fel ca rapandula aia de di_ana. Ai chef sa ataci si alegi sa fabulezi, doar de dragul de`a ataca, pentru ca nu ai cu ce ma ataca. Dovada clara: Tocmai mai sus afirmasem ca nu`s poponar ca altii de pe forumul asta... Iar tu apari cu intrebarea "ala din poza e jumatatea ta?"... 

Vizitator
Postat

Stiu ca pentru o taranca, curva, nu exista decat fututul pe lumea asta... Chiar nu ma intereseaza asta, momentan. Spre deosebire de voi, atat curvele, cat si pestii, eu nu am venit aici sa ma prostituez, sau sa prostituez niste fete naive si inocente. Am treburi mai importante, momentan, decat fututul. Mai ales ca eu nu fut, eu fac dragoste ^_^ Lucru ce l`am spus tuturor celor vizitate in tara, inclusiv tie. Dar tu esti la fel ca rapandula aia de di_ana. Ai chef sa ataci si alegi sa fabulezi, doar de dragul de`a ataca, pentru ca nu ai cu ce ma ataca. Dovada clara: Tocmai mai sus afirmasem ca nu`s poponar ca altii de pe forumul asta... Iar tu apari cu intrebarea "ala din poza e jumatatea ta?"...

Atunci de ce apare aici? Tu ai pus poza cu el lingea-ma-i in pizda...=))
  • Like 5
  • Oras:București
Postat

Atunci de ce apare aici? Tu ai pus poza cu el lingea-ma-i in pizda...=))

Feeeeey,gataaaa!!!

Vrei sa te infectezi? Cum sa te linga-n pizda cu gura aia spurcata? Ejneboona?

Postat

Atunci de ce apare aici? Tu ai pus poza cu el lingea-ma-i in pizda... =))

Mie mi`e lene sa editez pozele, asa cum faceti voi cu TOATE pozele voastre... 

Linge-m-ai, sau, in cel mai rau caz, lingea-m-ai, dar niciodata "lingea-ma-i"...

Vizitator
Postat

Feeeeey,gataaaa!!!

Vrei sa te infectezi? Cum sa te linga-n pizda cu gura aia spurcata? Ejneboona?

M-a mai lins si nu m-a infectat ...ma gadila ca ma atingea cu gingiile! =))
  • Like 2
Vizitator
Postat

Mie mi`e lene sa editez pozele, asa cum faceti voi cu TOATE pozele voastre... 

Linge-m-ai, sau, in cel mai rau caz, lingea-m-ai, dar niciodata "lingea-ma-i"...

Nu suntem la ora de gramatica...greblo!
Postat

Sa mori tu ??? =))

Cred ca mare circ ce a fost,nu?

Postat

Cum spuneam... La fel ca cealalta rupta`n cur de foame, venita de la coada altei vaci. Inventati, fetelor... Inventati. Pe mine oricum nu ma ataca asta. 

Postat

Maxiiiiim in plm!

O iau pe urnele lu nebuna daca mai arunci o duma d-astea Corynooo...stii ce zic ;) =))

Vizitator
Postat

Cum spuneam... La fel ca cealalta rupta`n cur de foame, venita de la coada altei vaci. Inventati, fetelor... Inventati. Pe mine oricum nu ma ataca asta.

Si ce pe mine crezi tu ca ma ataci cu pseudo-acuzatile tale?!
  • Like 2
Vizitator
Postat

Maxiiiiim in plm!

O iau pe urnele lu nebuna daca mai arunci o duma d-astea Corynooo...stii ce zic ;) =))

Sa vezi cand o incepe cu blestemele nu i se mai scoala lu vladi nici limba

..

Vizitator
Postat

Știe sau doar se bălăcea cu botu-n pizdă? :)

Stie meserie! Mi-am dat drumul pe fata lui!

• Like 5
Postat

Sa vezi cand o incepe cu blestemele nu i se mai scoala lu vladi nici limba

..

Caca-m-as în pizda masii sa mănânce el tot =))
Vizitator
Postat

L-a stropit pizda pe faţă? :)

Sarpe cu ochelari...scuipa!

• Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te dezamagesc. Este marimea potrivita. Nu te mai imbraca de la dame si nu te mai uita dupa ceilalti poponari. Invata in pula mea cum arata "Regular fit"`ul si apoi da`te expert in ale modei. 

Tu ești mai degrabă "regulat fit". Te-a regulat tot forumul, de-te-n sloboz de umerache! :laugh2

peseu... de m-aș căca în ele de puncte, că nu mai am! I-a dat asta mică niște back-handuri în lung de linie de am râs cu lacrimi, să moare Zavaidoc de vă mint! Plm... "buzițe", să-mi iei un tricou, că am vărsat vin roșu pe el de nu mai iese decât cu foarfeca!

• Like 5
  • Minus 10

Vizitator
Postat

Tu ești mai degrabă "regulat fit". Te-a regulat tot forumul, de-te-n sloboz de umerache! :laugh2

peseu... de m-aș căca în ele de puncte, că nu mai am! I-a dat asta mică niște back-handuri în lung de linie de am râs cu lacrimi, să moare Zavaidoc de vă mint! Plm... "buzițe", să-mi iei un tricou, că am vărsat vin roșu pe el de nu mai iese decât cu foarfeca!

Lasa-ma ca sunt suparata! :(
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.