Sari la conținut

Lupta anului! Vladizinho vs Dobre

Seriful Multiversal  

24 membri au votat

1. 1. Cine este Seriful Multiversal?

Postări Recomandate

• Oras:UK
Postat

Eu înțeleg.

Deci am nivelul necesar.

Și de la nivelul meu suficient iți zic ca ești un gunoi muist.

Înțelegi, sau nu ai nivelul?

Si de ce consideri ca as fi un gunoi muist? Sa vedem daca ai inteles, sau nu :) Daca aceasta opinie o ai in baza unor aspecte intelese(corect), atunci ok. Daca ce ai inteles tu, e total diferit de ceea ce am afirat, atunci...

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Io ma fac ca n-am inteles. E vreo problemă?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sunt cativa useri de nivelul lu' Vladut dintre care as mentiona pe Miskin, dece, Rozica, Vistantric si chiar Amada cand o ia pa ulei.

• Like 2
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

Sunt cativa useri de nivelul lu' Vladut dintre care as mentiona pe Miskin, dece, Rozica, Vistantric si chiar Amada cand o ia pa ulei.

Ai uitat de Inginer sau cum si-o mai spune el acum.

• Oras:worldwide
Postat

Multumim :) nici unu din cei mentionati nu semanam cu oricare din ceilalti  :))

Vizitator
Postat

A scazut sau crescut nivelul Dunarii, ca eu nu pricep.

daca tu nu pricepi......care ai fost acolo de curand.......

Postat

fey tu te lingusesti la meow acu ca e sfarsitu lunii . hoooo ca i-am spus eu sa te faca ul nu e cazu sa bagi in google manele care i-ar putea place lu' Pisicuts

• Like 1
Vizitator
Postat

daca tu nu pricepi......care ai fost acolo de curand.......

Am fost in stare de necesitate :) cine a masurat-o :) 

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

fey tu te lingusesti la meow acu ca e sfarsitu lunii . hoooo ca i-am spus eu sa te faca ul nu e cazu sa bani in google manele care i-ar putea place lu' Pisicuts

:laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

fey tu te lingusesti la meow acu ca e sfarsitu lunii . hoooo ca i-am spus eu sa te faca ul nu e cazu sa bagi in google manele care i-ar putea place lu' Pisicuts

Eu am trecut de cautarea pe Google a melodiilor. Le caut direct pe YouTube... :P

Taci! Stiu prea bine ca ma placi. Taci! Stiu ca vrei sa te prefaci! Taci! Stiu ca joci teatru bine, dar cu mine nu tine, ai vrajeala in tine... :D

Postat

Eu am trecut de cautarea pe Google a melodiilor. Le caut direct pe YouTube... :P

Taci! Stiu prea bine ca ma placi. Taci! Stiu ca vrei sa te prefaci! Taci! Stiu ca joci teatru bine, dar cu mine nu tine, ai vrajeala in tine... :D

tu de ce nu mai imi postezi poezii la ganduri pasnice ca acu arunc cu ceva dupa tine

Postat

tu de ce nu mai imi postezi poezii la ganduri pasnice ca acu arunc cu ceva dupa tine

Promit sa`ti postez una cand ma intorc... Acu` tre` sa ajung la programare la dentist ^_^

Postat

Bai baiete,da prost esri in gura,de lucreaza dentistul ala atat timp la tine :))

nu fi obraznic la mine s-a lucrat juma de an :))

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Vorbeam strict de cazul lui Masturbel. La mine a durat 3 luni. Imi cer scuze daca te-ai simtit cumva jignita.

Postat

Vorbeam strict de cazul lui Masturbel. La mine a durat 3 luni. Imi cer scuze daca te-ai simtit cumva jignita.

neah eu pun piedica la toti si la nici unu de fapt , sunt pacifista de fel, continuati, dun mind me

• Oras:Bucuresti
Postat

Bai baiete,da prost esri in gura,de lucreaza dentistul ala atat timp la tine :))

nu fi obraznic la mine s-a lucrat juma de an :))

v-ati "tuns" toate cioturile si v-ati pus placa?

cu ce sta mai bine lipita...? sau ati prins-o in cuie? =))

:P

Postat

v-ati "tuns" toate cioturile si v-ati pus placa?

cu ce sta mai bine lipita...? sau ati prins-o in cuie? =))

:P

implanturile dentare sunt singura lucratura la mine pt ca am vrut un zzambet perfect, nu am o  problema sa recunosc ca mi i-am lucrat :) erau frumusei si inainte , ii voiam mult mai mult decat atat :)

Postat

revenind...zici tu ca implanturile dentare sunt singura lucrare bucala de care ai avut parte? :P =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...