Sari la conținut

Yren 0763250927(Anunț adresat doar domnilor peste 30 de ani)

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Te doare curu' ce-a putut să scoată marele lingău Picon din puțul gândirii: carevasăzică atunci când dai de-o curvă jegoasă care își bate joc de tine pe banii tăi nu e vina ei că e o jigodie nesimțită și pusă pe japcă ci e vina ta că nu câștigi mai mult ca să te doară-n cur de banii pe care i-a stors aia de la tine... :shocked

Deci te doare curu'! :laugh2 Hemoroizi? 

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Am vazut aici ca s-au pus cateva recenzii asa ca o sa pun si eu una. Eu am vizitat-o pe Yren ieri. Va spun sincer ca este o femeie foarte frumoasa si eu, ca orice barbat care vede o femeie frumoasa, am ramas 1 secunda blocat. Evident era clar ca o sa raman.Din punct de vedere al comportamentului nu am nimic sa ii reprosez, ca si al igienei si curateniei. Locatia este centrala si foarte curata, baie curata si prosop curat.

Din punctul de vedere al interactiunii fizice nu imi place sa dau detalii pentru ca in conceptia mea nu mi se pare ok sa spun ce fac cu o femeie in pat. Eu in general nu sunt genul fast fuck si incerc sa fiu mai slow sau tandru. Mie mi se pare ca acesta este si genul care ii place si ei asa ca recomandarea mea daca o vizitati este sa nu faceti sex ca niste animale. :) Serviciile sunt cele clasice, dar eu oricum nu umblu dupa cele iesite din comun. Eu as spune ca merita clar sa ii faceti o vizita. Pana la urma nu aveti nimic de pierdut. Sunt 300 RON si nu ii comentez tariful. Cine vrea sa dea poate sa ii dea, cine nu poate sa caute altele. 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Neverland

Dar banii i-a acceptat?

Asta e cel mai bun exemplu de cersetor santajist de pe forumul asta. Sunt mai multi pe aici care viseaza la o bucata de pizda gratis , nu e singurul. Mi-au povestit doua fete ca santajistul s-a dus cu tupeu la ele ca el e pulis de pe nimfomane si ca lui trebuie sa ii faca reducere. Mars de aici cersetorule

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator rebel_
Reputație: 0

Asta e cel mai bun exemplu de cersetor santajist de pe forumul asta. Sunt mai multi pe aici care viseaza la o bucata de pizda gratis , nu e singurul. Mi-au povestit doua fete ca santajistul s-a dus cu tupeu la ele ca el e pulis de pe nimfomane si ca lui trebuie sa ii faca reducere. Mars de aici cersetorule

Inca mai visezi la Claudia mai sarmanule, ce ti-a facut fata asta ca sa-i murdaresti topicul.

Link spre comentariu

Inca mai visezi la Claudia mai sarmanule, ce ti-a facut fata asta ca sa-i murdaresti topicul.

Ma confunzi. Nu cred ca as ajunge vreodata sa plang dupa o panarama cum fac retarzii ca tine.  Se pare ca singurul sarman de aici esti tu care cersesti si santajezi fetele pentru o bucata de pizda gratis. Exemplu ca o ataci pe fata asta. Cu ce ti-a gresit muistule, nu ti-a facut reducere panarama ce esti.
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Am fost si eu zilele trecute , nu stau sa detaliez trec direct la note

Aspect: 9.5 - foarte draguta la fata, slim, un fundulet de zile mari

Oral: 7 :    Nu face deepthroat , ceea ce e un mare - pt mine , si nici nu este foarte umed oralul

Normal: 9 - Foarte placut

GFE: 9 - prietenoasa

Igiena: 10 - facut dus dupa primul numar , are un miros placut

Am avut impresia ca m-a grabit putin dar per total a fost o experienta placuta , recomand

Cadou 300 ron/ 1 ora

Ar fi de ajutor daca ar avea si o lista actualizata cu preturi si servicii in semnatura sau la profil

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...