Sari la conținut

Blonda - MIHAI BRAVU (KAUFLAND)

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va salut. Ieri m-am vazut si eu cu Andra. Locația - zona Dristor, garsonieră curata, baia ok , curata impecabil , 1 gel de dus plin - nota 9 . Aspect Andra : inalta , blonda , cred in jur de 1,80 fara tocuri , sani frumosi , naturali , lată in solduri , cut frumos , rotund , craci lungi , insa uratica la fata , per total nota 8,5 consider eu. După dusul meu de împrospătare, actiunea a debutat cu un oral cauviucst din partea ei , după ce in prealabil am rugat -o sa o slugă lent si cat mai adânc posibil . Ceea ce a si facut Andra, reusind sa trezească in pozitia de luptă soldatul. Oralul chiar reusit - Il notez cu 8 , depunctez faptul ca nu s-a atins deloc de coaie si ca nu a izbutit un DT complet , dar măcar a fost cu presiune si destul de îndelungat , cam 8-10 minute. Apoi am trecut direct la anal ( scopul principal al vizitei ) , deoarece voiam sa-i penetrez curul ala misto , tare si rotund . Nu poate presta anal decat intr-o singura pozitie cică si anume misionar . Zis si facut , s-a umezi cu ceva scuipat si am intrat încet , stramta , senzatie foarte misto sa vezi cum intra toată pula in curul ei . Am inceput sa pompez , mi-a placut ca se freca la pizza in timp ce o futeam in cur , ceva gemete , am mărit ritmul , si am finalizat după aptic 5 min de pompat . Mentionez igiena deosebit a feței - 10 , iar analul il notez de asemenea cu 10. Se fute bine in cur. Normal nu am incercat. Halat achitat pt aprox 30 min , 150 lei , achitați la final . Eu personal nu voi reveni., consider ca 1 vizita este suficienta in cazul ei . O zi buna va doresc !

• Like 7
Postat

Va salut. Ieri m-am vazut si eu cu Andra. Locația - zona Dristor, garsonieră curata, baia ok , curata impecabil , 1 gel de dus plin - nota 9 . Aspect Andra : inalta , blonda , cred in jur de 1,80 fara tocuri , sani frumosi , naturali , lată in solduri , cut frumos , rotund , craci lungi , insa uratica la fata , per total nota 8,5 consider eu. După dusul meu de împrospătare, actiunea a debutat cu un oral cauviucst din partea ei , după ce in prealabil am rugat -o sa o slugă lent si cat mai adânc posibil . Ceea ce a si facut Andra, reusind sa trezească in pozitia de luptă soldatul. Oralul chiar reusit - Il notez cu 8 , depunctez faptul ca nu s-a atins deloc de coaie si ca nu a izbutit un DT complet , dar măcar a fost cu presiune si destul de îndelungat , cam 8-10 minute. Apoi am trecut direct la anal ( scopul principal al vizitei ) , deoarece voiam sa-i penetrez curul ala misto , tare si rotund . Nu poate presta anal decat intr-o singura pozitie cică si anume misionar . Zis si facut , s-a umezi cu ceva scuipat si am intrat încet , stramta , senzatie foarte misto sa vezi cum intra toată pula in curul ei . Am inceput sa pompez , mi-a placut ca se freca la pizza in timp ce o futeam in cur , ceva gemete , am mărit ritmul , si am finalizat după aptic 5 min de pompat . Mentionez igiena deosebit a feței - 10 , iar analul il notez de asemenea cu 10. Se fute bine in cur. Normal nu am incercat. Halat achitat pt aprox 30 min , 150 lei , achitați la final . Eu personal nu voi reveni., consider ca 1 vizita este suficienta in cazul ei . O zi buna va doresc !

Felicitari. E pe lista de vizitate.

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Ce bună ești! !păcat ca nu pot trece pe la tine deoarece nu sunt în tara dar cum vin ,voi face o programare...lunga sa pot sa te F.t bine...

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Ce bună ești! !păcat ca nu pot trece pe la tine deoarece nu sunt în tara dar cum vin ,voi face o programare...lunga sa pot sa te F.t bine...

Off topic! Alooo "conducerea" ,mai trăiți? ! Măi. ..bombonel, tu nu ai treabă acolo,peste ...hotare?!

• Like 1
Postat

Avand ceva timp liber saptamana asta, am zis sa nu ratez aceasta blonda simpatica.

Locatie, pe langa dristor, blocul cu 1000 de garsoniere.

Locatie - 9 -bloc vechi, dar frumos aranjat, baie curata, prosop uscat.

Aspect - 6, fata nu o avantajeaza deloc. Aprox 170, sani misto, corp si fund asemenea. Depunctarea este doar pentru fata. 

Atitudine - 8 - Fara fk, fiind evitat din prima faza.

Oral - 8, aproape bun, dar cu prezervativ. S-a chinuit ceva.

Normal - 9 - a stat ok in doggy style.

Igiena - 10, nimic de reprosat.

Dtd - eram pe fuga, n-am fost atent. probabil pe la o ora. decartat 300 pentru 2 finalizari.

Overall - de revenit pentru oral, cu ceva alcool la bord. 

• Like 1
Postat

Nu fac recenzii din principu pe acest forum...insa vreau sa spun ca nota 6 pt aspect poate induce in eroare. Ok...fiecare avem gusturi si preferinte, insa nota 6 este totusi o nota care te face sa te gandesti ca este nasparlie. Iar fata este departe de asta...la corp arata super bine...iar la fața desi nu este o frumusete clasica are totusi ceva șic.

Eu am avut o partida de sex foarte reusita cu ea, fie si fara FK.

• Like 5
Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

Tu faci FK cu o fata care aspectul de nota 6???!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...