klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 cronica dezastrelor Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Fai, tu nu ai de spalat prosoape?Faci inventarul calamitatilor? 1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 http://i.imgur.com/wMxH6TI.jpg 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Fai, tu nu ai de spalat prosoape?Faci inventarul calamitatilor?sunt la pauza, Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Prefer rendez-vous tete-a-tete.Ce zici?Faci pe revolutionarul de carton si în acest caz? În mm,Plm. Ok. Spune unde și când. În mm ... Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 mm fiind ... Multa Muie sau ce? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Malul mării Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 muie monta 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 miju mariei Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 a trecut o saptamana de la tragedie..DUMNEZEU sa ii odihneasca! Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Stingeț ân pula mea lumina ) Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Stingeț ân pula mea lumina )da ce vrei sati faci laba pentuneric? Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Eu am om(pe Vladizinho) pentru treaba asta El se ocupa de labe )Era vorba ca cica doliu,pula mea,moment de reculegere pentru victimele de la Colectiv. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 da ce vrei sati faci laba pentuneric?și pantuneric slobozu știe drumu? Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 și pantuneric slobozu știe drumu?dupa forta coriolis dupa cum am mai zis Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 https://www.accelebrate.com/blog/wp-content/uploads/2015/04/wow-that-escalated-quickly.png Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Sunt citate din înțelepciunea excrementului. Văd că nu-i convine... Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Sunt citate din înțelepciunea excrementului. Văd că nu-i convine...tu cand o futi pe mata ii dai bani sau te plateste ea? Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 sati moara toti copii din familie si sa fie dusi la groapa glina.................................................................................... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Este de-a dreptul jalnic ce se întâmplă aici! Chiar nu puteți să vă abțineți? Vypusska și Laureliane, în special de voi doi e vorba, chiar nu aveți pic de decență și de bun-simț? Nu este deloc ok ce faceți pe alte topicuri, aici cu atât mai puțin. Rușine! 4 3 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Inca o data BOR si-a demonstrat fatarnicia in cazul "Colectiv" si asta se intampla prin insasi reprezentantii lor! Bine, nu ma astept ca reprezentantii Bisericii Ortodoxe sa ridice un deget fara un profit, castig financiar. Totul mi se pare o afacere sinistra si o manipulare grosolana a maselor de oameni. Ea este lipsita de orice fel de bun simt si substanta spirituala. Din nefericire pentru ei, cei ce se inchina acolo cred ca vor beneficia de avantajele spiritului daca urmeaza invataturile si randuielile bisericesti. E si mai trist ca asta se intampla la o scara uriasa intrucat numarul credinciosilor care le tin partea este inca mare; privit din alt punct de vedere, ortodoxismul este declarat religia neamului, nationala.. Din toata afacerea si specula castiga doar o parte, adica popii. Oamenii simpli care cauta... sunt prostiti ca e suficient ca sa se mantuie. Deci daca nu intra pe forumul "Nimfomane", nici gand sa se mantuie!! Ok, va rog sa-mi iertati gluma, dar e cat se poate de ironica pentru ca numai asa poti sa te lecuiesti definitiv de trufie si ipocrizie.. Nu am adaugat clip-uri deoarece mi-e scarba. Cristian Tudor Popescu a punctat foarte bine in legatura cu ei. Deci, inclin sa cred tot mai mult ca preotii acestia se aseamana cu "mormintele cele văruite, care pe din afară se arată frumoase, înăuntru însă sunt pline de oase de morţi şi de toată necurăţia". 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Deci, inclin sa cred tot mai mult ca preotii acestia se aseamana cu "mormintele cele văruite, care pe din afară se arată frumoase, înăuntru însă sunt pline de oase de morţi şi de toată necurăţia". O comparatie... Sunt pline de ce a mai ramas din cei dragi noua! Ii tinem minte cum au fost, nu ne uitam la cum arata acum, pentru asta exista morminte, in memoria celor ce au disparut din viata noastra. Nu mai comparati niste escroci care profita de slabiciunea oamenilor cu puritatea. Singurul mod in care religia ar fi fost pura, ar fi fost daca ea era gratuita.Nu era banul ochiul dracului? Cand o sa vina popii la inmormantari si botezuri refuzand banii, atunci sa apelati la ei. 4 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 au ars niste forme de viata bazata pe Carbon, devenind CO2 daca s-ar fi dus din vreme la catedrala aia in constructie, mai traiau si acum, ai dreacu de satanisti cu barbi de ţap Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Îl vreau pe ala inapoi,Laurelian. Tre' sa blestem vecinii şi nu stiu cum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum