Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Este de-a dreptul jalnic ce se întâmplă aici! Chiar nu puteți să  vă abțineți? Vypusska și Laureliane, în special de voi doi e vorba, chiar nu aveți pic de decență și de bun-simț? Nu este deloc ok ce faceți pe alte topicuri, aici cu atât mai puțin. Rușine!

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Inca o data BOR si-a demonstrat fatarnicia in cazul "Colectiv" si asta se intampla prin insasi reprezentantii lor! :no2  Bine, nu ma astept ca reprezentantii Bisericii Ortodoxe sa ridice un deget fara un profit, castig financiar. Totul mi se pare o afacere sinistra si o manipulare grosolana a maselor de oameni. Ea este lipsita de orice fel de bun simt si substanta spirituala. Din nefericire pentru ei, cei ce se inchina acolo cred ca vor beneficia de avantajele spiritului daca urmeaza invataturile si randuielile bisericesti. E si mai trist ca asta se intampla la o scara uriasa intrucat numarul credinciosilor care le tin partea este inca mare; privit din alt punct de vedere, ortodoxismul este declarat religia neamului, nationala.. Din toata afacerea si specula castiga doar o parte, adica popii. Oamenii simpli care cauta... sunt prostiti ca e suficient ca sa se mantuie. Deci daca nu intra pe forumul "Nimfomane", nici gand sa se mantuie!! :laugh2  Ok, va rog sa-mi iertati gluma, dar e cat se poate de ironica pentru ca numai asa poti sa te lecuiesti definitiv de trufie si ipocrizie..

Nu am adaugat clip-uri deoarece mi-e scarba. Cristian Tudor Popescu a punctat foarte bine in legatura cu ei.

Deci, inclin sa cred tot mai mult ca preotii acestia se aseamana cu "mormintele cele văruite, care pe din afară se arată frumoase, înăuntru însă sunt pline de oase de morţi şi de toată necurăţia".

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Deci, inclin sa cred tot mai mult ca preotii acestia se aseamana cu "mormintele cele văruite, care pe din afară se arată frumoase, înăuntru însă sunt pline de oase de morţi şi de toată necurăţia".

O comparatie... :slap2

Sunt pline de ce a mai ramas din cei dragi noua! Ii tinem minte cum au fost, nu ne uitam la cum arata acum, pentru asta exista morminte, in memoria celor ce au disparut din viata noastra.

Nu mai comparati niste escroci care profita de slabiciunea oamenilor cu puritatea. Singurul mod in care religia ar fi fost pura, ar fi fost daca ea era gratuita.

Nu era banul ochiul dracului? :)

Cand o sa vina popii la inmormantari si botezuri refuzand banii, atunci sa apelati la ei. :hihat

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...