adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 31, 2015 rip Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 orasul de cacat bucuresti Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Mânca-l-ai! 3 3 Link spre comentariu
azazel 13 Reputație: 765 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 orasul de cacat bucurestiSi oameni de cacat.P.S.te voiam la colectiv aseara. 1 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Eu ii doream pe phoenix, picon, sarlatanu, p_morris, marean, panfil, justitiaru, ?ec ed, and so on, in Colectiv... Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Eu ii doream pe phoenix, picon, sarlatanu, p_morris, marean, panfil, justitiaru, ?ec ed, and so on, in Colectiv...Ești supi, păpușă mică? Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Ești supi, păpușă mică? Te simti ignorat prin faptul ca n`ai fost numit? Imi pare rau... Dar nu ai fost memorabil, mediocrule. Mai incearca... Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Eu ii doream pe phoenix, picon, sarlatanu, p_morris, marean, panfil, justitiaru, ?ec ed, and so on, in Colectiv...Hai hai. Că te-am lăudat că eşti cuminte şi ţi-ai luat-o-n cap. P.s. ia calu vedea-te-aş cu vată-n nas PaMfil 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Eu ii doream pe phoenix, picon, sarlatanu, p_morris, marean, panfil, justitiaru, ?ec ed, and so on, in Colectiv...Astia e manelisti, la astia se da cu brisca nu cu artificii. Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Si oameni de cacat.P.S.te voiam la colectiv aseara. ma ta o fost la produs acolo 1 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Te simti ignorat prin faptul ca n`ai fost numit? Imi pare rau... Dar nu ai fost memorabil, mediocrule. Mai incearca...Da, strălucitorule, vroiam neapărat să mă bagi tu în seamă... Mulțumit, fată? Link spre comentariu
azazel 13 Reputație: 765 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 ma ta o fost la produs acoloBaga o laba repede in timp ce i faci o muie zemoasa lu Vasile. 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Hai hai. Că te-am lăudat că eşti cuminte şi ţi-ai luat-o-n cap. P.s. ia calu vedea-te-aş cu vată-n nas PaMfil Ză best answer =)) Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Baga o laba repede in timp ce i faci o muie zemoasa lu Vasile.poamăroşie? Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Te simti ignorat prin faptul ca n`ai fost numit? Imi pare rau... Dar nu ai fost memorabil, mediocrule. Mai incearca...Recunosti luane-ai pula-n gat ca avem valoare ,da? Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Ză best answer =)) Eşti nememorabil maestre. Mediocrule. N-ai fost nominalizat de vlăduţ, nu exişti 1 1 Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Daca era Vlădu acolo,nu murea nimeni...lua el flacarile in primire...doua,trei miscari de judo si se stingeau singure. Numai el sau Steven Segal puteau rezolva situatia Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Recunosti luane-ai pula-n gat ca avem valoare ,da?*Valua're. Cu apostrof. Vorbeşte frumos. Aşa se zice în limba nativă a zeului. 'Neam în limba lui 2 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Eşti nememorabil maestre. Mediocrule. N-ai fost nominalizat de vlăduţ, nu exiştiSă-mi fie ruşine toată săptămâna Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Să-mi fie ruşine toată săptămâna Sper să te ierte Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2015 *Valua're. Cu apostrof. Vorbeşte frumos. Aşa se zice în limba nativă a zeului. 'Neam în limba luiSă mă scuzi in plm că i-am jiCnit inteligența Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Sper să te ierterUagă-te pt mine la valUare 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Octombrie 31, 2015 rUagă-te pt mine la valUare N-am ţinut legătura cu bărbosul ăla de sus da' pentru tine o să încerc. Înger îngeraşul meu,Ce mi te-a dat dumnezeuEu sunt mic, tu fă-mă mare.Eu sunt slab, şi n-am valoare.Fă-mă smardoi neînfricatCum e vlad ochi de câcat. Fă-mă aprig şi voinicBraţe dă fer oţelitDă-mi valoare d-aia mareSă nu mă mai piş pe picioare. Şi mai vreau când trec pe stradăMorris să nu mă mai vadăCă e rău şi-mi dă scuipatÎn cafea la tonomat. Să cunosc limba englezăÎn muie să-mi pun proteză,Şi mai dă-mi când vei aveaŞi o pizdă-n pula mea.Că m-am săturat de labăNici limba nu se mai scoală. De eşti rău şi nu îmi daiAripile o să-ţi taiŞi rămâi mic-necăjitCum e vlad cel pricăjit. Mă troleu, io m-am rugat. Acu' tu aşteaptă 4 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 31, 2015 N-am ţinut legătura cu bărbosul ăla de sus da' pentru tine o să încerc. Înger îngeraşul meu,Ce mi te-a dat dumnezeuEu sunt mic, tu fă-mă mare.Eu sunt slab, şi n-am valoare.Fă-mă smardoi neînfricatCum e vlad ochi de câcat. Fă-mă aprig şi voinicBraţe dă fer oţelitDă-mi valoare d-aia mareSă nu mă mai piş pe picioare. Şi mai vreau când trec pe stradăMorris să nu mă mai vadăCă e rău şi-mi dă scuipatÎn cafea la tonomat. Să cunosc limba englezăÎn muie să-mi pun proteză,Şi mai dă-mi când vei aveaŞi o pizdă-n pula mea.Că m-am săturat de labăNici limba nu se mai scoală. De eşti rău şi nu îmi daiAripile o să-ţi taiŞi rămâi mic-necăjitCum e vlad cel pricăjit. Mă troleu, io m-am rugat. Acu' tu aşteaptă'ca-ți-aş pula ta, Duamneeeeeeeeeeeeee Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum