pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Octombrie 31, 2015 'ca-ți-aş pula ta, Duamneeeeeeeeeeeeee E dă bine? 1 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 31, 2015 E dă bine?Of curs Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 31, 2015 N-am ţinut legătura cu bărbosul ăla de sus da' pentru tine o să încerc.Înger îngeraşul meu,Ce mi te-a dat dumnezeuEu sunt mic, tu fă-mă mare.Eu sunt slab, şi n-am valoare.Fă-mă smardoi neînfricatCum e vlad ochi de câcat.Fă-mă aprig şi voinicBraţe dă fer oţelitDă-mi valoare d-aia mareSă nu mă mai piş pe picioare.Şi mai vreau când trec pe stradăMorris să nu mă mai vadăCă e rău şi-mi dă scuipatÎn cafea la tonomat.Să cunosc limba englezăÎn muie să-mi pun proteză,Şi mai dă-mi când vei aveaŞi o pizdă-n pula mea.Că m-am săturat de labăNici limba nu se mai scoală.De eşti rău şi nu îmi daiAripile o să-ţi taiŞi rămâi mic-necăjitCum e vlad cel pricăjit.Mă troleu, io m-am rugat. Acu' tu aşteaptăManca-ti-as talentu taaaau"Ieminescu" al maneleloooor Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 politia procuratura doarme? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Dorm, cretinule, că e mai mai multe de una! Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 bine domnule stie tot cretini is ai din clubul ala Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Dorm, cretinule, că e mai mai multe de una! ma ta e deaia 1 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 club cta arde Link spre comentariu
midas Reputație: 1187 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:n/a Oras:n/a Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Cred că trebuie modificat titlul ... 25 au fost iniţial, numărul se tot modifică ... 1 Link spre comentariu
midas Reputație: 1187 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:n/a Oras:n/a Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Cred că trebuie modificat titlul ... 25 au fost iniţial, numărul se tot modifică ... 1 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 corect sa sunam pe arafat poate stie el? Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 corect sa sunam pe arafat poate stie el? Arafat nu te poate ajuta, el nu-i psihiatru... 5 Link spre comentariu
amorxxx Reputație: 452 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 imi pare nespus de rau ce sa intamplat in Colectiv,este o tragedie urata... :-( Link spre comentariu
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 bun,udea-i fost pana-acu?mi-am racit gura degeaba Link spre comentariu
made4you4 Reputație: -43 Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 rip colectiv Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Panala urma singurul lucru bun din toate astea e ca am scapat de @adriian10 4 5 Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Stai sa inteleg si eu - a murit acolo in Colectiv vreun membru al clubului Nimfomane? Pai si daca e asa cum ne dam seama? Ca absenta totala a unuia e greu de asociat 100% sigur cu incendiul de acolo. 1 Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Puscarie pentru patronii localului, asta e dincolo de orice dubiu. Si controale drastice in toate cluburile si discotecile...Uite, citesc acum ca patronul de la Expirat a decis sa inchida singur clubul vazand ca e periculos pentru oameni. Bravo lui, un gest nobil. Desi imi pare cumva rau, am fost vreo 5 ani in Expirat si tare a bine fu...adica am si futut de vreo 2 ori fete cunoscute acolo, rockeritze, doamne ce vremuri au fost... 1 Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Stai sa inteleg si eu - a murit acolo in Colectiv vreun membru al clubului Nimfomane? Pai si daca e asa cum ne dam seama? Ca absenta totala a unuia e greu de asociat 100% sigur cu incendiul de acolo. A fost bannat! Moartea nu i-o dorim ca suntem buni crestini! 1 5 Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 A fost bannat! Moartea nu i-o dorim ca suntem buni crestini!Bun, asa sa fie....dupa o vreme se poate reabilita, nu? 1 Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Bun, asa sa fie....dupa o vreme se poate reabilita, nu? El singur? Nu-s ce sa zic! Poate sa-l reabiliteze altcineva! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum