Membru Premium carpe_diem Reputație: 3052 Postat August 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat August 24, 2021 Acum 35 minute, nicieu a spus: Am si eu o rugaminte la useri! Tot vad o fata @MariaMa online pe aici si nu stiu ce topic are! Daca poate posta cineva topicul aici, multumesc anticipat. Fata te studiaza pe tine! I-am spus eu ca esti baiat fin si te intorci in februarie!😁 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 24, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 24, 2021 8 minutes ago, nicieu said: Exact, eu am subliniat ca oricine poate face ca mine indiferent de carcoteli. Lasa ca ai și tu ceva special. La tine ca sint carcoteli americane, românești sau italiene, sau nu contează, tu reacționezi. 🤣🤣🤣 Chiar reacționezi și când nu sint carcoteli. 🤣🤣 Imi cer scuze anticipat, dacă crezi ca am fost malitios. Era doar o constatare. 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Carcoteala se creeaza. Carcotim si noi ceva azi? 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Acum 4 ore, g2br13l a spus: Lasa ca ai și tu ceva special. La tine ca sint carcoteli americane, românești sau italiene, sau nu contează, tu reacționezi. 🤣🤣🤣 Chiar reacționezi și când nu sint carcoteli. 🤣🤣 Imi cer scuze anticipat, dacă crezi ca am fost malitios. Era doar o constatare. Nu e nevoie sa-ti ceri scuze! Nu ma mai supar! 🤣 eu asta sunt, cui ii convine putem sta la discutii, cui nu, asta este, nu putem fi pe placul tuturor! Si eu cred ca e ok sa reactionez mai mereu, desi uneori mai sar calul si eu, recunosc.😅 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Acum 4 ore, carpe_diem a spus: Fata te studiaza pe tine! I-am spus eu ca esti baiat fin si te intorci in februarie!😁 Nu ai auzit ca nu mai vin in februarie, nici ianuarie, ca a vorbit @g2br13l sa imi prelungeasca contractul si sa imi dubleze salariul si stau pe termen nedefinit! 🤣 Revenind la subiectul MariaMa, am observat pe topicul ei ca nu are FK in meniu. E cam aiurea, insa daca o sa mai fie prin Ct cand voi fi eu inapoi acasa, poate m-as duce sa o cunosc! Mai vedem! In mare am citit de bine acolo pe topic, deci se poate spune ca o studiez si eu acum 😅 si mai am vreo 2-3 pe care le studiez, dar nu dam nume ca oricum cand le voi contacta o voi face anonim! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 24, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 24, 2021 14 minutes ago, nicieu said: Nu ai auzit ca nu mai vin in februarie, nici ianuarie, ca a vorbit @g2br13l sa imi prelungeasca contractul si sa imi dubleze salariul si stau pe termen nedefinit! 🤣 Revenind la subiectul MariaMa, am observat pe topicul ei ca nu are FK in meniu. E cam aiurea, insa daca o sa mai fie prin Ct cand voi fi eu inapoi acasa, poate m-as duce sa o cunosc! Mai vedem! In mare am citit de bine acolo pe topic, deci se poate spune ca o studiez si eu acum 😅 si mai am vreo 2-3 pe care le studiez, dar nu dam nume ca oricum cand le voi contacta o voi face anonim! Sa vorbesc și pentru FK? 🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Acum 4 minute, g2br13l a spus: Sa vorbesc și pentru FK? 🤣🤣 Daca se poate da, dar nu acum! Nu este necesar ca fata sa isi schimbe serviciile pana cand nu vin! 🤣 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 24, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 24, 2021 4 minutes ago, nicieu said: Daca se poate da, dar nu acum! Nu este necesar ca fata sa isi schimbe serviciile pana cand nu vin! 🤣 Cu m eu știu cel mai bine când vii tu, e clar ca numai eu pot sa te ajut cel mai bine. 🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 2 hours ago, Orb1t said: Carcoteala se creeaza. Carcotim si noi ceva azi? 🤣 Chill bro, chill.... Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Chiar acum, g2br13l a spus: Cu m eu știu cel mai bine când vii tu, e clar ca numai eu pot sa te ajut cel mai bine. 🤣🤣 Ai si tu dreptatea ta 🤣🤣🤣 mergi pe blat sa nu mai stie si restul! 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Acum 2 ore, Orb1t a spus: Carcoteala se creeaza. Carcotim si noi ceva azi? 🤣 Ti-ai terminat norma de vandut Kurtos, de te vad pe aici cu chef de carcoteala? 🤣 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 1 hour ago, nicieu said: Ti-ai terminat norma de vandut Kurtos, de te vad pe aici cu chef de carcoteala? 🤣 Intru mai rar, doar sa va dau viata ( nu tie nicieu ). Tu m-ai intrecut. Mai e ceva de vandut de pe vas? 🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Chiar acum, Orb1t a spus: Intru mai rar, doar sa va dau viata ( nu tie nicieu ). Tu m-ai intrecut. Mai e ceva de vandut de pe vas? 🤣 Parame, fier, lemn, tot ce vrei 🤣 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Cand il vezi pe Agora, sa-i spui ca-l astept la carcotit cand are dispozitie.😂 Link spre comentariu
trandafirul Reputație: 163 Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Acum 17 ore, nicieu a spus: Parame, fier, lemn, tot ce vrei 🤣 Un container cumparam si noi ? Link spre comentariu
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 On 8/25/2021 at 12:18 AM, Orb1t said: Cand il vezi pe Agora, sa-i spui ca-l astept la carcotit cand are dispozitie.😂 Azi am altă dispoziție 🤣 - de mers la sală 🙈 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 Chiar acum, g2br13l a spus: Pai e simplu. Nu știu dacă te am la ignore sau nu. 🤣🤣🤣 Stai sa îl întreb pe Talibanu. 🤣🤣 Nu-l mai intreba, el deja ma are! Sau vrei sa-l intrebi pe talibanu daca iti da voie sa ma bagi la ignore? 🤣 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 26, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 26, 2021 8 minutes ago, nicieu said: Nu-l mai intreba, el deja ma are! Sau vrei sa-l intrebi pe talibanu daca iti da voie sa ma bagi la ignore? 🤣 Deja mi-a dat voie. A fost vigilent. 🤣 Apropo am frunzarit un pic publi24, sa știi ca azi a fost mare aglomeratie la Gară, căci pe primele 3 pagini numai nou venite am văzut. 🤣🤣 1 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 Chiar acum, g2br13l a spus: Deja mi-a dat voie. A fost vigilent. 🤣 Apropo am frunzarit un pic publi24, sa știi ca azi a fost mare aglomeratie la Gară, căci pe primele 3 pagini numai nou venite am văzut. 🤣🤣 Nou venite care au mai fost, sau nou venite proaspete 🤣 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 26, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 26, 2021 8 minutes ago, nicieu said: Nou venite care au mai fost, sau nou venite proaspete 🤣 Peste jumătate scriu ca azi au venit. 🤣🤣 Acum am văzut vreo 3 fetze noi, dacă or fi adevărate și vreo 2 cururi. 🤣🤣 Chiar și acum vad un cur nou, dar nu se pune ca sint lângă plaja. 🤣 1 1 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat August 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 26, 2021 Ete de aceea folosesc Uber. https://m.adevarul.ro/locale/constanta/ce-patit-taximetrist-refuzat-transporte-turist-distanta-scurta-statiunea-mamaia-1_61271fc45163ec4271886d67/index.html Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat August 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 26, 2021 Maaaama, ce trafic este la Maya pe topic. 😜 Pandishpan g2br13l nicieu Folowme21 outofmymind skippy7419 lukkky catalinescul trandafirul geogeorgicagxg tcyxxl Maya-69 bogdan3213 mitza1985 mrpassion danoneboy 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 Acum 2 minute, django2019 a spus: Maaaama, ce trafic este la Maya pe topic. 😜 Pandishpan g2br13l nicieu Folowme21 outofmymind skippy7419 lukkky catalinescul trandafirul geogeorgicagxg tcyxxl Maya-69 bogdan3213 mitza1985 mrpassion danoneboy Fata si tranteste raspunsuri pe masura! Cred ca ar putea sa fie propusa la cel mai popular membru pe 2021, si am sa o si fac! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 26, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 26, 2021 1 minute ago, nicieu said: Fata si tranteste raspunsuri pe masura! Cred ca ar putea sa fie propusa la cel mai popular membru pe 2021, si am sa o si fac! Doar ca e la bătaie cu tine. 😀 1 2 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 Chiar acum, g2br13l a spus: Doar ca e la bătaie cu tine. 😀 Eu nu am fost propus pentru acea categorie, nici nu voi fi vreodata un membru popular... glumetule 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum