Ema19 Reputație: 1030 Postat Noiembrie 21, 2022 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Partajează Postat Noiembrie 21, 2022 Acum 31 minute, haloowen a spus: Pai sunt curva batrana, ovarele pana la genunchi si bronzata ca tractoristii, păr in nas si urechi. Concurența ma face sa merg pe preturi de blec fraidei ca vis a vis de vivo nu am apucat sa inchiriez 10 m.l. de trotuar Da clienti ma stie ce fel de persuana sânt si vine si de 2 ori pă zi la mn 😳😋 Inseamna ca stii meserie 🥵 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Noiembrie 21, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 21, 2022 Acum 31 minute, Ema19 a spus: Multumesc frumos❤️ Te pupacesc tare tare 👅👅 Ti-am spus in speta ca nu ne vom mai vedea! Dar nu e problema, la cat te-au asteptat futacii, o sa ai coada pana la sensul de la Oxford 😅 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 21, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 21, 2022 7 hours ago, colericul said: Ma mananca in trei litere sa fac o excursie in sex sexual intr-un oras unde nu am (inca) vreo recenzie: Oradea, Sibiu, Craiova, Constanta... in Constanta stiu ca sunt proxenet @Maya-69 , misogin @advert119 , indezirabil @nimenieu si as putea sa le vizitez ca sa vad cum reactioneaza cand las recenzia... dar pentru placerea mea ma intereseaza si fete cu GFE ridicat... As gasi asa ceva ACUM in Constanta? In cazul in care ajung, @talibanu @g2br13l va anunt sa ne vedem la o sueta... Aprob pozitiv. 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Noiembrie 21, 2022 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Partajează Postat Noiembrie 21, 2022 Acum 55 minute, nicieu a spus: Ti-am spus in speta ca nu ne vom mai vedea! Dar nu e problema, la cat te-au asteptat futacii, o sa ai coada pana la sensul de la Oxford 😅 Aoleu, dar nu mai dai pe acasa niciodata? Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 5 ore, Ema19 a spus: Aoleu, dar nu mai dai pe acasa niciodata? O sa mai dau eu pe acasa, dar nu ai sa mai fi tu! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 22, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 21 minutes ago, nicieu said: O sa mai dau eu pe acasa, dar nu ai sa mai fi tu! Ce-ai făcut mai galbejitu-le. Ți-a trecut Raul de mare și te-ai dezverzit la fata? Sau ți-a pus prietena ta o pila de ai prins asa o culoare frumoasa. 😂😂😂 1 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 5 ore, g2br13l a spus: Ce-ai făcut mai galbejitu-le. Ți-a trecut Raul de mare și te-ai dezverzit la fata? Sau ți-a pus prietena ta o pila de ai prins asa o culoare frumoasa. 😂😂😂 A mai intrebat cineva... eu am avut inverzeala data cadou de pa pisis pentru o luna... nu mai am nevoie asa de mult de ea, deci...😅 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 13 ore, nicieu a spus: O sa mai dau eu pe acasa, dar nu ai sa mai fi tu! Stiu ca ati mai auzit asta inainte dar de data asta raman de tot😅 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3047 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Oh ema! 👀 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 57 minute, Ema19 a spus: Stiu ca ati mai auzit asta inainte dar de data asta raman de tot😅 Asa o fi, dar am cam plecat eu de tot 😅 oricum o sa mai ajung in tara, vedem noi ce va fi si cand va fi... succes in a ramane de tot! Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 1 hour ago, nicieu said: Asa o fi, dar am cam plecat eu de tot 😅 oricum o sa mai ajung in tara, vedem noi ce va fi si cand va fi... succes in a ramane de tot! La multi ani! Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4814 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 2 ore, Ema19 a spus: Stiu ca ati mai auzit asta inainte dar de data asta raman de tot😅 Oare la rubrica premiile anuale exista topic pentru gluma anului? 🤣🤣 1 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 22 minute, Orb1t a spus: La multi ani! Multumesc, dar nu sunt pe mare! 😅 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9635 Postat Noiembrie 22, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 48 minute, nicieu a spus: Multumesc, dar nu sunt pe mare! 😅 Eh, ia fa un zoom out la harta 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 3 hours ago, nicieu said: Multumesc, dar nu sunt pe mare! 😅 Era o conditie? 🤣 1 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Noiembrie 23, 2022 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 3 ore, haloowen a spus: Oare la rubrica premiile anuale exista topic pentru gluma anului? 🤣🤣 Cred ca vrei sa-ti iei adio de la prajituri😂 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 On 11/22/2022 at 1:02 PM, nicieu said: A mai intrebat cineva... eu am avut inverzeala data cadou de pa pisis pentru o luna... nu mai am nevoie asa de mult de ea, deci...😅 Pai nu era cadou de un an? S-a modificat modificarea? Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Noiembrie 23, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 47 minute, g2br13l a spus: Pai nu era cadou de un an? S-a modificat modificarea? Pentru unii, eu am primit pentru o luna. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 30 minutes ago, nicieu said: Pentru unii, eu am primit pentru o luna. Deci tu ești un recenzor mititel. 😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Noiembrie 23, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 14 minute, g2br13l a spus: Deci tu ești un recenzor mititel. 😂😂😂😂😂😂 Asa este! Mare dreptate ai 😁 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 24, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 7 hours ago, nicieu said: Asa este! Mare dreptate ai 😁 Lasă că acum ai ocazia sa dai în inesuka. Cu banii ma refer. 😂😂😂 4 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Noiembrie 24, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Acum 1 minut, Acadika a spus: Ce ai frate?Pot sa scriu de 50 de ori dacă vreau,nu citești și gata...plm atâtea comentarii Poti sa scrii si de 100 sau de 1000 de ori, dar nu pe topicele cu recenzii, decat daca ai de facut 1000 de recenzii, altfel risti sa primesti dunga si pe contul asta... de asta avem DG sa discutam cat vrem despre cine vrem, nu sa tot acoperim recenzii si informatii cu postari la intamplare... doar zic, nu dau cu parul! 1 Link spre comentariu
Acadika Reputație: 94 Postat Noiembrie 24, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Acum 1 minut, nicieu a spus: Poti sa scrii si de 100 sau de 1000 de ori, dar nu pe topicele cu recenzii, decat daca ai de facut 1000 de recenzii, altfel risti sa primesti dunga si pe contul asta... de asta avem DG sa discutam cat vrem despre cine vrem, nu sa tot acoperim recenzii si informatii cu postari la intamplare... doar zic, nu dau cu parul! Am înțeles,nu am vrut sa supăr pe cineva,doar mi-am expus un punct de vedere,atât. Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Noiembrie 24, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Acum 3 minute, Acadika a spus: Am înțeles,nu am vrut sa supăr pe cineva,doar mi-am expus un punct de vedere,atât. Eu te inteleg, dar trebuie sa incepem sa intelegem cu totii ca topicele de recenzii sunt pentru informatii legate de prestatoare, nu pentru a ne expune dorintele... comentand in continuare pe aceste topice nu facem decat sa acoperim informatie valoroasa tot pentru noi... nu ti-a pus nimeni pumnul in gura, sau altcuiva de aici de pe forum, dar haideti sa invatam sa folosim DG-ul pentru astfel de doleante sau expuneri de idei care pot fi si constructive! Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Noiembrie 24, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Acum 9 minute, Acadika a spus: Am înțeles,nu am vrut sa supăr pe cineva,doar mi-am expus un punct de vedere,atât. ...am inteles dar la faza cu jucariile gen,masinute ,trenulete tot un punct de vedere a fost ? .....sa raspund la gluma (rautacismele tale ) tot la fel ca tine ....te tin gauricile sa te joci cu ele ?😃 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum