aleajactaest Reputație: 88 Postat Februarie 4, 2018 Postat Februarie 4, 2018 .....nu comentez,Salut! Ce fac părintele tău valens și fratele tău geamăn cutarescul? Trei intrupati într-un singur PENIBIL personaj! 😂 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 4, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 4, 2018 Salut! Ce fac părintele tău valens și fratele tău geamăn cutarescul? Trei intrupati într-un singur PENIBIL personaj! off,esti limitat. :pope ,cum am mai zis nu am sa intru in discutii.Esti paranoic,crezi ce poti.Sincer te-a marcat valnes-cutarescul,a facut ceea ce tu nu poti?ce tot ma asemuiesti cu el?? 6
cutarescul Reputație: -200 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Februarie 5, 2018 Salut! Ce fac părintele tău valens și fratele tău geamăn cutarescul? Trei intrupati într-un singur PENIBIL personaj! salut futacilorr! spune ma rablo!! ce tot codosesti pe aici?? ce tot arunci vorbe la lume?te folosesti de numele userului meu sa iti faci reclama,sa fi in randul lumii,sa te dai cu lumea buna!!!.Palmaśule ,eu iti zic sa iti vezi de ala tale si sa nu mai pomesti numele meu in postarile tale.Tot ce faci, fāā draqu pe pu5la ta, nu mai atârna si linge la unul si la altu
cristi bug Reputație: 1033 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 8, 2018 După ce ieri controlorii Ratc au fost în stația vis a vis de Academia Navală azi sunt pe linia 51-44. Polițiștii locali au aplicat peste 1000 de amenzi de la începutul anului,iar controalele se țin până la ora 23. 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Februarie 8, 2018 Sa stea si pe linia lui 48. Merg "brazilienii" pe blat intr-o veselie, cu toata ginta lor (bulibasa, pirandele si puradeii). 4
cristi bug Reputație: 1033 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 9, 2018 Un Logan a fost abandonat în stația de autobuz de la Jerry pizza :)
cristi bug Reputație: 1033 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 10, 2018 Azi controlorii erau însoțiți de poliția locală, dar și de jandarmi la Brotăcei pe lângă celebra locație :) 2
ravanelli Reputație: 298 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Februarie 10, 2018 Sa o tina tot asa. LA cati blatisti sunt pe RATC ...mergea in paguba regia. Plus pensionarii cu gratuitati.Eu as fi propus un program pilot. Introducearea de taxatoare. Cred ca rezultatatele ar fi fost peste asteptari.Dar e bine si asa sa ii mai sperie un pic. 2
ravanelli Reputație: 298 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Februarie 10, 2018 http://adevarul.ro/locale/constanta/banca-mondiala-222-romani-s-ar-muta-constanta-calitatea-vietii-apropierea-mare-motivele-principale-1_5a7e8b74df52022f75620efe/index.html Eu unul m-as MUTA din Constanta, fara sa ezit o clipa, orasul ex-legumei, in care nu mai este niciun spatiu verde, nu mai este un parc ca lumea, in care te certi pentru un loc de parcare.Blocuri construite alan-dala, pe putinul spatiu verde ramas intre blocurile comuniste. Hotie si debandada, dar cred ca asta se si urmareste. 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Februarie 10, 2018 Banca Mondială: 22,2% din români s-ar muta la Constanţa. Sondajul a fost dat publicităţii vineri, 9 februarie, cu ocazia prezentării unui raport de analiză asupra profilului zonei urbane funcţionale Constanţa – Pol Naţional de Dezvoltare. Raportul, întocmit de Banca Mondială, face parte din acordul de asistenţă încheiat cu primăria oraşului Constanţa. „În ultimii ani, ritmul de creştere economică al Constanţei depăşeşte, de multe ori considerabil, nivelul înregistrat de alte oraşe la nivel internaţional. Constanţa are un potenţial deosebit şi are foarte multe oportunităţi de dezvoltare care trebuie cât mai bine fructificate. Zona Metropolitană Constanţa este una din puţinele în care s-a înregistrat o creştere demografică în ultimul timp în contextul în care populaţia României este într-o continuă scădere. Acesta este cel mai bun indicator, un oraş care reprezintă un magnet pentru oameni este într-adevăr un oraş competitiv şi un oraş care are potenţial“, a declarat Marcel Ionescu-Heroiu, senior expert în dezvoltare urbană al Băncii Mondiale. Acesta a prezentat şi un sondaj de opinie realizat la nivel naţional cu privire la percepţia pe care o au românii despre Constanţa şi potenţialul său. Conform sondajului, 22,2% dintre români ar alege să se mute la Constanţa, iar printre motivele cel mai frecvent invocate de către respondenţi în privinţa acestei alegeri se regăsesc: apropierea faţă de mare şi o bună calitate a vieţii pe care o oferă oraşul. De asemenea, conform sondajului, peste 10 milioane de români au vizitat Constanţa în ultimii 5 ani, acest aspect indicând potenţialul deosebit pe care îl are Zona Metropolitană Constanţa din punct de vedere turistic. „Suntem conştienţi de potenţialul pe care îl are oraşul şi ne angajăm să abordăm într-o manieră integrată dezvoltarea urbană şi atragerea de investiţii, în scopul de a deveni mai competitivi şi mai atractivi pentru oameni, afaceri şi turism. Constanţa este una dintre puţinele zone urbane din lume care lucrează direct cu Banca Mondială. Prin accesarea acestei asistenţe tehnice personalizate, ne propunem să folosim din expertiza şi experienţa dovedite pe care Banca Mondială le are şi să oferim o şansă în plus oraşului să se dezvolte sănătos şi durabil“, a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa. 3
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Februarie 10, 2018 Oras:antile Oras:antile Postat Februarie 10, 2018 la sighisoara se spinzura oamenii des din cauza depresiei , ca sa nu mai vorbim de orase precum lehliu , cavnic, vaslui , calarasi, tirgu ocna, slobozia , etc.la constanta e ca in occident.
limitless91 Reputație: 34 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2018 http://adevarul.ro/locale/constanta/banca-mondiala-222-romani-s-ar-muta-constanta-calitatea-vietii-apropierea-mare-motivele-principale-1_5a7e8b74df52022f75620efe/index.html Eu unul m-as MUTA din Constanta, fara sa ezit o clipa, orasul ex-legumei, in care nu mai este niciun spatiu verde, nu mai este un parc ca lumea, in care te certi pentru un loc de parcare.Blocuri construite alan-dala, pe putinul spatiu verde ramas intre blocurile comuniste. Hotie si debandada, dar cred ca asta se si urmareste.Sa aducem în discuție și șoselele? Auzi la mine "șosele", silly me. Permiteți-mi sa reformulez. Gropi cu asfalt, pe ici, pe colo. Mi se pare inadmisibil cum un oraș portuar, cu o posibilitate de dezvoltare incredibila, sa arate în asemenea hal... . Încă ma bufnește rasul când îmi amintesc cum s-au hotărât ei sa asfalteze o bucata consistenta din bulevardul Soveja, în condițiile în care, în oraș, sunt alte străzi și bulevarde care sunt în ultimul hal. Sa nu zic de podul de la butelii, care, nu m-ar mira sa aibă aceeași soarta cu cea a podului IPMC. Ma rog... Ce pretenții sa avem când majoritatea populației locale este formata din tzig..., rromi, ma scuzați, și pensionari. Cu un pui și 1kg de faina, un cartier întreg construit pentru aceste ființe minunate și recunoscătoare (da, la oamenii aia colorați ma refer), aleșii locali își asigura locul în primărie. 3
cristi bug Reputație: 1033 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 10, 2018 Am stat și eu la coadă 3 ani pentru bunicămea,iar de 2 ani în loc de pachete le dă bonuri de 40 lei.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2018 Io azi am vazut un cîine cu o pată maro !!! :) 2
limitless91 Reputație: 34 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2018 Mda... Nu am nimic cu săracii bătrâni, unii chiar se bazează pe astfel de ajutoare, dar în ritmul asta ne termina. Și nu ma refer doar local ci și prin țară. Oamenii sunt cumpărați și manipulați în ultimul hal. Nu mai știu cine a zis dar a zis-o foarte bine:"Dacă vreți sa distrugeți o țară, începeți cu distrugerea educației". Voturile sunt manipulate, cumpărate și furate într-un hal fără de hal. Chiar săptămâna trecută am citit ca un gălățean avea in evidenta, în locația sa, un apartament, peste 2000 de persoane. Cum este posibil asa ceva? Nici gândacii nu stau atât de înghesuiți într-un apartament... Închipuiți-vă cât înseamnă 2000 de voturi, asa din burta, pe lângă cele manipulate și cumpărate? Oricât de mulți am ieși la vot, este în zadar pentru ca diferența este destul de consistenta între corectitudine și incorectitudine. 3
cutarescul Reputație: -200 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Februarie 11, 2018 Mda... Nu am nimic cu săracii bătrâni, unii chiar se bazează pe astfel de ajutoare, dar în ritmul asta ne termina. Și nu ma refer doar local ci și prin țară. Oamenii sunt cumpărați și manipulați în ultimul hal. Nu mai știu cine a zis dar a zis-o foarte bine:"Dacă vreți sa distrugeți o țară, începeți cu distrugerea educației". Voturile sunt manipulate, cumpărate și furate într-un hal fără de hal. Chiar săptămâna trecută am citit ca un gălățean avea in evidenta, în locația sa, un apartament, peste 2000 de persoane. Cum este posibil asa ceva? Nici gândacii nu stau atât de înghesuiți într-un apartament... Închipuiți-vă cât înseamnă 2000 de voturi, asa din burta, pe lângă cele manipulate și cumpărate? Oricât de mulți am ieși la vot, este în zadar pentru ca diferența este destul de consistenta între corectitudine și incorectitudine. suna a propaganda!! vorbesti fara sa dai exemple...
larisssa Reputație: 8905 Postat Februarie 11, 2018 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Februarie 11, 2018 Dar e o mare diferență față de a vorbi fără sa gândească! 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Februarie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 12, 2018 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Februarie 12, 2018 Io azi am vazut un cîine cu o pată maro !!! :)Si io Amelico ..., schiopata spate-dreapta, si scheuna saracutul ... :laugh2 2
limitless91 Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 12, 2018 suna a propaganda!! vorbesti fara sa dai exemple...Fix aici m-am găsit sa fac propaganda.https://m.ziuaconstanta.ro/diverse/alegeri-parlamentare/constanta-alegeri-parlamentare-2016-nereguli-legate-de-urna-speciala-si-de-sigilii-617471.html http://m.ziare.com/alegeri/parlamentare-2016-ce-nereguli-au-sesizat-observatorii-prin-aplicatia-monitorizare-vot-1446702 Astea le-am găsit în primele rezultate oferite, la o prima căutare, de google. Dacă tu chiar crezi ca într-o tara în care cineva care fura zeci de milioane de euro, conduce țara, și încă nu este condamnat, este improbabil sa se fure voturi? Sa îl aducem în discuție și pe fostul nostru primar, Mazăre, care acum sta bine mersi in Madagascar și se șterge la cur cu bani. Într-o tara în care infractorii conduc țara și fac legi pentru ei chiar crezi ca le este greu sa masluiasca niște voturi? Oricum, majoritatea voturilor și le câștiga prin manipulare, atât a lor, parlamentarilor, prin programe de guvernare care rămân în stadiul de vorbe, cât și prin intermediul bisericii. Vreți sa credeți sau nu, dar, BOR se implica destul de mult în politica. 1
cutarescul Reputație: -200 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Februarie 12, 2018 Fix aici m-am găsit sa fac propaganda.https://m.ziuaconstanta.ro/diverse/alegeri-parlamentare/constanta-alegeri-parlamentare-2016-nereguli-legate-de-urna-speciala-si-de-sigilii-617471.html http://m.ziare.com/alegeri/parlamentare-2016-ce-nereguli-au-sesizat-observatorii-prin-aplicatia-monitorizare-vot-1446702 Astea le-am găsit în primele rezultate oferite, la o prima căutare, de google. Dacă tu chiar crezi ca într-o tara în care cineva care fura zeci de milioane de euro, conduce țara, și încă nu este condamnat, este improbabil sa se fure voturi? Sa îl aducem în discuție și pe fostul nostru primar, Mazăre, care acum sta bine mersi in Madagascar și se șterge la cur cu bani. Într-o tara în care infractorii conduc țara și fac legi pentru ei chiar crezi ca le este greu sa masluiasca niște voturi? Oricum, majoritatea voturilor și le câștiga prin manipulare, atât a lor, parlamentarilor, prin programe de guvernare care rămân în stadiul de vorbe, cât și prin intermediul bisericii. Vreți sa credeți sau nu, dar, BOR se implica destul de mult în politica. este si asta un punct de vedere!!, este punctul tau de vedere
cutarescul Reputație: -200 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Februarie 12, 2018 "Dacă prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm."Mark Twain 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Februarie 12, 2018 Fix aici m-am găsit sa fac propaganda.https://m.ziuaconstanta.ro/diverse/alegeri-parlamentare/constanta-alegeri-parlamentare-2016-nereguli-legate-de-urna-speciala-si-de-sigilii-617471.html http://m.ziare.com/alegeri/parlamentare-2016-ce-nereguli-au-sesizat-observatorii-prin-aplicatia-monitorizare-vot-1446702 Astea le-am găsit în primele rezultate oferite, la o prima căutare, de google. Dacă tu chiar crezi ca într-o tara în care cineva care fura zeci de milioane de euro, conduce țara, și încă nu este condamnat, este improbabil sa se fure voturi? Sa îl aducem în discuție și pe fostul nostru primar, Mazăre, care acum sta bine mersi in Madagascar și se șterge la cur cu bani. Într-o tara în care infractorii conduc țara și fac legi pentru ei chiar crezi ca le este greu sa masluiasca niște voturi? Oricum, majoritatea voturilor și le câștiga prin manipulare, atât a lor, parlamentarilor, prin programe de guvernare care rămân în stadiul de vorbe, cât și prin intermediul bisericii. Vreți sa credeți sau nu, dar, BOR se implica destul de mult în politica.Mazăre, care acum sta bine mersi in Madagascar și se șterge la cur cu bani... si fute ...si in cur ...”madagascareze”.Face si festivaluri cu care alegorice ...S-a pișat și se pișa pe Constanța ..si implicit si pe cei ce o populeaza ...care l-au votat evident.
ravanelli Reputație: 298 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Februarie 12, 2018 Poate ii este dor cuiva de el ...desi ma indoiesc.
talibanu Reputație: 9706 Postat Februarie 12, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Februarie 12, 2018 Las ca e mai bine acum cu gafadau 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum