Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4272 Postat August 12, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 12, 2021 Acum 6 ore, nicieu a spus: Ai vazut ca benzema s-a dat drept talibanu 🤣🤣🤣 eu m-am dat drept g2br13l si tot fara plata! 🤣🤣🤣 whoala ce misto bine ca stiu am sa imi schimb identitatea zilnic 1 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4272 Postat August 12, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 12, 2021 Acum 2 ore, Agora a spus: Nu știu dacă aș alerga-o și prin pat... S-a cam autoinvitat și vine cu masina din celălalt capăt al orașului ca să alergăm la 2 metri de casa mea 🤷🏼♂️. E colegă de job, prefer să nu mă bag și să zic că și ea e căpuțu' ca și mine. 😂😂 scuze ca ma bag asa dar,....... sa sti doar: tata ma sfatuit mereu sa nu iert nici o pizda find ca ma va blesteama!!! poate te ajuta si pe tine sfatul! 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 3 hours ago, scarlxxrd said: whoala ce misto bine ca stiu am sa imi schimb identitatea zilnic N-ai cum toată lumea știe ca ești johnny112. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 5 hours ago, scarlxxrd said: scuze ca ma bag asa dar,....... sa sti doar: tata ma sfatuit mereu sa nu iert nici o pizda find ca ma va blesteama!!! poate te ajuta si pe tine sfatul! He, he... Am fost blestemat destul de bărbați cu pizdă așa că, pentru mine, un blestem de piersicuță autentică e ca o adiere de primăvară 😂 Link spre comentariu
trandafirul Reputație: 163 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 Acum 13 ore, Agora a spus: Nu știu dacă aș alerga-o și prin pat... S-a cam autoinvitat și vine cu masina din celălalt capăt al orașului ca să alergăm la 2 metri de casa mea 🤷🏼♂️. E colegă de job, prefer să nu mă bag și să zic că și ea e căpuțu' ca și mine. 😂😂 Autoinvita.te si tu in ea 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 40 minutes ago, trandafirul said: Autoinvita.te si tu in ea Don't put evil thoughts in my head. The ones already there don't need company 😂 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat August 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 Eu când v-am spus ca forumul fără Lolek si Bolek ( @lexluthor & @nicieu) este pustiu și tern, nu mi-ați dat crezare. O fi mai bine, o fi mai rău, cine poate ști. 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 17 minutes ago, Agora said: Don't put evil thoughts in my head. The ones already there don't need company 😂 De ce? Îți e frica ca vorbește cu al meu? 🤣🤣 1 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat August 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 Stau și mă intreb oare de ce nu mă mai minuseaza @johnnybravo112 🤔. 2 Link spre comentariu
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 22 minutes ago, g2br13l said: De ce? Îți e frica ca vorbește cu al meu? 🤣🤣 We are legions 😂 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 35 minutes ago, django2019 said: Stau și mă intreb oare de ce nu mă mai minuseaza @johnnybravo112 🤔. E ocupat cu mine. 🤣🤣 2 Link spre comentariu
KissMyPixel Reputație: 40 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 18 hours ago, lexluthor said: Adica sa fii prost cu majuscule..Mafiotiuule😁😁😁 .....si tie lexluthor.ule! Doar ce.am terminat de vorbit cu impiegatii de miscare felix Danut Mimisor si nicieu om de cuvant,care au terminat de alcatuit trenuletul placerilor.Avem si confirmarea lui P.ulica Franaru Dimache ca totul e in regula,asa ca te poti alatura imediat lor. Inca o veste foarte buna pentru tine,e ca baietasii te.au votat sa fii locomotiva lor,asta inseamna ca vei avea onoarea sa stai in fata,micul inconvenient ar fi ca vei simti o mica jena(sau poate nu) in zona mediana spate.Dar tot ei mi.au confirmat ca esti obisnuit cu asta de pe timpul cand iti spargeau bostanul inferior spate bagabontii de cartier,in pauza cand nu te trimeteau sa le cumperi din banii tai pet.uri de bere. Desteptule. 1 Link spre comentariu
KissMyPixel Reputație: 40 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 18 hours ago, g2br13l said: Nici nu trebuia sa o facă. Întru-cât eu sint cel puțin 80%, autorul moral al acelei retrageri, o spun clar și răspicat ca nu avea de ce sa își tina cuvântul dat în urma unui elan tineresc și a unei presiuni pe care o pusesem eu pe el. Sint ferm convins ca am exagerat și eu atunci și nu trebuia sa facă acest gest. Pe de alta parte, lasa aia cu dosarele, ca nu șintem asa fraieri pe aici. Nu mai încerca marea cu degetul, pe principiul dacă tine, tine. N-ai nimic, dar vrei sa fi mafiot. Și nu ești. Doar ce.am citit in dosarul tau ca ai capacitatea de a sesiza ironia. Sau e o nota gresita? 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 11 minutes ago, KissMyPixel said: Doar ce.am citit in dosarul tau ca ai capacitatea de a sesiza ironia. Sau e o nota gresita? Pai depinde cine a făcut dosarul. 1 Link spre comentariu
KissMyPixel Reputație: 40 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 7 minutes ago, g2br13l said: Pai depinde cine a făcut dosarul. Cum cine? Trolea... Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 29 minutes ago, KissMyPixel said: Cum cine? Trolea... E numai pe misto uri. Nu cred ca ai dosare bune. 1 Link spre comentariu
KissMyPixel Reputație: 40 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 1 minute ago, g2br13l said: E numai pe misto uri. Nu cred ca ai dosare bune. S.o crezi tu. Uite ce i s.a intamplat lui Citu.Cine crezi ca.i in spate,a? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 14 minutes ago, KissMyPixel said: S.o crezi tu. Uite ce i s.a intamplat lui Citu.Cine crezi ca.i in spate,a? Trorban! 🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 @gica 1955 ce-ai facut tati? Ai renuntat sa mai postezi ca sa nu iti mai dau minusuri? 😂🤣🤣 nu iti mai dau stai chill, ti-am aratat ca si eu pot sa ma cobor la nivelul tau si sa-ti urmaresc ultimele postari si sa-ti ofer minusuri, dar doar ti-am aratat, nu am sa stau sa-ti iau fiecare postare din trecut si sa ti-o minusez! Tu continua ce faci, ca faci bine! Ai impresia ca ma doare undeva? 🤣🤣🤣 doar dovedesti cat de frustrat poti sa fii, am dovedit-o si eu cu lexluthor mai acum putin timp! Sa fii sanatos 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 @g2br13l vreau un sfat de la tine 🤣 ce sa fac, sa nu mai scriu pe forum de teama ca imi da minus 1955, sau sa-l intreb pe django? 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 Acum 4 ore, django2019 a spus: Eu când v-am spus ca forumul fără Lolek si Bolek ( @lexluthor & @nicieu) este pustiu și tern, nu mi-ați dat crezare. O fi mai bine, o fi mai rău, cine poate ști. Cum si fara tine sau g2br13l sau multi altii... multumesc pentru atentia acordata 🤣 mare om, mare caracter! Link spre comentariu
sandu53 Reputație: 108 Postat August 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 Acum 2 ore, nicieu a spus: @g2br13l vreau un sfat de la tine 🤣 ce sa fac, sa nu mai scriu pe forum de teama ca imi da minus 1955, sau sa-l intreb pe django? 🤣 Îți dau eu o idee pana atunci ii pui o pilă la masaj sa pupe și el o țâță și o sa îți dea numai like-URI 😂😂😂 3 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 Acum 2 minute, sandu53 a spus: Îți dau eu o idee pana atunci ii pui o pilă la masaj sa pupe și el o țâță și o sa îți dea numai like-URI 😂😂😂 La masaj nu se pupa tate! 🤣 nu ma intereseaza reputatia oricum! 😁 Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat August 13, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat August 13, 2021 Acum 2 ore, nicieu a spus: @gica 1955 ce-ai facut tati? Ai renuntat sa mai postezi ca sa nu iti mai dau minusuri? 😂🤣🤣 nu iti mai dau stai chill, ti-am aratat ca si eu pot sa ma cobor la nivelul tau si sa-ti urmaresc ultimele postari si sa-ti ofer minusuri, dar doar ti-am aratat, nu am sa stau sa-ti iau fiecare postare din trecut si sa ti-o minusez! Tu continua ce faci, ca faci bine! Ai impresia ca ma doare undeva? 🤣🤣🤣 doar dovedesti cat de frustrat poti sa fii, am dovedit-o si eu cu lexluthor mai acum putin timp! Sa fii sanatos 🤣 Parca spuneai ca nu imi mai pomenești numele ....se vede iar cat cuvânt ai . Cine a început cu minusurile ? Eu? Tati e o vorba ...nu te pune cu prostul ca esti mai prost ca el dar .....daca lasi prostul in pace si nu-i plătești cu aceeasi moneda are impresia ca el e desteptul si tu esti fraierul . Cine face mai mult oftopic eu sau tu ....ti-am dat cu minus fix pentru acelaș motiv oftopic la greu dupa care tu mi-ai dat cu minus pana si pe postarile de pe topicul DISCUȚII GENERALE ....ca atat te duce mintea. Am făcut si eu la fel ....ce nu-ti place . Ca ma comport cu tine fix cum te comport.i tu ? Fi serios atat te duce capul ....iti demonstrez asta cu propriile tale actiuni Link spre comentariu
Pandishpan Reputație: 896 Postat August 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 Acum 5 ore, g2br13l a spus: E ocupat cu mine. 🤣🤣 Tu nu ai pozele..? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum