Vizitator Agora Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 Hai să facem o bătaie cu frișcă! Ce spuneți, vă băgați? Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat August 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 Doar dacă se bagă și Larisssa. 😜 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 Acum 38 minute, django2019 a spus: Ți-aș sugera eu un indiciu, dar te las să-l descoperi singur. 😜 Sa ma retrag? 🤣 hai nu ma fierbe! Zi odata! 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 1 oră în urmă, g2br13l a spus: Lasa Mah ca nici armata nu are echipa, dar a promovat. 🤣🤣 Eu fac halbere nu fotbal 🤣 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat August 13, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat August 13, 2021 Merg bine telenovele si pe sezon, îmi place. M-a futut o gagica și azi de mi-au sărit capacele, îmi cer scuze dacă v-am marginalizat😂. 4 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat August 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 16 minutes ago, nicieu said: Sa ma retrag? 🤣 hai nu ma fierbe! Zi odata! 🤣 Nu are legătură cu retragerea ta. 😜 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat August 13, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat August 13, 2021 Mă boșilor j0hnnybravo e aceași cu johnyy 112 de vă umple de respect? Ca m-ați pierdut pe drum😀 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat August 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 2 hours ago, sandu53 said: Îți dau eu o idee pana atunci ii pui o pilă la masaj sa pupe și el o țâță și o sa îți dea numai like-URI 😂😂😂 😂😂💪💪👍👍 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat August 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 15 minutes ago, benzema09 said: Mă boșilor j0hnnybravo e aceași cu johnyy 112 de vă umple de respect? Ca m-ați pierdut pe drum😀 Nu 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 Acum 23 minute, benzema09 a spus: Merg bine telenovele si pe sezon, îmi place. M-a futut o gagica și azi de mi-au sărit capacele, îmi cer scuze dacă v-am marginalizat😂. Ce faci? O iei pe urmele lui talibanu? Nu mai dai din casa? 🤣🤣🤣 L.E. sau ti-e frica sa nu ma indragostesc si de asta?🤣 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat August 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2021 2 hours ago, gica 1955 said: Vrei război ? Vei avea război Dacă stai in banca ta si ma vei ignora complet asa voi proceda si eu ....bucuros. Oricum esti mai obositor decat Nimeniu ...macar ea are o scuza ,e o viata femeie de la tara . 1955 se pare că începi să calci pe urmele unui mentor de al meu. Și ca o părere, înainte de a scrie (în general în PM-uri) gândește-te de o mie de ori ce tastezi, nu de alta dar s-a demonstrat că intri în sfera ridicolului. Pace tie! 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat August 13, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat August 13, 2021 Discutii Generale Constanta, dar de vreo 10 pagini a devenit topic de cacat d-ala cu ceapa! Reactivam topicul Loc de Dat cu Capu? Aici e plicHtisitor tare! 3 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat August 13, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat August 13, 2021 Acum 29 minute, nicieu a spus: Ce faci? O iei pe urmele lui talibanu? Nu mai dai din casa? 🤣🤣🤣 L.E. sau ti-e frica sa nu ma indragostesc si de asta?🤣 I-am mai făcut recenzie, nu are rost😀. Serviciile sunt aceleași, poate mai bune putin😏😏 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 13, 2021 Partajează Postat August 13, 2021 Acum 1 minut, benzema09 a spus: I-am mai făcut recenzie, nu are rost😀. Serviciile sunt aceleași, poate mai bune putin😏😏 Pai zi-i macar pseudonimul de pe forum 😁 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat August 13, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat August 13, 2021 Acum 3 minute, nicieu a spus: Pai zi-i macar pseudonimul de pe forum 😁 Mariuca😂 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4272 Postat August 13, 2021 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 13, 2021 Acum 11 ore, django2019 a spus: Stau și mă intreb oare de ce nu mă mai minuseaza @johnnybravo112 🤔. din cauza la poze mi-au placut poate le bag eu aici sa il potolesc 2 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat August 14, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat August 14, 2021 Ai de capu meu 🤣🤣 ce buna e functia ignore 🤣🤣🤣 1 3 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat August 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat August 14, 2021 Acum 7 ore, benzema09 a spus: Mariuca😂 Pentru tine erau pupicii aia de pe topicul ei? Imi faceam iluzii degeaba 🤣🤣🤣 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat August 14, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat August 14, 2021 Acum 1 oră, carpe_diem a spus: Pentru tine erau pupicii aia de pe topicul ei? Imi faceam iluzii degeaba 🤣🤣🤣 Nuuu, a zis de la început că sunt pentru tine😀. Mi-a zis că e fata serioasa, să mă multumesc cu o muie că pupici nu dă oricui😅. 1 2 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat August 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 14, 2021 E sâmbătă, e soare, apa mării e caldă. Lăsați pizdele și haideți pe plajă. 😊 1 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat August 14, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat August 14, 2021 Acum 2 minute, django2019 a spus: E sâmbătă, e soare, apa mării e caldă. Lăsați pizdele și haideți pe plajă. 😊 Hai ca acum plec de acasa, facem masa mare😅😂 2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 14, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 14, 2021 5 minutes ago, django2019 said: E sâmbătă, e soare, apa mării e caldă. Lăsați pizdele și haideți pe plajă. 😊 Eu as fi venit, dar dacă a postat simy și cu ang3l1na ca sint disponibile, nu mai pot veni. 🤣🤣 2 1 Link spre comentariu
KissMyPixel Reputație: 40 Postat August 14, 2021 Partajează Postat August 14, 2021 21 hours ago, nicieu said: Eu nu am razboi cu nimeni! Urasc termenul asta! 🤣 ma mai cert eu cu cate unii, dar razboiul este cu totul altceva! L.E. nu as avea cum sa promovez, ca nu am facut armata, as fi in dezavantaj! 20 hours ago, nicieu said: Ce faci? O iei pe urmele lui talibanu? Nu mai dai din casa? 🤣🤣🤣 L.E. sau ti-e frica sa nu ma indragostesc si de asta?🤣 Ce m.am mai ras.... O singura nelamurire am : ce e L.E.ul asta si la ce foloseste? Ca nu m.am prins...O fi ceva in legatura cu alocutiunea...Un lucru e sigur,esti foarte cult. In alta ordine de idei,sau poate in legatura cu ultima fraza,am aflat din surse sigure ca ai fost reevaluat de catre obraznica care te.a refuzat la ieseala la restaurant,Noemi,care ar fi acum onorata sa.ti accepte invitatia(dar ce zic,chiar o sa te invite ea),vazand atata cultura. Am inteles,din aceiasi sursa , ca regreta ca nu si.a dat seama ca esti un tip atat de spiritual si cultivat,ce s.o mai ocolim,a descoperit ca esti un adevarat diamant neslefuit,chiar daca la inceput nu a vazut decat rahatul care.l acoperea.Rahat turcesc. Asa ca,simtind pericolul de ai fi furat odorul de catre perversa Maya(care pare ca.ti gusta glumele si mai abitir),a considerat ca e momentul sa dea un pic de sah. Eu zic sa nu dai cioara din mana pe vrabia din par. A da si ca sa nu uit... Respect,nu vreau sa deranjez pe nimeni,imi cer iertare daca am gresit cu ceva,vreau sa nu fiu inteles gresit si toate celelalte! 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat August 14, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat August 14, 2021 Acum 2 ore, KissMyPixel a spus: A da si ca sa nu uit... Adica cum s-ar zice, L.E. :)))) 2 Link spre comentariu
trolea Reputație: 223 Postat August 14, 2021 Oras:niuyorg ,unde vreau,cand vreau,cum vreau! Oras:niuyorg ,unde vreau,cand vreau,cum vreau! Partajează Postat August 14, 2021 3 hours ago, KissMyPixel said: Am inteles,din aceiasi sursa... Presupun că ai vrut să scrii aceeasi , dar sunt convins că tastatura ți-a jucat o festa deoarece "Un lucru e sigur, ești foarte cult" 😜 Și parafrazând-o pe Demi Moore din filmul G. I. Jane - Kiss our dicks! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum