jagare22 Reputație: 25 Postat Martie 7, 2022 Oras:Planeta Marte Oras:Planeta Marte Postat Martie 7, 2022 Acum 1 oră, carpe_diem a spus: Si tu trebuie sa accepti? De asta spuneam ca unii gandesc doar cu capul de jos! Pana la urma e in joc doar sanatatea voastra! Altii au murit si n-au avut nimic!🤣🤣🤣 Nu am spus ca trebuie acceptat dar am spus care e din ce mai evident. Ramane la atitudinea fiecaruia daca accepta sau nu dar decizia apartine fiecarui individ in parte cu eventualele consecinte in parte
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Martie 9, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 9, 2022 Și la ce peco stați la coada? 1
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Martie 9, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Martie 9, 2022 Eu am umplut doua bidoane de 2l. De atat mi-a ajuns! Pe restul i-am dat pe ulei🤣🤣🤣 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
unutilizator Reputație: 90 Postat Martie 9, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 9, 2022 Eu stau la coada la gogoasa Biancai @bianca_love dar nu reusesc sa ajung la ea. 1 2
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Martie 9, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Martie 9, 2022 Acum 50 minute, unutilizator a spus: Eu stau la coada la gogoasa Biancai @bianca_love dar nu reusesc sa ajung la ea. Femei nu ai gasit pe forum? 1 1 1
guzel Reputație: 45 Postat Martie 11, 2022 Postat Martie 11, 2022 La 09.03.2022 la 20:58, talibanu a spus: Femei nu ai gasit pe forum? talibane, bine ca ai postat, imi faceam probleme ca ai fost luat la oaste. sa fie pace ca sa nu fie razboi 1 2
lomtadze Reputație: 173 Postat Martie 12, 2022 Postat Martie 12, 2022 On 3/9/2022 at 8:07 PM, unutilizator said: Eu stau la coada la gogoasa Biancai @bianca_love dar nu reusesc sa ajung la ea. Știi tu bine ce știi, dar am înțeles că ar mai dura până revine căprioara pe meleagurile constănțene... 1
benzema09 Reputație: 4086 Postat Martie 20, 2022 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Martie 20, 2022 Da oare ce păcate grele am făcut să ne viziteze astfel de fete? Sa-ți fie frica să mai deschizi o poză să nu iasă elefantul din dulap. 8
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 @doncta mersi ca m-ai facut atent, dar anuntul numarul 1 nu mai este diponibil si cred ca de asta nu mi-am dat seama ca vorbeai de Maya Mariaa, ar fi trebuit sa dai raport de atunci sa se inchida topicul...
doncta Reputație: 2294 Postat Martie 23, 2022 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Martie 23, 2022 Acum 6 minute, nicieu a spus: @doncta mersi ca m-ai facut atent, dar anuntul numarul 1 nu mai este diponibil si cred ca de asta nu mi-am dat seama ca vorbeai de Maya Mariaa, ar fi trebuit sa dai raport de atunci sa se inchida topicul... Acum am si eu o intrebare ... Tu ce vrei sa crezi ca vorbesti cu fata (Maya Maria) sau ca vorbesti cu ... Malexe485? 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 Acum 3 minute, doncta a spus: Acum am si eu o intrebare ... Tu ce vrei sa crezi ca vorbesti cu fata (Maya Maria) sau ca vorbesti cu ... Malexe485? o voi considera o intrebare retorica, dat fiind faptul ca pe data de 15 martie este creat contul, pe 16 intra si posteaza o singura data acel anunt, apoi nu mai intra deloc, pentru ca tot pe 16 martie sa-si deschida topicul pe care m-ai citat initial... deci te voi lasa sa crezi ce doresti 🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 Acum 2 minute, g2br13l a spus: Ce sa mai zic.. înseamnă că ești profesionist. 😂😂😂 Da, ceva 4d găsim? 😂😂😂 4k
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 Acum 3 minute, Ioioio1 a spus: @nicieu ai văzut ca fata are așternut "by the sea" si tu vii cu astfel de comentarii? 😀 vezi ca te-am citat aici, pentru ca deja prea ult offtopic si nu accept sa fiu urechiat mai mult decat este necesar. 🤣🤣🤣 chiar nu mi-a sarit in ochi acea lenjerie, poate si pentru faptul ca nu am vizualizat suficient de mult imaginea respectiva, dar acum dupa ce ai specificat, chiar m-am uitat cu mai multa atentie!
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 @nicieu ai dreptate! Îmi amintesc discuțiile din trecut...chiar acest topic este super funy. Inca mai "am de recuperat " din urma... 👍
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 Dar dacă aici se poate scrie orice, poate ma lămurești și pe mine de ce nu avem unii dintre noi acces la "private lounge"? Știu, pentru ca din cauza asta se numește "privat"...dar serios, cine acces acolo?
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 Acum 1 minut, Ioioio1 a spus: @nicieu ai dreptate! Îmi amintesc discuțiile din trecut...chiar acest topic este super funy. Inca mai "am de recuperat " din urma... 👍 pai ia vezi cum faci...
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Martie 23, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Martie 23, 2022 Acum 2 minute, Ioioio1 a spus: Dar dacă aici se poate scrie orice, poate ma lămurești și pe mine de ce nu avem unii dintre noi acces la "private lounge"? Știu, pentru ca din cauza asta se numește "privat"...dar serios, cine acces acolo? Stai ca iti zice domnul moderator...pardon, parerolog imediat 1 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 Acum 3 minute, talibanu a spus: Stai ca iti zice domnul moderator...pardon, parerolog imediat meriti sa te injur putin, dar o las asa cum a cazut... @Ioioio1, uite aici citeste despre private lounge
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Martie 23, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Martie 23, 2022 Acum 3 minute, nicieu a spus: meriti sa te injur putin, dar o las asa cum a cazut... @Ioioio1, uite aici citeste despre private lounge Pai de ce? Am zis ceva gresit? 🤣🤣🤣 1
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 @nicieu mulțumesc frumos! 🤦 ce sa mai zic? Nu mai zic nimic....
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 Acum 5 minute, talibanu a spus: Pai de ce? Am zis ceva gresit? 🤣🤣🤣 ah, nu 😅 doar asa ca readuci in discutie dorintele vechi, si nu prea vechi... dar oricum nu ma face pisicul moderator, asa ca e ok 🤣 Acum 6 minute, Ioioio1 a spus: @nicieu mulțumesc frumos! 🤦 ce sa mai zic? Nu mai zic nimic.... cu placere, astea sunt regulile sectiunii in cauza!
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Martie 23, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Martie 23, 2022 Acum 7 minute, nicieu a spus: ah, nu 😅 doar asa ca readuci in discutie dorintele vechi, si nu prea vechi... dar oricum nu ma face pisicul moderator, asa ca e ok 🤣 Pai dupa aia tre sa te banezi singur 🤣🤣 deci nu rezolva nimic 1
trolea Reputație: 223 Postat Martie 24, 2022 Oras:niuyorg ,unde vreau,cand vreau,cum vreau! Oras:niuyorg ,unde vreau,cand vreau,cum vreau! Postat Martie 24, 2022 Salut @nicieu! Am și eu o întrebare fără nicio conotație de hate. De fapt este o curiozitate. Într-un an de zile ai avut 6000 de intervenții pe forum, adica 500 pe lună sau 16 pe zi. Ce dracu' ai avut de spus prin miile tale de postari? 😜 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 24, 2022 Postat Martie 24, 2022 Acum 6 minute, trolea a spus: Salut @nicieu! Am și eu o întrebare fără nicio conotație de hate. De fapt este o curiozitate. Într-un an de zile ai avut 6000 de intervenții pe forum, adica 500 pe lună sau 16 pe zi. Ce dracu' ai avut de spus prin miile tale de postari? 😜 salut trolea, nu am cum sa ma supar... in primul rand gresesti, inca nu a trecut un an, in al doilea rand scopul meu a fost sa ma fac violet, imi place mie culoarea asta... si in ultimul rand nu am avut nimic de spus... uite ca le am, doar ca in tot timpul asta prin cacaturile ce le-am aruncat aici pe forum, am dat anumite sfaturi, am facut recenzii (total adevarate, nu ca a ta la Jaga, unde ai revenit si ai zis ca ti-a pus cineva pistolul la tampla si ai facut recenzia de asa maniera) intrebari, glume, tentative de glume, certuri, prietenii si multe altele, si vor mai fi si in continuare pentru ca nu am de gand sa ma opresc aici... sper ca te-a multumit raspunsul meu, iar de nu, asta este...
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 24, 2022 Postat Martie 24, 2022 @trolea inca ceva, ca uitasem... diferenta dintre mine si altii este ca eu postez de pe un singur cont, pe cand altii o fac de pe mai multe... asa ca daca ar fi sa numaram postarile unui singur om (nu cont, un om care are mai multe conturi, si sunt multe exemple) vor ajunge tot la ordinul miilor... dar mie imi si place sa scriu si am anumite persoane cu care interactionez si asta este... am invatat sa nu imi mai bat capul cu rautatile si sa comunic doar cu cei cu care ma pot intelege, si sunt destui... si asta este ultimul raspuns pe care ti-l dau, si nu pentru ca as avea ceva cu tine, departe de mine acest lucru, dar eu te-am intrebat de 4 ori acelasi lucru si ai contiunat sa te eschivezi de la raspuns, asa ca si eu o sa ma fac ca nu mai vad cand ma mentionezi si nu am sa iti mai raspund (bine, nu ca ar conta asta pentru tine, dar nici pentru mine) asa ca ne mai auzim atunci cand imi vei raspunde la intrebarea care ma macina de atata timp referitoare la tine, fie si in PM... sa fii iubit!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum