Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, KimInLove a spus:

Zi-i tu ce modificari sa faca. Dar cu liniuta si alineat ca sa inteleaga si el 😂 

altfel, numai la barfa o sa stea. Cand am scris s-o mute pe o fata bruneta la Top din Bucuresti

fiindca avea recenzii multe 

i-a luat vreo 3-4 zile sa le numere 

dupa alte 10 semnalizari ale membrilor de

pe forum. 

daca astepti dupa @pisicuts sa faca analiza singur, ii cade si forum-ul si tot nu stie ce e de facut 😂🤭

lui trebuie sa ii scriem asa ca in clasele primare ! 

Pai transmite-i tu ca eu i-am mai zis 🤣🤣🤣

Asadar, foarte multi useri din Constanta sunt de parere ca sectiunea de Top poate fi anulata complet, pentru ca din 6 cate sunt acolo, doar 3 mai sunt active, si ar mai fi vreo 2 fete care s-ar ridica la nivelul de top, insa una nu are cont pe forum iar cealalta, nu este asa de activa cu poze si filmulete...

Deci sectiunea de top nu isi mai are rostul pe Cta... fetele care vor sa fie vizibile cat mai in partea de sus a paginii, pot solicita contracost desigur, pinned!

Multumesc anticipat!

Vizitator KimInLove
Postat
1 minute ago, nicieu said:

Pai transmite-i tu ca eu i-am mai zis 🤣🤣🤣

Asadar, foarte multi useri din Constanta sunt de parere ca sectiunea de Top poate fi anulata complet, pentru ca din 6 cate sunt acolo, doar 3 mai sunt active, si ar mai fi vreo 2 fete care s-ar ridica la nivelul de top, insa una nu are cont pe forum iar cealalta, nu este asa de activa cu poze si filmulete...

Deci sectiunea de top nu isi mai are rostul pe Cta... fetele care vor sa fie vizibile cat mai in partea de sus a paginii, pot solicita contracost desigur, pinned!

Multumesc anticipat!

Cred ca ar fi nedrept pentru cele care isi merita locul in Top si vor sa apara acolo

sa fie mutate Pinned la sectiunea Testate

Cat despre cele inactive, da. Nu ar avea ce cauta acolo . Deci ar trebui sa faca si el o analiza , nu sa stea la barfa si sa -mi posteze mie poze din pat , langa femei , cu scrumiera pe cearsaf. Ca dracu. 

@pisicuts cand ai tu timp si chef , patruleaza si prin Constanta. Daca iti respecti membri seriosi.

Daca nu, ramai la barfa :)))) !!! Eu sunt aici sa te sustin in orice :))))))))))))

si vezi ca deja ai mai multe reclamatii decat mine , curand o sa ajungi pe la DE EVITAT..  nu stiu de ce am Eu impresia asta:) !

Vizitator
Postat
Acum 8 ore, vasytalia a spus:

Da ai depus ceva efort sa scrii textul asta, cred ca te-am scapat de juma de kg acolo macar. Ar trebui sa imi multesti, faptura mirifica care esti. Abia astept sa iti calc pragul. 😍😍😍

Tu încă nu te-ai convins ca suntem persoane diferite ? 
Lasa femeia in pace ! 😂

Trăiești intr-o permanenta teorie a conspirației unde toată lumea complotează cu toată lumea și nimeni nu este ceea ce pare. 
Nu am stat sa văd unde activează doamna dar dacă tu crezi ca pot fi in doua locuri in același timp Înseamnă ca imi atribui puteri de zeitate . 
Pot sa accept asta , ofrande și venerație . 
Vorbind de obsesii duse la extrem , când ai fost ultima oară la psiholog ? 😂😂😂

• Oras:Undeva in romanica
Postat
1 hour ago, advert119 said:

Tu încă nu te-ai convins ca suntem persoane diferite ? 
Lasa femeia in pace ! 😂

Trăiești intr-o permanenta teorie a conspirației unde toată lumea complotează cu toată lumea și nimeni nu este ceea ce pare. 
Nu am stat sa văd unde activează doamna dar dacă tu crezi ca pot fi in doua locuri in același timp Înseamnă ca imi atribui puteri de zeitate . 
Pot sa accept asta , ofrande și venerație . 
Vorbind de obsesii duse la extrem , când ai fost ultima oară la psiholog ? 😂😂😂

Da tu de ce ai intervenit aici?! Cine ti-a mai spus tie ceva? Nu mai sunt interesat de serviciile tale, am alta zeitate acum. Te-ai bagat tu in discutia mea interesanta cu doamna. Vrei sa imi strici ploile ca sa nu ii mai pot trece pragul nici ei?! cumva esti geloasa si incepi sa ma hartuiesti ca nu te mai vreau pe tine? 😔😔😔

• Minus 2
Vizitator
Postat
Acum 48 minute, vasytalia a spus:

Da tu de ce ai intervenit aici?! Cine ti-a mai spus tie ceva? Nu mai sunt interesat de serviciile tale, am alta zeitate acum. Te-ai bagat tu in discutia mea interesanta cu doamna. Vrei sa imi strici ploile ca sa nu ii mai pot trece pragul nici ei?! cumva esti geloasa si incepi sa ma hartuiesti ca nu te mai vreau pe tine? 😔😔😔

Nu pot sa cred ca Imi faci una ca asta ! .. și fără un preazviz cu doua săptămâni înainte 🤦🏻‍♀️
Unde gasesc eu un nou PR  și intr-un timp atât de scurt!?

Postat
14 minutes ago, advert119 said:

Nu pot sa cred ca Imi faci una ca asta ! .. și fără un preazviz cu doua săptămâni înainte 🤦🏻‍♀️

Mai draguta, eu am impresia ca la tine cam bate vantul si e fomita mare, de tot intervii pe aici si te bagi in seama fara sa te mai bage cineva in discutii, devii penibila. Eu doar am vrut sa fut ce fute talibanu. 

Un ultim serviciu pe care ti-l fac in calitate de PR:

https://youtu.be/yZFNa90EXsA

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 15 minute, advert119 a spus:

Daca te mai bagi mult in "combinatiile" lui, o sa zica ca advert119 e de fapt alt cont al talibanului 🤣🤣 mai asteapta putin 🤣🤣

LE: dupa cum ziceam...a aparut deja partial ceea ce am zis 🤣🤣

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat
Acum 10 minute, vasytalia a spus:

Mai draguta, eu am impresia ca la tine cam bate vantul si e fomita mare, de tot intervii pe aici si te bagi in seama fara sa te mai bage cineva in discutii, devii penibila. Eu doar am vrut sa fut ce fute talibanu. 

Un ultim serviciu pe care ti-l fac in calitate de PR:

https://youtu.be/yZFNa90EXsA

Multumesc! ☺️🏻

• Membru Premium
Postat

Opa...se facuse curatenie la top :))

• Like 1
Vizitator nicieu
Postat
Acum 16 minute, talibanu a spus:

Ce inseamna puterea de convingere a Inesukai! 🤣

• Oras:ROMANIA
Postat
Acum 59 minute, talibanu a spus:

care top ?

Alina ....e mai mult prin tara 

Paula ....lucreza doar cand se plictiseste 

avem top ? fiti seriosi 

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, gica 1955 a spus:

care top ?

Alina ....e mai mult prin tara 

Paula ....lucreza doar cand se plictiseste 

avem top ? fiti seriosi 

Nene nu te supara pe mine dar daca tu nu ajungi la ele, asta nu inseamna ca nu lucreaza sau ca nu merita la top  :)

• Minus 1
Postat
Acum 8 minute, talibanu a spus:

Nene nu te supara pe mine dar daca tu nu ajungi la ele, asta nu inseamna ca nu lucreaza sau ca nu merita la top  :)

am spus eu ca nu merita ?

...si celalate meritau ,doar ca nu lucrau in zona .

Postat
13 minutes ago, sinceritate said:

Ia ma du te in plua noastra de limbist!!CE TOT MANANCI RAHAT??Si nu numai aici, pe toate topicurile!!

NU mai comenta aiurea ba agariciule, stai in m tzi matii in banca ta😡

Lasă-l în plata lui. Nu te ma antama cu el în discuții, a asta vrea și în plus minte de îngheață apele. 

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
14 hours ago, gica 1955 said:

noi nu mai avem nici strazi ca lumea in orasul asta  daramite top 

RESPECT Gica

NUmarul 1

• Minus 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 6 ore, Razzvan1976 a spus:

RESPECT Gica

NUmarul 1

Sefu, in afara de limbi in cur la toti cei vechi de pe forum, mai stii sa faci altceva?

• Like 1
  • Haha 5
  • Oras:AC Milan
Postat

Salutare. Am revenit un pic la mare😂😂 Care mai e situația pe aici? Vreo recomandare, ceva? Văd că Andreea nu mai este pe aici @andreeakvl98 și rămăsese datoare de data trecută, dar se pare că a plecat și mi-a tras țeapă😂😂 trebuie să recunoască ce spun, că ne-am înțeles bine când ne-am văzut😍😍 Și cu ocazia asta poate mă îngălbenesc și eu, fără să mă 👎 @benzema09 😂😂😂😂

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Undeva unde se mănâncă bine în orașul ăsta știți cumva! Gen scoici fructe de mare chesti din pește nu carne de porc adusă din Spania și vândută pe plajă ăia infecta din mamaia!

• Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 12 minute, noanonymus a spus:

Salutare. Am revenit un pic la mare😂😂 Care mai e situația pe aici? Vreo recomandare, ceva? Văd că Andreea nu mai este pe aici @andreeakvl98 și rămăsese datoare de data trecută, dar se pare că a plecat și mi-a tras țeapă😂😂 trebuie să recunoască ce spun, că ne-am înțeles bine când ne-am văzut😍😍 Și cu ocazia asta poate mă îngălbenesc și eu, fără să mă 👎 @benzema09 😂😂😂😂

Dau foarte rar minus, de obicei când sunt cuvinte jignitoare în comentarii. Nu am nimic cu nimeni care e pe subiect, dar dacă începi cu comentarii de genul, msik pt kupă tupeu, probabil o sa te premiez. Cu linge coaie razvan e altă treabă, de când și-a făcut cont am facut economie la apa, nu m-am mai spalat la coaie😂

Acum 1 minut, jhondeer a spus:

Undeva unde se mănâncă bine în orașul ăsta știți cumva! Gen scoici fructe de mare chesti din pește nu carne de porc adusă din Spania și vândută pe plajă ăia infecta din mamaia!

În portul turistic sigur nu. 

Postat

@benzema09 m-am prins de ce ai dat👎 am glumit mai sus, scuze dacă nu a fost bună gluma🙋‍♂️mare boss benzema (ca să citez pe cineva)😂😂😂😂 cred că mai multă lume a făcut economie la apă de pe urma lui, din ce am observat😂😂😂😂 cred că o să fie Constanța pe primul loc la economie de apă😂😂😂😂

• Like 1
Postat
La 15.07.2022 la 11:07, talibanu a spus:

Daca te mai bagi mult in "combinatiile" lui, o sa zica ca advert119 e de fapt alt cont al talibanului 🤣🤣 mai asteapta putin 🤣🤣

LE: dupa cum ziceam...a aparut deja partial ceea ce am zis 🤣🤣

Alt cont al tău în afară de cele 55 din care activasei doar 6? 😂😂😂😂cum zicea @benzema09 parcă sau @g2br13l nu mai țin minte exact🤷‍♂️

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, noanonymus a spus:

Alt cont al tău în afară de cele 55 din care activasei doar 6? 😂😂😂😂cum zicea @benzema09 parcă sau @g2br13l nu mai țin minte exact🤷‍♂️

Gresit! 🤣 altcineva 🤣

Postat
Acum 4 minute, talibanu a spus:

Gresit! 🤣 altcineva 🤣

Scuze, mi-am amintit de asta, dar nu am mai stat să caut cine a zis, cumva favorita mea @andreeakvl98 ? E posibil așa ceva?😂😂😂😂 Nu mai știu, nu mai caut, nu mai știu unde am citit😂😂😂😂

Postat

Căutam și eu ceva skinny și am văzut pe @Adela1 mișto în poze, am citit recenzia lui @vitceibo zic bună fată, citesc și pe a lui @scarlxxrd nu mai zic nimic și sun repede și sun si sun și nimic, nu răspunde. Ghinion zic, ca să citez un retard😂😂😂😂 mai derulez un pic mai jos și abia atunci observ că e indisponibilă, zic tot retard și eu că nu citesc până la capăt😂😂😂😂 poate când ajung galben mă mai deștept și eu😂😂😂😂 să continui căutarea zic😂😂😂😂 nu este o recenzie, am vrut doar să mă fac singur de râs😂😂😂😂 ce îmi recomandați altceva skinny, că nu am mai văzut în titlurile topicelor cu skinny, slim, fit etc ori nu mai văd eu bine, ceea ce e foare posibil fiindcă am ratat-o pe Adela😡😡😡😡

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...