Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in romanica
  • Oras:Undeva in romanica
17 minutes ago, Megadeth74 said:

Sa sti ca mi-ar face mare placere sa ne cunoastem si sa putem sta vreo data la o bere ca tu spre deosebire de gasca vesela vorba Andreei esti tare de treaba si asa cum am zis ma bucur ca mai exista si oameni ca tine.

Si ca si o gluma poate facem si un schimb de experienta,tu imi dai sa iti incerc fetele tale si eu ti le dau pe ale mele. :))))))))))

De ce nu... de bere zic ca pe langa altele am si simtul proprietatii, pe fetele mele nu le impart 😅😅😅

Link spre comentariu
18 minutes ago, vasytalia said:

De ce nu... de bere zic ca pe langa altele am si simtul proprietatii, pe fetele mele nu le impart 😅😅😅

Nici o problema,ma refer la simtul proprietatii :))))).

Atunci ramine chestia serioasa si reala cea cu berea .

Apropo de ce zicea Talibanu si nici eu ca nu las recenzii si eu din punctul asta de vedere cum am zis sint ca tine,nu mai las ca nu merita ,chiar si azi am fost la una din fetele din Timisoara foarte de treaba si ok fata si nu vreau sa las recenzie,chiar vorbeam cu ea despre asta ca ea nu prea e cu forumul si ma intrebat daca cineva a scris ceva despre ea acolo,i-am zis ca nu ca asta e adevarul ca nu are topic deschis si i-am zis ca nici eu nu ii deschid,eu ma bucur ca am cunoscuto si e super,super ok si de treaba,are servicii foarte,foarte bune si foarte,foarte de calitate si ce mi-a placut mie foarte,foarte mult e faptul ca e metalista ca si mine,ma asteptat fara ca sa stie ca si eu sint metalist cu tv pus pe canalul Rock Tv si asa am descoperit ca sa zic asa ca avem acelasi gen preferat de muzica si un alt aspect ce mi-a placut foarte,foarte mult si conteaza enorm e faptul ca nu sta cu ochii pe ceas si nu te grabeste si in loc de o ora am stat o ora jumate si mai puteam sa stau linistit ca ai ce sa vorbesti cu ea dar nu am vrut sa abuzez de faptul acesta ma refer ca mai puteam sa stau dar la urmatoarele intilniri iti dai seama ca am sa stau mai mult mai ales ca e si serviabila te intreaba ce vrei sa bei si cind termini te intreaba daca mai vrei.

Si legat de Talibanu si ce zicea Andreea ca ia spus ca ii lasa recenzie proasta si fata asta mi-a spus ca a auzit si ea  de la clienti de acest lucru de lucruri rele si rautati scrise la adresa fetelor scrise in mod gratuit doar ca sa le faca rau in momentul in care fetele nu vor sa faca ce vrea respectivul.

De exemplu fata asta nu face anal si iti si spune acest lucru de la inceput si cu toate astea au fost clienti care vroiau acest lucru si cind fata le-a spus frumos ca le-a spus de la inceput ca nu face acest lucru au inceput repet gen talibanu si altii ca el na lasa ca sa vezi ce o sa scriu eu despre tine.

Asa ca din cauza acestor specimene care deja devin din ce in ce mai multi nu se merita sa mai scrii ceva despre o fata chiar daca e de bine,mai bine ti toate lucrurile pentru tine si eventual le spui doar prietenilor tai despre ce si cum si oamenilor care sint ca si tine si care intradevar merita sa aibe parte de asa fete.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
1 oră în urmă, KimInLove a spus:

Ai postat acelasi lucru si la Andreea DT , mai devreme 

😂

fa-ti dreacu Onlyfans si mai taci.

Iar ai scapat la noi pe tarla? Lasa vrajeala si hai la constanta

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
Acum 2 ore, Megadeth74 a spus:

Primitivule nu uita ca revolutia a inceput de aici din Timisoara ca voi sclavetii de genul tau stateati ascunsi sub pat si sugeati pula la negri ce veneau cu vaporu din Africa.

Daca nu eram noi voi si acuma le faceati susu musu la bananieri.

Tu nu vezi ca noi umblam cum vrem noi peste tot si unde vrem noi in tara asta in schim voi cind veniti aici in Banat intrati doar pe baza de viza si aia daca vi se aproba.

ba fraierica geamantan ,spalatule pe creierul ala de babuin atrofiat , despre care revolutie vorbim , zi mai frumos lovitura de stat , v-a facut chisalita popa ungurul , si v-au dat securistii muie cu toptanul dupa aia. revolutia puli mele, ati fost carne de tun, creduli si pacaliti de miticii din sud ,cum ii numiti voi  , acum va fut saracii de  nemti ohne krem, ohne kondom in der arschhole , tganii v-au lasat fara case , sirbii va fut femeile ca voi nu sinteti in stare , ungurii se pisa pe voi cu bolta si va cumpara  terenurile agricole la pret de taraba  ,orasul va e plin de transexuali si aurolaci , voi, batman, banatu-i fruncea, da-mi-ati cu fruncea-n burta  cind am pula sculata .

cind voi mureati ca sobolanii , eu stateam la caldura si trageam cocs pe nas la amsterdam , prapaditule, n-am fost si nu voi fi sclav ca tine , nu mai am pasport romanesc din 86 , v-am parasit demult , hai , te pup pe portofel banatene plingacios si domol.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 3 ore, vasytalia a spus:

@vitceibo un alt comunist expirat, fara alte lucruri mai bune de facut, un p3d0f1l nenorocit! 

comunisti au fost parintii tai iar tu probabil ca esti decretel  adica nascut din greseala , datorita masurilor comuniste .

pe mine m-au exclus cu vot de blam din organizatia pionierilor , inca din clasa a 8a dupa ce am futut-o pe profesoara de franceza care avea pe atunci 47  de ani , deci ma poti numi gerontofil mai degraba , chiar daca acum la batrinete imi plac iepurasii fragezi , nu insemna ca sint  nenorocit , nenorocit e tactu care a violat-o beat  pe ma-ta la 12 ani si a lasat-o gravida cu  tine, uscati-s-ar rima in nadragi de neputincios ce esti.

• Haha 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
34 minutes ago, vitceibo said:

ba fraierica geamantan ,spalatule pe creierul ala de babuin atrofiat , despre care revolutie vorbim , zi mai frumos lovitura de stat , v-a facut chisalita popa ungurul , si v-au dat securistii muie cu toptanul dupa aia. revolutia puli mele, ati fost carne de tun, creduli si pacaliti de miticii din sud ,cum ii numiti voi  , acum va fut saracii de  nemti ohne krem, ohne kondom in der arschhole , tganii v-au lasat fara case , sirbii va fut femeile ca voi nu sinteti in stare , ungurii se pisa pe voi cu bolta si va cumpara  terenurile agricole la pret de taraba  ,orasul va e plin de transexuali si aurolaci , voi, batman, banatu-i fruncea, da-mi-ati cu fruncea-n burta  cind am pula sculata .

cind voi mureati ca sobolanii , eu stateam la caldura si trageam cocs pe nas la amsterdam , prapaditule, n-am fost si nu voi fi sclav ca tine , nu mai am pasport romanesc din 86 , v-am parasit demult , hai , te pup pe portofel banatene plingacios si domol.

Bine ca recunosti ca esti un auroloc sclavete care tragi pe nas si pe noi daca ne-au futut securistii a fost datorita faptului ca am iesit in strada ca am avut coaie si tupeu nu am stat ca voi sa sugem pula la negri si turcaleti in port,ca si cu paminturile cumparate de unguri unde esti din nou in eroare ungurii nu au cumparat nici un pamint agricol singurii care au facut lucru asta au fost citiva italieni,da de unde sa sti tu din astea aurolacule care esti tot timpu tras pe nas.

Si da la voi in Constanta e cea mai mare mizerie si tiganie din tara plin de turcaleti si musulmani ca in loc sa mergeti sa va rugati la biserica mergeti la geamie.

Si app de paminturi la noi italienii au cumparat ca au avut ce sa cumpere da la voi ma lachetule ce sa cumpere ca nu mai aveti nimic ca si-o batut toti pula de voi cum or vrut si cind or vrut inclusiv Basescu vo lasat fara vapoare asa ca singurul lucru ce mai pot cumpara de acolo sinteti voi pe post de sclavi si lachei sa ne serviti si pe noi si pe ei.

Si vezi ca tu confunzi cocsu cu aurolacu ,da na de unde sa stie un boschetar ca tine care e diferenta dintre cocs si aurolac. Si vezi ca deja turcii am vazut ca au harem cu femeile voastre acolo ca voi in afara de Turcia si Istanbul nu stiti nimic acolo.

Cit despre pasaport laso mai moale ca n-ai avut asa ceva in viata ta si nici nu sti cum arata.Daca il iei in mina il deschizi de la capat spre inceput la ce oligofren esti.

Tu imi place ca vorbesti de lucruri ce ti-ai dori dar din pacate esti un biet boschetar ce traieste prin canalele din Constanta si le sugi pula pe acolo la unu si la altu ca sa ai de o bucata de piine papagalule.si vezi ca Constanta are mai multi transexuali decit Timisoara si in plus e plin si de copiii strazi abandonati cum e si cazul tau.

Asa ca nu mai trage pe nas ca vezi ca deja ti se duce si putinul ala de creier pe care ti se parea la un moment dat ca il ai,ca la tine asta e norocul tau ca ai capu mare si mintea sta lejer si are loc sa se si intoarca.

Cit despre pula nu vorbi tu barbat cu fata de pizda ca parca vad ca toti transexualii si nefrii din port tio trag la ochiu maro si cind vor si cind nu vor,ai ajuns sa isi bata pula de tine toti infectii din Constanta.

Vezi sa nu uiti ca mai un pic trebe sa te duci in port la dochuri sa ajuti la descarcat vapoarele si sa isi bata si aia din port pula de tine cind vad ce specimene exista in Constanta si nu mai visa tu la Olanda si alte tari de care doar ai auzit si vazut la televizor.

Mai bine vi sa iti dau o sapa si te pun la sapat un pic sa iti mai revi da mie tare frica ca iti scoti ochii cu ea.

• Minus 2
Link spre comentariu
44 minutes ago, vitceibo said:

comunisti au fost parintii tai iar tu probabil ca esti decretel  adica nascut din greseala , datorita masurilor comuniste .

pe mine m-au exclus cu vot de blam din organizatia pionierilor , inca din clasa a 8a dupa ce am futut-o pe profesoara de franceza care avea pe atunci 47  de ani , deci ma poti numi gerontofil mai degraba , chiar daca acum la batrinete imi plac iepurasii fragezi , nu insemna ca sint  nenorocit , nenorocit e tactu care a violat-o beat  pe ma-ta la 12 ani si a lasat-o gravida cu  tine, uscati-s-ar rima in nadragi de neputincios ce esti.

Iarasi te-ai uitat la prea multe filme,au dreptate astia cind spun ca unele filme trebuie urmarite doar cu accordul parintilor ca daca te uiti singur uite ce se intimpla,incepi sa o iei razna pe aratura.

El macar are ramima acolo ca e barbat cu coaie nu o pizda cu fata de femeie si frustrat ca nu are pula un lucru pe care vad ca ti lai dori tare mult.

Mai pizdo cu fata de barbat numai vorbi de scoala ca tu scoala ai vazuto doar pe dinafara cind ai trecut din greseala pe linga ea.Tu vad ca mai nou vi si ne povestesti aici lucruri ce auzi de la unu si de la altu si le iei de bune fara sa iti dai seama ca tu de fapt esti prostu satului si ei isi bat pula de tine.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 5 minute, Megadeth74 a spus:

Iarasi te-ai uitat la prea multe filme,au dreptate astia cind spun ca unele filme trebuie urmarite doar cu accordul parintilor ca daca te uiti singur uite ce se intimpla,incepi sa o iei razna pe aratura.

El macar are ramima acolo ca e barbat cu coaie nu o pizda cu fata de femeie si frustrat ca nu are pula un lucru pe care vad ca ti lai dori tare mult.

Mai pizdo cu fata de barbat numai vorbi de scoala ca tu scoala ai vazuto doar pe dinafara cind ai trecut din greseala pe linga ea.Tu vad ca mai nou vi si ne povestesti aici lucruri ce auzi de la unu si de la altu si le iei de bune fara sa iti dai seama ca tu de fapt esti prostu satului si ei isi bat pula de tine.

pusi kurac, yebiga ti,yebem ti majkupicku  ,am 3 coaie ,iti donez si tie ca n-ai de unde ,eunucule.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
47 minutes ago, vitceibo said:

pusi kurac, yebiga ti,yebem ti majkupicku  ,am 3 coaie ,iti donez si tie ca n-ai de unde ,eunucule.

Tu n-ai nici unu te inteleg ca asta e marea ta dorinta si frustrare sa ai coaie dar nu e vina ta ca esti un accident genetic si te-ai nascut fara.

Vezi asta e diferenta intre mine si tine,unii cum e cazul meu ne nastem cu coaie si unii ca tine se nasc fara si pizde cu fata de barbat.

Poate daca nu trageai pe nas de mic aurolacule ai fi avut si tu dar asa aurolacul te-a afectat si nu ti-au mai crescut si ai ramas fara.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 22 minute, Megadeth74 a spus:

Tu frumosu lumii,Brad Pitt de Romania.

Nici macar nu era vorba de tine...prostovane

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 9 ore, Megadeth74 a spus:

Tu n-ai nici unu te inteleg ca asta e marea ta dorinta si frustrare sa ai coaie dar nu e vina ta ca esti un accident genetic si te-ai nascut fara.

Vezi asta e diferenta intre mine si tine,unii cum e cazul meu ne nastem cu coaie si unii ca tine se nasc fara si pizde cu fata de barbat.

Poate daca nu trageai pe nas de mic aurolacule ai fi avut si tu dar asa aurolacul te-a afectat si nu ti-au mai crescut si ai ramas fara.

putem continua dialogul asta la infinit ,fara rost .inclin sa cred ca esti superior oricui vrei tu ,esti inteligent , frumos , plin de bani si smardoi virtual . am mai cunoscut unul ca tine ,era tot din timisoara si isi spunea FUTBINE . ,acum vreo 10 ani in urma , venit la constanta cu autostopul in 6 zile ,se hranea cu frunze de tei ,le amesteca cu apa de canal le consuma la prinz  , folosea transportul in comun fara sa taxeze biletul pe care nu avea cu ce sa il cumpere si care economisise cu rabdare timp  de un an de zile restul de la piine pentru a veni la constanta  sa vada la 35 de ani marea pentru prima oara in viata lui si sa mearga sa o futa pe una dintre starletele din oral de pe vremea respectiva .

urmarindu-ti postarile , am realizat ca apar multe asemanari in felul de exprimare si o anumita frustrare fata de constanteni , frustrare asemanatoare cu cea a sodatilor rusi fata de modul de viata al ucrainenilor. 

ar fi istet din partea ta ,daca te consideri superior ,sa nu imi mai raspunzi , oricum nu ai argumente dar ai dreptul la replica ,oricum te asigur ca nu iti mai citesc lamentarile , eu sint un om optimist si pozitiv , asa aurolac cum ma crezi , ma bucur de viata si nu consider necesar sa ma incarc cu energia negativa pe care o transmiti in jurul tau.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
5 minutes ago, vitceibo said:

putem continua dialogul asta la infinit ,fara rost .inclin sa cred ca esti superior oricui vrei tu ,esti inteligent , frumos , plin de bani si smardoi virtual . am mai cunoscut unul ca tine ,era tot din timisoara si isi spunea FUTBINE . ,acum vreo 10 ani in urma , venit la constanta cu autostopul in 6 zile ,se hranea cu frunze de tei ,le amesteca cu apa de canal le consuma la prinz  , folosea transportul in comun fara sa taxeze biletul pe care nu avea cu ce sa il cumpere si care economisise cu rabdare timp  de un an de zile restul de la piine pentru a veni la constanta  sa vada la 35 de ani marea pentru prima oara in viata lui si sa mearga sa o futa pe una dintre starletele din oral de pe vremea respectiva .

urmarindu-ti postarile , am realizat ca apar multe asemanari in felul de exprimare si o anumita frustrare fata de constanteni , frustrare asemanatoare cu cea a sodatilor rusi fata de modul de viata al ucrainenilor. 

ar fi istet din partea ta ,daca te consideri superior ,sa nu imi mai raspunzi , oricum nu ai argumente dar ai dreptul la replica ,oricum te asigur ca nu iti mai citesc lamentarile , eu sint un om optimist si pozitiv , asa aurolac cum ma crezi , ma bucur de viata si nu consider necesar sa ma incarc cu energia negativa pe care o transmiti in jurul tau.

Si io asa bine ma distrez cind vad ce aberatii scoti din tine cind esti tras pe nas ,si da tie iti sint superioir din start,ca io nu trag pe nas si ma droghez ca tine aurolacule si te mai si lauzi cu asta de parca vezi doamne ce mare lucru si realizare e faptul ca tragi pe nas si umbli rupt in cur pe acolo cersind un leu de doi sa ai de o piine.

Sigur acuma in perioada asta esti unu din aia ce umbla pe plaja cu ia porumbu neamule si hai la porumb.

Frustrati sinteti voi de o viata ca sinteti tot timpul in urma noastra a Banatului si Ardealului 

Banatenii si ardelenii tot timpul or duso si or sa o duca mai bine ca voi sudistilor care sinteti niste amariti si muritori de foame.

Pacat ca faza cu regionalizarea a ramas doar la statutul de proiect si nu sa realizat ca sa vezi cum va vedeam aici cu mina intinsa pe strada la cersit sa nu crapati de foame.

• Minus 1
Link spre comentariu
4 minutes ago, Megadeth74 said:

Si io asa bine ma distrez cind vad ce aberatii scoti din tine cind esti tras pe nas ,si da tie iti sint superioir din start,ca io nu trag pe nas si ma droghez ca tine aurolacule si te mai si lauzi cu asta de parca vezi doamne ce mare lucru si realizare e faptul ca tragi pe nas si umbli rupt in cur pe acolo cersind un leu de doi sa ai de o piine.

Sigur acuma in perioada asta esti unu din aia ce umbla pe plaja cu ia porumbu neamule si hai la porumb.

Frustrati sinteti voi de o viata ca sinteti tot timpul in urma noastra a Banatului si Ardealului si da,Timisoara si Oradea tot timpul or aratat si o sa arate mai bine ca orase decit Constanta voastra,mai puneti mina si mai faceti ceva cu cazinoul ala de pe faleza ca acusa pica pe voi putorilor.

Banatenii si ardelenii tot timpul or duso si or sa o duca mai bine ca voi sudistilor care sinteti niste amariti si muritori de foame.

Pacat ca faza cu regionalizarea a ramas doar la statutul de proiect si nu sa realizat ca sa vezi cum va vedeam aici cu mina intinsa pe strada la cersit sa nu crapati de foame.

Si apropo de batut pula de voi ca sa vedeti ca sinteti prostii pamintului vo futut Mazare cum o vrut el si cind ati vrut si cind nu ati vrut.

Si frustrarea ta aurolacule rezulta si din faptul cum ma minusezi cind ti-o trag peste bot de parca pe mine tare ma si intereseaza punctele astea de reputatie dupa care tu esti disperat ,eu pot trai si fara ele in schimb tu nu exact cum nu poti nici fara sa tragi pe nas.

• Minus 1
Link spre comentariu

Frustrati sinteti voi de o viata ca sinteti tot timpul in urma noastra a Banatului si Ardealului si da,Timisoara si Oradea tot timpul or aratat si o sa arate mai bine ca orase decit Constanta voastra,mai puneti mina si mai faceti ceva cu cazinoul ala de pe faleza ca acusa pica pe voi putorilor.

Si apropo de batut pula de voi ca sa vedeti ca sinteti prostii pamintului vo futut Mazare cum o vrut el si cind ati vrut si cind nu ati vrut.

Imi pare rau ca niste jeguri ca tine si mai vreo doi ,trei de aici ii faceti de rusine pe putinii oameni de treaba si cum trebuie cum e si Vasy.

Cind vede cum va manifestati si aberati aici ca niste pizde isterice pun pariu ca la saracul om ii si e rusine sa zica ca e constantean tocmai din cauza voastra.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Acum 19 ore, Megadeth74 a spus:

Daca nu erai analfabet si stiai sa citesti asa cum ti-am mai zis ai fi vazut ca eu vorbeam de Geanina nu de Naty ,dar na ce sa iti fac asa-i cind iti place sa te bagi ca supozitoru cum iti place tie.

Te-ai facut de tot cacatu si din pacate acolo ai si ramas in cacat si te doare si faci spume de ciuda ca nu mai poti sa iesi.

Vint din pupa mateolotule !

Bai specimenule, faptul ca am facut o confuzi (dat fiind ca escortele alea 3 au venit impreuna la Cta) nu denota ca sunt analfabet, analfabet esti tu ca nu poti scrie corect in limba romana... si pranctic nu as fi avut o problema cu asta, ca nici eu nu sunt marele cult, dar nici nu am avut vreodata pretentia sa pretind asa ceva, insa tu ai curajul sa afirmi despre mine sau altii ca suntem analfabeti cand tu nu scrii corect... despre ce vorbim aici? Ti-am zis ca m-ai plictisit enorm de mult si consider ca ti-am acordat suficienta atentie marti, prostul care esti tu prost... asa ca cearta-te cu cine vrea pula ta, ca eu nu te mai bag in seama, decat dupa ce postezi zecenzia din ianuarie, hahaleră ce esti 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Acum 14 minute, nicieu a spus:

Bai specimenule, faptul ca am facut o confuzi (dat fiind ca escortele alea 3 au venit impreuna la Cta) nu denota ca sunt analfabet, analfabet esti tu ca nu poti scrie corect in limba romana... si pranctic nu as fi avut o problema cu asta, ca nici eu nu sunt marele cult, dar nici nu am avut vreodata pretentia sa pretind asa ceva, insa tu ai curajul sa afirmi despre mine sau altii ca suntem analfabeti cand tu nu scrii corect... despre ce vorbim aici? Ti-am zis ca m-ai plictisit enorm de mult si consider ca ti-am acordat suficienta atentie marti, prostul care esti tu prost... asa ca cearta-te cu cine vrea pula ta, ca eu nu te mai bag in seama, decat dupa ce postezi zecenzia din ianuarie, hahaleră ce esti 🤣🤣🤣

Recenzia, ma corectez singur sa nu ma corescteze altul 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Acum 42 minute, nicieu a spus:

Bai specimenule, faptul ca am facut o confuzie (dat fiind ca escortele alea 3 au venit impreuna la Cta) nu denota ca sunt analfabet, analfabet esti tu ca nu poti scrie corect in limba romana... si pranctic nu as fi avut o problema cu asta, ca nici eu nu sunt marele cult, dar nici nu am avut vreodata pretentia sa pretind asa ceva, insa tu ai curajul sa afirmi despre mine sau altii ca suntem analfabeti cand tu nu scrii corect... despre ce vorbim aici? Ti-am zis ca m-ai plictisit enorm de mult si consider ca ti-am acordat suficienta atentie marti, prostule care esti tu prost... asa ca cearta-te cu cine vrea pula ta, ca eu nu te mai bag in seama, decat dupa ce postezi zecenzia din ianuarie, hahaleră ce esti 🤣🤣🤣

Am mai avut doua greseli din graba

Confuzie si prostule, care esti tu prost bai megashit-ule 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Am si eu o intrebare scurta stimate domn Megadeth74 :

ce interese si ce scopuri va mana in lupta in "jegul" estic al tarii ? in afara de logoreea fara sens si total lipsita de bunul simt ardelenesc  ,care va caracterizeaza ,mai aveti ceva de aratat ? Nesimtitul in esenta este doar un nesimtit nu are nici o legatura cu rasa ,originea ,cultura sau educatia nici ardeleneasca ,nici banateana  ci doar eventual cu prostia si infatuarea crasa care poate fi intanite la tot pasul indiferent de regiune sau tara . Ca padure fara uscaturi nu se poate ....asa ca mutati cuibul si te du in vestul salbatic  daca amu aci nu-ti ie bine ....pana una alta n-am vazut constantean care sa moara dupa Timisoara pe cand voua ,vara va cam curge mucul pe aici ....prin jegosul asta de oras .

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Acum 6 minute, gica 1955 a spus:

Am si eu o intrebare scurta stimate domn Megadeth74 :

ce interese si ce scopuri va mana in lupta in "jegul" estic al tarii ? in afara de logoreea fara sens si total lipsita de bunul simt ardelenesc  ,care va caracterizeaza ,mai aveti ceva de aratat ? Nesimtitul in esenta este doar un nesimtit nu are nici o legatura cu rasa ,originea ,cultura sau educatia nici ardeleneasca ,nici banateana  ci doar eventual cu prostia si infatuarea crasa care poate fi intanite la tot pasul indiferent de regiune sau tara . Ca padure fara uscaturi nu se poate ....asa ca mutati cuibul si te du in vestul salbatic  daca amu aci nu-ti ie bine ....pana una alta n-am vazut constantean care sa moara dupa Timisoara pe cand voua ,vara va cam curge mucul pe aici ....prin jegosul asta de oras .

Domnul Megadeth probabil este afectat emotional ca preferata lui nu a stat multe zile in Constanta... probabil nu a avut succesul asteptat, pentru ca majoritatea oamenilor au obsevat cam ce este la gura lor, facand acel scandal alaturi de fosta lor colega, Naty...

A se intelege termenul "probabil"  caci nu am o baza fondata pentru ceea ce am spus...

Chiar acum, gica 1955 a spus:

Nu esti tu cand esti nervos  nicieu....Ia un Snikers si revino-ti  😃😅😊

Eu sunt nea Gica, stii ca pot fi si nesimtit cand interlocutorul insista sa fie ingrat!

Link spre comentariu

• Oras:AC Milan
  • Oras:AC Milan
La 13.07.2022 la 1:27, django2019 a spus:

@talibanu ca o fi Andreea curva, escorta sau fomista (asa cum ai caracterizat-o tu, gentilom fiind) parerea mea este ca dincolo de meseria pe care o practica - ca si a ta de altfel ca taximetrist, o meserie de altfel foarte onorabila - te cam bate la cur. Este doar o impresie si nimic mai mult. Pace tie! 

Eu am bătut-o pe Andreea la funduleț😍😍 ca să fie triunghiul complet, acum ar trebui să mă bată talibanu pe mine la dos😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...