Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

In fine ,codule ,iti este dor de un foileton cu madame Violeta ?Baga si tu o comanda la Zepter ,si nu uita ca tipa te fute nu se joaca . :rax2 :laugh2

Stau parcat!:)

poate ma inchiriaza R2!:)))

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Stau parcat! :)

poate ma inchiriaza R2! :)))

Daa codule ,ai si tu o speranta ,dar vezi ca a aparut in peisaj S`666 ,tunata si cu gropite in falci  :laugh2 .Poate te inchiriaza ea .Dar atentie ca la un CIM ,risti sa-ti vezi copiii cruzi pe obrajii ei  :laugh2  :laugh2 ca nu mai face fata presiune in falci  :laugh2  :laugh2 .

• Like 1
  • Minus 3
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Tot la x5 ai ramas vere? :)

• Minus 1
Postat

Tot la x5 ai ramas vere? :)

Da fratee,tot cu el ,se tine bine ....in plus il conduce Penelopa si nu se mai desparte de el . :laugh2  :slap2 .Plm ,o sa ma duc la plesneala pe poporului sa vad ce gasesc pe acolo .

• Oras:Constanța
Postat

Nea Corsare masinile germane sunt cele mai bune! Desi nu-mi prea plac marcile Mercedes & BMW as munci 1 an non stop sa-mi iau "tancul" X6 :)

Postat

Nea Corsare masinile germane sunt cele mai bune! Desi nu-mi prea plac marcile Mercedes & BMW as munci 1 an non stop sa-mi iau "tancul" X6 :)

Frate bug ,sa stii ca ptr x 6 eu nu optez .este cocosat si unul ca mine de peste 1,80 nu intra usor in spate .In plus motorizarea este cam aceiasi .Normal ca are mai multe optiuni ca este model mai nou ,sunt si biturbo .

Postat

Gata ,m-am descurcat .Ptr cine mai este interesat ,proxenon.ro este rezolvarea .Undeva pe strada Militari parca ,prin zona industriala ,alea cu interioara 1,2 .

Postat

e bine colegule cu salariul tau daca intr-un an de munca nonstop scoti 80k de ieuro...

Postat

e bine colegule cu salariul tau daca intr-un an de munca nonstop scoti 80k de ieuro...

Frate ce sa zic ,eu nu ma duc pe barca non-stop ,doar cam 8 luni.Deci nu fac chiar 80k pe an 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Frate ce sa zic ,eu nu ma duc pe barca non-stop ,doar cam 8 luni.Deci nu fac chiar 80k pe an

Nea Corsare din auzite unii stau in India si 1an. Ce or face atata....oricum saracia & bolile la ei sunt in floare.
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Nea Corsare din auzite unii stau in India si 1an. Ce or face atata....oricum saracia & bolile la ei sunt in floare.

Asta este alegerea lor ,oricum in India este mizerie mare.Dar poate vor sa fie si ei considerati milionari doar acolo .Nici de futut nu prea gasesti la ei .Probabil ca muncesc la corporatii multinationale si le convine sa stea 1 an .despre marinari doar filipacii ce mai stau pe mare cate 1 an .

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: Mi se mai zice si "iubi"
  • Telefon: Mi se mai zice si "iubi"
Postat

Asta este alegerea lor ,oricum in India este mizerie mare.Dar poate vor sa fie si ei considerati milionari doar acolo .Nici de futut nu prea gasesti la ei .Probabil ca muncesc la corporatii multinationale si le convine sa stea 1 an .despre marinari doar filipacii ce mai stau pe mare cate 1 an .

Io am auzit ca filipacii ieuropei ie romanasii.

Postat

Io am auzit ca filipacii ieuropei ie romanasii.

ie bulgaroii

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daaaaa, se cunoaste xa incepe mini-vacanta doar, sa rreaca 20-25 mai , atunci incepe migratia!

Eu ma fac a dracului anu' asta! Nu am sa ridic preturile peste vara(nu am facut-o in nociunul dintre cei 2 ani de cand practic minunata meserie), DAAAAAR...pe care din voi nu va vad la ochi toata vara si prin septembrie incolo de abia va mai aduceti aminte de noi,bastinasele VA ARD- 300/nr va iau atunci!

AM ZIS!

Si o corup si pe Cristinuta sa se faca a dracului!

:D

• Like 6
Postat

Daaaaa, se cunoaste xa incepe mini-vacanta doar, sa rreaca 20-25 mai , atunci incepe migratia!

Eu ma fac a dracului anu' asta! Nu am sa ridic preturile peste vara(nu am facut-o in nociunul dintre cei 2 ani de cand practic minunata meserie), DAAAAAR...pe care din voi nu va vad la ochi toata vara si prin septembrie incolo de abia va mai aduceti aminte de noi,bastinasele VA ARD- 300/nr va iau atunci!

AM ZIS!

Si o corup si pe Cristinuta sa se faca a dracului!

:D

perfect de acord cu tine!

de bastinase ne folosim 12 luni/an si uneori chiar ies scantei!

migratoarele vin, fast-fuck si pleaca. nu au interes de a fideliza clientii. ba chiar vi si cu preturi de europa, desi poate in orasele unde presteaza merg pe tarife decente. politica lor: da.i in plm, sunt marinari cu bani multi, sunt turisti care vin sa sparga bani la mare si sunt al dracu de muuulti! ;)

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai, Simona! Hai, Romania!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...