Sari la conținut

Matura

romanasul

Postări Recomandate

Postat

Caut si nu gasesc... o domnita peste 30 de ani, nu tiganca(e un anunt in ziar), nu grasa(este, deasemenea, anunt)... sa fie ok, sa se incadreze in descrierea de Matura. Daca stie cineva, iar persoana respectiva nu vrea reclama prea multa, poate sa imi dea un mesaj sau sa lase aici nr de tel, id de mess, Oficiul Postal, orice :).Numai bine

Vizitator johnnyx
Reputație: 0
Postat
Caut si nu gasesc... o domnita peste 30 de ani' date=' nu tiganca(e un anunt in ziar), nu grasa(este, deasemenea, anunt)... sa fie ok, sa se incadreze in descrierea de Matura. Daca stie cineva, iar persoana respectiva nu vrea reclama prea multa, poate sa imi dea un mesaj sau sa lase aici nr de tel, id de mess, Oficiul Postal, orice :).Numai bine[/quote']am fost acum vreo 4 ani in iasi la una matura blonda.locatia inainte sa ajungi in tudor in stanga cum coboara linia de tramvai.era o fost asistenta care bea spirt :) la un moment dat a luat-o razna si m-a amenintat cu cutitul.mare noroc am avut ca am scapat cu viata. vrei matura, combina una de pe siteurile de matrimoniala, o rezolvi fara bani.
Vizitator johnnyx
Postat

da,ea e.m-a amenintat cu un cutit mare.norocul meu a fost ca am creat o diversiune cu niste pui de pisica :)) ce draguti sunt! ce dragalasi! cate luni au?s-a luat cu puii si a uitat sa mai bage cutitul in mine :))

Postat

Poti sa incerci ID asta: ankaancuta22Ca servici presteaza total la 200 ora. Mai multe detalii nu pot sa iti dau ca am vb cu ea putin pe net si atat, nu e genul meu. Daca vrei si ceva poze intra aici:editatSper sa te ajute. Rog admini sa nu posteze pozele aici ca nu stiu daca fata vrea sa se afle sau nu s-a gandit cand a facut adresa de mail.

Postat
Poti sa incerci ID asta: ankaancuta22Ca servici presteaza total la 200 ora. Mai multe detalii nu pot sa iti dau ca am vb cu ea putin pe net si atat' date=' nu e genul meu. Daca vrei si ceva poze intra aici:[b']editat[/b]Sper sa te ajute. Rog admini sa nu posteze pozele aici ca nu stiu daca fata vrea sa se afle sau nu s-a gandit cand a facut adresa de mail.
Confirm, e foarte OK fata, doar ca e cam grasuta, in schimb e foarte curata, prietenoasa ( GFE ridicat, 7-8) si se pricepe in ce face. Ore de program destul de putine (diverse obligatii).
Confirm' date=' e foarte OK fata, doar ca e cam grasuta, in schimb e foarte curata, prietenoasa ( GFE ridicat, 7-8) si se pricepe in ce face. Ore de program destul de putine (diverse obligatii).[/quote']Edit:E cea de aici : editatmotiv : situl necesita cont pt a vizualiza pozele
Vizitator iasi_iasi
Postat

am vb cu doamna- domnisoara. Doreste sa-i fie scoase datele deoarece nu doreste sa aiba vreo treaba cu site-ul

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

[attachment=11330][attachment=11331][attachment=11332][attachment=11334][attachment=11335]

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

cine ma poate ajuta si pe mine cu nr de telefon al domnisoarei multumesc mult

urmaresc de foarte mult timp site asta si e foarte bun felicitari si tineti o tot asa ca sinteti cei mai buni in schimb nu gasesc o doamna intre 30 si 40 ani din iasi numai tinere care nu au experienta daca stie cineva si ma poate ajuta multumesc mult

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.