v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 15, 2015 Ia vira d-acilea ma, ce plm, n-ai gasit si tu alt loc sa plimbi fetele cu duba ?
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2015 ))) ti-am zis ca esti in eroare, nu m-ai crezut... 2
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 15, 2015 Asa-i varule, ai perfecta dreptate si ai tot dreptul sa ai ciocu mare, hotu' fara cazier ie mai cinstit decat papa de la roma.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2015 Postat Noiembrie 15, 2015 ))) ti-am zis ca esti in eroare, nu m-ai crezut...Lasă-l , lasă-l am zis 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 15, 2015 Asa-i varule, ai perfecta dreptate si ai tot dreptul sa ai ciocu mare, hotu' fara cazier ie mai cinstit decat papa de la roma. Confunzi Georgeii, mai sapă...în poola mea 3
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 15, 2015 Marinare, ești nervos mă? Mergi în concediu în Marea Mediterană, poate îți revii! 3 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 15, 2015 Ia vira d-acilea ma, ce plm, n-ai gasit si tu alt loc sa plimbi fetele cu duba ? Imi imaginez fata lui George, the good one, cand a citit aceasta replica. 2 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2015 Postat Noiembrie 15, 2015 Confunzi Georgeii, mai sapă...în poola mea
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2015 Care e ala bun?))
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2015 Daca nu e Copos, e ok! 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 15, 2015 Care e ala bun? ))George Uașington. 3 2
acelasi smecher Reputație: 27 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:in cramă Oras:in cramă Postat Noiembrie 15, 2015 Asa-i varule, ai perfecta dreptate si ai tot dreptul sa ai ciocu mare, hotu' fara cazier ie mai cinstit decat papa de la roma. Barcagiule,n-ai plecat mă?
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 15, 2015 I s-au înecat corăbiile, dă-l în pulă cu satelitu'! 2 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Noiembrie 16, 2015 Al saptelea,#showmustgoon,#maraton
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 16, 2015 7 muste dintr-o lovitura, cum s-au simtit ele cu cacatul la cur si pe caciula, si cum s-au strans ele sa bazaie rahatul aburind cu pofta. Oly, tu-ti butonu tau de lift, tu pe unde esti ma, te-a pedepsit nevasta-ta sau te-a inghitit vreo pizda, de nu ti-am mai vazut muianul obosit si dat cu ruj p-acilea ? Nici macar joile nu mai scapam de voi, ma panaramelor, inseamna ca va bantuie foamea rau prin mate, de ati ramas decat cu laba si sa va futeti in cur virtual. Ce s-a ales din site-ul asta daca si panaramele astea coclite au ajuns sa se creada smekeri virtuali, astia care se fut in cur ca sa le faca fetele o reducere sa le mai ramana de doi mici si-un un pet de bere.Ti-ai dreaq de boschetari betivi si botanisti, tristi si obositi mai sunteti ma. Paduchi latzi, paraziti, asta sunteti, niste bosorogi, penibili, pomanagii si impotenti, combinatori, ciorditori, gainari de doi bani de balta alba si ferentari. Sorina...nevermind.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2015 Postat Noiembrie 16, 2015 Salut marinare, ai mâncat ceva azi ? PS. Si cand nu iti dau pwla la supt, tu tot o cauți )) Continua ca ești pe drumul cel bun 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2015 Postat Noiembrie 16, 2015 Neatza marinare ! sa-i sugi butonu' lu' Oly 2
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Noiembrie 16, 2015 Mie inca mi se pare extraordinar cum poti rade de prosti iar ei nici macar nu-si dau seama de asta. Este fantastic... Tu vezi cum vin cand ii chem, tu ii vezi?! Momentan le dau pizda contra cost, curand le voi da retete, camasi de forta si multe lacate pe usa ... tot contra cost. si te crezi barosanca ca dai pizda pa bani? esti ultima lichea de pe globu asta pamantesc pa care te afli tu insati 1
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Noiembrie 16, 2015 Good point, insa acei oameni care platesc pentru reclame au si ei, la randul lor, un interes, pe cand aceste nevertebrate nu au niciun interes, ei asa sunt....prosti. Dar nu stiu asta. Aici vorbim despre un alt nivel, cel al prostiei brute. La cat de proasta esti ) nici macar nu ti-ai dat seama despre ce vorbeste thecat , daca nu iti da p..a in gura ..pardon , mura-n gura. El in niciun caz nu ii facea prosti pe cei care cumpara loc pentru reclama try again 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 17, 2015 Acest topic nu are voie sa ajunga pe pagina 3. Cretinei, aveti de lucru. 1 13
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum