Sari la conținut

Alexa 0755 244 464

Postări Recomandate

dragule eu consider ca sunt impecabila.astept baietii sa spuna

draga mea, am luat de bun ce ai scris tu. in plus, observatia mea era oarecum ironica, pentru ca exprimarea ta a fost oarecum neglijenta. o sa trec in curand pe la tine si o sa ma conving personal :)

• Like 3
Link spre comentariu

100 finalizarea probabil ar fi mai aproape de realitate,in mod normal trebuie sa fie o diferenta de tarife intre voi,igiena destul de buna probabil gasim si pe centură,eu credeam ca aveti igiena impecabilă

dragule,eu am lasat din tariful de ora ca asa am vrut eu ! eu aveam ora 250 lei.nu poate avea pret de 100 ora.totusi nu suntem de pe centura.igiena noastra eu zic ca este destul de buna,locatia curata,prosoape curate,locatie centrala etc.multumesc de intelegere !

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti)
  • Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti)

100 finalizarea probabil ar fi mai aproape de realitate,in mod normal trebuie sa fie o diferenta de tarife intre voi,igiena destul de buna probabil gasim si pe centură,eu credeam ca aveti igiena impecabilă

nu ma aflu de ieri de azi in meserie.Majoritatea ma cunosc si stiu ce au vizitat.Oameni care isi dau cu parerea sunt multi..daca consideri ca cele de pe centrura sunt mai bune,atunci eu in cazul asta iti doresc spor la cat mai multe centuriste

• Like 2
Link spre comentariu

Te descalifici singura susținând ca ai o igiena destul de buna ,igiena destul de buna pot avea si cele de pe centura

Tu trebuie sa sustii si sa ai o igiena impecabila,ca ai conditii.

Nu te mai victimiza ca nu e cazul,citeste de mai multe ori daca nu intelegi ceva,esti printre putinele care merita sa fie la top

nu ma aflu de ieri de azi in meserie.Majoritatea ma cunosc si stiu ce au vizitat.Oameni care isi dau cu parerea sunt multi..daca consideri ca cele de pe centrura sunt mai bune,atunci eu in cazul asta iti doresc spor la cat mai multe centuriste

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras://

Îmi era dor de comentariile tale infantile.  :laugh2

esti dependent de forum, mai fa o pauza!

picoane nu esti un etalon, de prea multe ori parerile tale sunt paralele cu adevarul.

la recenzii esti mai obiectiv, dar cu exceptiile de rigoare

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

esti dependent de forum, mai fa o pauza!

picoane nu esti un etalon, de prea multe ori parerile tale sunt paralele cu adevarul.

la recenzii esti mai obiectiv, dar cu exceptiile de rigoare

Brettule, ce are de a face obiectivismul, sau părerile mele, cu ce am spus eu? Eu mă refeream strict la postările astea, ale tale, inutile și infantile. Tu poți posta ce vrei și cât vrei, dar și eu am dreptul la a-mi exprima opinia.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

disponibila pana la 22:00 :* va astept cu drag !

Superba imagine,cat si modelul ai cu ce frate,esti finuta si draguta,te :kiss3 in aceasta pozitie,care ne place la toti, :hug1

• Like 2
Link spre comentariu

Ai facut anumite compromisuri.

Totusi, bravo pentru recenzia facuta domnisoarei ally

Nu știu la ce compromisuri te referi, verticalule fără recenzii! Oricum, mulțumesc pentru aprecierile referitoare la recenzia respectivă, dar, nu crezi că nu e cazul să discutăm pe acest topic, de alte fete/recenzii? Vezi, de aceea spun eu că ai multe postări pe topicele fetelor, inutile și puerile! 

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu știu la ce compromisuri te referi, verticalule fără recenzii! Oricum, mulțumesc pentru aprecierile referitoare la recenzia respectivă, dar, nu crezi că nu e cazul să discutăm pe acest topic, de alte fete/recenzii? Vezi, de aceea spun eu că ai multe postări pe topicele fetelor, inutile și puerile! 

picoane, chiar tu ai punctat anumite recenzii pe care le-am facut.

uiti de la mana pana la gura?

Link spre comentariu

picoane, chiar tu ai punctat anumite recenzii pe care le-am facut.

uiti de la mana pana la gura?

La câte conturi ai avut ...

Oricum, reține ce ți-am spus mai sus și gândește-te!

• Minus 1
Link spre comentariu

La câte conturi ai avut ...

Oricum, reține ce ți-am spus mai sus și gândește-te!

am avut putine. acesta a fost trecut de la "banat" direct la vip. altfel nici nu mai legatura cu siteul.

pe cand tu ai platit si ai trecut la premium sa nu te baneze

Link spre comentariu

am avut putine. acesta a fost trecut de la "banat" direct la vip. altfel nici nu mai legatura cu siteul.

pe cand tu ai platit si ai trecut la premium sa nu te baneze

Nu am plătit. Vezi că vorbești aiurea? Cam... ca de obicei.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Desi o vizitez pe Alexa de ceva timp, abia acum m am hotărât sa fac o recenzie.

Am dat mesaj în ziua cu pricina, am stabilit întâlnirea pentru o ora și am menționat faptul ca vreau sa Încercam un role-play.

Ajuns acolo la timp, am urcat la Alexa, ea ma aștepta într-o ținută de secretara asa cum am rugat-o, foarte foarte sexy, ochelarii find un plus.

Am fumat o țigară și am stabilit regulile jocului. Am poftit la dus și am lăsat 200 de lei din proprie inițiativa pe noptiera.

După dus a început jocul care a decurs foarte natural si neașteptat (sau așteptat datorita nivelului de servicii oferite de Alexa) de bine, urmat de un oral foarte umed și cu priviri perverse, caprita din picioare, pe pat, contre foarte bine plasate, umeri craci. Alexa arata prea bine, sânii sunt demențiali și de cur nici nu mai zic.. Am terminat facial în urma unui oral de zile mari presărat cu mult dirty talk.

Mereu am fost pe deplin satisfăcut după o întâlnire cu Alexa și consider ca își are cu adevărat locul la top.

Notele :

Locația - 10 - Rond alba Iulia, ușor de ajuns, găsit loc de parcare foarte aproape de zona în cauza, geluri de dus, tot ce trebuie

Alexa - 10 - e ireproșabilă, de la igiena și pana la formele ei demențiale, atitudinea super deschisa și mereu doritoare sa ți facă pe plac, incredibil de perversă

Oral - 9,5 - foarte bun, umed, priviri perverse și dirty talk, n ar strica și ceva atenție la oo

Gfe - 9 din pricina lipsei fk, dar compensează cu toate calitățile enumerate mai sus

Cadou - 200 lei o ora

De vizitat - absolut, eu sigur o s-o mai fac

Va salut!

• Like 10
Link spre comentariu

esti membru premium, ai inceput sa platesti abonament ca te minusau aia sa ajungi la -400.

Când îți spun că ești prost de dai în gropi, nu mă crezi! Pulete, sunt printre cei foarte mulți pe care i-a înverzit Pisicuts, când forumul o luase razna cu banările. Cum am spus: postezi mult și prost și te bagi ca tanga acolo unde nu știi.

• Like 1
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...