alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 27, 2015 In ianuarie cand revii?In ianuarie voi revenii pe 2 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Mai poti recapitula nr si adresa??Adresa completa nu o am aici.Andresa se da in momentul in care iti faci o programare si o si confirmi.Pot spune ca locatia este pe Bulevardul Unirii chiar la intersectia cu Nerva Traian.Numarul de telefon este acelasi adica 0755 244 464.pup Link spre comentariu
florinbranza4 Reputație: 252 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Alexaa mie nu vrei sa i-mi dai un raspuns?? Link spre comentariu
cktl Reputație: -5 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Trei ori trei Oras:Trei ori trei Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Buna Alexutza! Dupa cum vad o sa fii foarte aglomerata saptamana viitoare si acum imi pare rau ca nu am stabilit concret atunci cand am vb ziua si ora cand sa ne revedem. O sa incerc sa te sun luni dimineata sau iti las un mesaj sa stabilim ceva, ca presupun ca nu deschizi maine tel. Nu se poate sa nu te vad pana la sfarsitul anului inca o data .Pupici!Eu zic sa-ti faci o prietena ... 2 Link spre comentariu
cktl Reputație: -5 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Trei ori trei Oras:Trei ori trei Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Perfect, daca totul merge bine, in primavara eu zic sa ne luam.Deci vrei sa futi gratis Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Deci vrei sa futi gratisNici vorba. Vreau sa intru si io in randulumii, sa-mi intemeiez un camin conjugal acolosea, sa nu mai traiesc in pacat.Si sa o aduc si pe Alexa pe calea cea dreapta, sa fac din ea o femeie cinstita.Sper ca nu vrei sa te pui in calea fericirii noastre. Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Nici vorba. Vreau sa intru si io in randulumii, sa-mi intemeiez un camin conjugal acolosea, sa nu mai traiesc in pacat.Si sa o aduc si pe Alexa pe calea cea dreapta, sa fac din ea o femeie cinstita.Sper ca nu vrei sa te pui in calea fericirii noastre. Hahahaha ))) Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Buna seara alexa.luni esti la birou?as dori si eu pachetul de 1,5ore de la 12,00-13,30.multumesc anticipat,astept un raspuns.p.s.pot confirma maine cu un msg.pupiciNu pot luni la 12:00 si nici 13:00.suna-ma totusi maine poate stabilim o programare.pup scuza-ma ca am raspuns mai greu Link spre comentariu
argintul_v Reputație: 613 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Nici vorba. Vreau sa intru si io in randulumii, sa-mi intemeiez un camin conjugal acolosea, sa nu mai traiesc in pacat.Si sa o aduc si pe Alexa pe calea cea dreapta, sa fac din ea o femeie cinstita.Sper ca nu vrei sa te pui in calea fericirii noastre.Trebuie sa stai la coada Link spre comentariu
cktl Reputație: -5 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Trei ori trei Oras:Trei ori trei Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Ai draq umblati cu pula sculata p site p aici )) Link spre comentariu
gigi13 Reputație: 2 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Buna Alexa, Programeaza-ma si pe mine te rog pentru o ora maine.Oricand ai o ora libera .Astept raspunsul tau Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Se lasa cu nunta pe aici . Sa fie intr-un ceas cu ... cuci Pisic o sa fie nasu' mare? Link spre comentariu
Vizitator giginel07 Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Propun ca maine sa ne prezentam toti la domnisoara, fiecare cu ce mai are/ramas de la masa de Craciun.Ne asezam cuminti la coada, vad ca e mare aglomeratie, ne luam bon de ordine si ....asteptam , daca apucam pana la Anul Nou bine, daca nu facem Revelionul impreuna. Link spre comentariu
piticania Reputație: 3 Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Nu glumi, am vazut in Ams in red light district asa ceva, erau vro 6 insi asezati cuminti la coada, socializau chiar.Alexa, pt. programarile de maine, cand deschizi telefonul, ti-am lasat un ravas pentru devreme. Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Cred ca mesageria si posta SMS este la refuz.Cu siguranta are nevoie de un caietel sa contrureze un programator. Link spre comentariu
cktl Reputație: -5 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Trei ori trei Oras:Trei ori trei Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Primul de la coada o sa ramana doar futut si cu ouale umflate )) cica aprindeti domne lumina sa ne organizam ca am luat o de 3 ori la muie Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Ceva noutati? Link spre comentariu
sigmund freud Reputație: 475 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Buna Alexa, am inteles foarte bine ca esti aglomerata, desemenea inteleg ca avem cu totii o viata privata si pot apare situatii neprevazute care ne dau peste cap planurile in ultima secunda, de aceea ar fi fost frumos din partea ta sa ma fi anuntat ca intalnirea pe care o programasem (astazi marti 29 dec la ora 16, ora aleasa de tine si confirmata de mine) nu mai este valabila si sa pot sa mi refac programul. E adevarat ca mi doresc mult sa te cunosc dar si timpul meu este la fel de important ca si timpul tau, asa cum tu te astepti la seriozitate si maturitate din partea celor care te viziteaza, cam aceleasi pretentii am si eu. Sunt sigur ca ai avut un motiv intemeiat sa anulezi intalnirea, dar ar fi fost politicos sa ma anunti si pe mine la timp, iti doresc un an nou fericit. Daca mai conteaza, ti am trimis sms de la 0732...137. 3 Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Hopa! Deci sa ne asteptam ca programarile sa nu fie onorate...?Am facut si eu o programare insa nici pana acum nu am primit confirmarea prin SMS. oare la asta trebuie sa ma astept si eu?Daca verificati posturile mele anterioare vedeti ca m-am tot plans de faptul ca ar putea sa nu fie real pentru ca nu rapunde la telefon niciodata. Totusi sper sa fi fost o mica neintelegere si cam atat. 2 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Da,chiar eate o mica neintelegere.Clientii mi s-au tot plans de telefon ca este inchis,nu,nu il tin inchis si am decis sa il schimb.sper ca nu mai apar probleme pe viitor,imi cer scuzr inca odata pentru neplacerea ce am creeat-o.Intalnirea ramane stabila astazi.pup 1 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 30, 2015 am sunat azi si este inchis,sa inteleg ca nu prestezi? 2 2 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 30, 2015 am sunat azi si este inchis,sa inteleg ca nu prestezi?Ma poti suna Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Cred ca mesageria si posta SMS este la refuz.Cu siguranta are nevoie de un caietel sa contrureze un programator.Ai fost de n numarate ori la mine.sincer chiar nu inteleg de ce te plangi Link spre comentariu
crisbuc Reputație: 1 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Salutare , un nr de telefon a fetei s-o pot contacta se poate ?? Link spre comentariu
sigmund freud Reputație: 475 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Buna Alexa, ne putem vedea duminica seara pe 3 ian ? Link spre comentariu
Postări Recomandate