Sari la conținut

Cea mai tare chestie

Vizitator stau de sase

Postări Recomandate

• Oras:UK
  • Oras:UK
Postat

Vlad,laba faci cu okii ânkisi?

La ce te gândejti knd o freki?

I don`t speak gibberish. Try expressing yourself in a proper language, of your choosing.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ti`a mai spus si V-SHIPS...sleahta voastra de prosti nu reprezentati tot forumul.

P.S.: Daca aparea ce numesti tu dovada, guvidutul ar fi fost la puscarie, pentru ca doar in urma unui flagrant ar putea aparea, tinand cont ca te vad Toma Necredinciosul si ai spune ca nu constituie dovada, nici daca l`ai vedea jucand table`n bucataria di_anei. Insa mie mi`e indiferenta opinia ta, sau a altora, in privinta ocupatiei rahatului asta. Eu nu sunt juriu american, sa am nevoie de dovedirea "beyond any questionable doubt" a faptei, pentru a`mi expune parerea. Mai ales ca am toate argumentele necesare. Ceea ce numesti tu dovada, tine de organele abilitate sa faca investigatii. Norocul lui este ca am treburi mai importante de facut, decat sa`mi pierd timpul cu drumuri la sectie, ca altfel era inceputa de mult ancheta in privinta lui, desi nu m`ar surprinde sa inceapa din alte parti, ca`i suficient de prost incat sa dea din gura aiurea, pe unde nu trebuie. De altfel, nu m`ar surprinde sa fie deja filat.

Daca eram genul care sa faca acuzatii nefondate, as fi afirmat si despre tine(si restul) ca sunteti pesti, asa cum face V-SHIPS. 

Cum definesti tu termenul "lover`boy"?

Adevărul e că ai găsit cel mai bun exemplu!  :slap2

:laugh2

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:București
Postat

...flagrant cu bancnote insemnate, sau cu seriile notatate...cand propune altora sa faca parte din "organizatia" lui... Atunci eu zic ca este destul de clar ca individul ESTE proxenet...

post-178083-0-23594800-1448200278_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Vladizinio sa suga pula la toti baetii

Care esiti bai saracilor la un cotlet sun spritz?

Doamne ajuta :)) sa o sugă.

Si RoZeta săsă uite

• Like 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Vladizinio sa suga pula la toti baetii

Care esiti bai saracilor la un cotlet sun spritz?

baetii din canale?
  • Oras:Bucuresti
Postat

Tu care mortii ma`tii mai esti? Mi`a spus juma` de forum ca`s prost? Din pacate, doar jumatea proasta a forumului, asa ca parerea lor nu are nici o valoare.

Doar jumate de forum ți-a spus că ești prost. Cealaltă jumătate știe deja asta dar oamenii n-au avut chef să piardă 7-8 secunde din viață scriindu-ți ceea ce era oricum evident..

• Like 6
Postat

Doar jumate de forum ți-a spus că ești prost. Cealaltă jumătate știe deja asta dar oamenii n-au avut chef să piardă 7-8 secunde din viață scriindu-ți ceea ce era oricum evident..

deiualcăre,lasa-l tati ca omu' Ie nebun...

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

Poate te toarnă pân capu' lu' 14, ai dă grijă =))

• Like 2
Postat

deiualcăre,lasa-l tati ca omu' Ie nebun...

Îl las frate, băga-mi-aș pula-n castronul lui de cereale cu lapte.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Să moară copiii mei de nu dau în el =))

fcsb :)

• Like 2
Postat

fcsb :)

:)

Dă-te că să-mi bag pula-n Rădoi și-n nașu lui care este.

http://i68.tinypic.com/zvbqk9.jpg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Rapidu e in B. Locul Stelei tot in B este. Nu glumesc

=)) =))

Facă-se voia Ta =)) =))

• Like 1
Postat

Rapidu e in B. Locul Stelei tot in B este. Nu glumesc

=)) =))

Rapidu' are hazu' lui, din 1923 tot singur impotriva tuturor a fost, a cazut, s-a ridicat, iar a căzut şi iar s-a ridicat....ferească Dumnezău când o cădea fecesebeu, nu-i mai ridică nici toată călugărimea 'după' muntele Atos :)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.