Sari la conținut

Sarlotata a revenit 0764012007!!!

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

prea te potrivesti la program cu mine

nu mai fi răuț....omu' suferă in tăcere .....

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Măi băieți, lăsați-o moartă! Voi nu vedeți că Șarlota pe 11 pagini, într-o lună, abia o dată sau de două ori v-a răspuns la răutăcisme? Plm, uitați că toți avem câte un schelet prin șifonier.

Crăciun fericit!

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si cu asta am plecat de aici ca nu e treaba mea sa ma mai amestec in viata ei!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sun-o de pe alt numar, fa-ti programare, o suni la ora fixata cum ar veni pentru indicatii asupra locatiei...si ii spui ca alta data sa isi respecte cuvantul. Nu onorezi programarea din cauza tzepei anterioare.

Simplu!

Din pacate, nu fac de astea...mai ales cu o cunostiinta veche...cateodata asa e ea: olteanca capoasa...

O stiu pe Cristina de prin 2008, de la inceputurile ei in meserie...

Vizitator
Postat

Si cu asta am plecat de aici ca nu e treaba mea sa ma mai amestec in viata ei!

asha rau v-ati certat ? :(

• Like 2
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

parca mi se rupe mie sufletu cand ii vad asa si cand stiu cum erau inainte. plange inima-n mine... da ce-o fi in cristinel, saracu. si acu de sarbatori...

• Like 3
Postat

Măi băieți, lăsați-o moartă! Voi nu vedeți că Șarlota pe 11 pagini, într-o lună, abia o dată sau de două ori v-a răspuns la răutăcisme? Plm, uitați că toți avem câte un schelet prin șifonier.

Crăciun fericit!

da' nici la altceva n-a raspuns... mesaje, telefoane, programari.... canci!

• Like 1
Postat

Crăciun fericit!

Sunt in calduri baietii, se gudura si ei ca acuma au loc de doctorila :)

• Like 1
Vizitator
Postat

parca mi se rupe mie sufletu cand ii vad asa si cand stiu cum erau inainte. plange inima-n mine... da ce-o fi in cristinel, saracu. si acu de sarbatori...

'mi-e frica sa nu faca vo nefacuta :(

Postat

'mi-e frica sa nu faca vo nefacuta :(

ti-e ca bea cocktail`u madalina?

Postat

Stati linistiti, nu fac eu de-astea! Eu sunt foarte bine! Nu va mai agitati inutil. Nu mai pomeniti de mine pe topicul ei ca se enerveaza.

Vizitator
Postat

Însemnă că tu eşti dă vină :(

Postat

Stati linistiti, nu fac eu de-astea! Eu sunt foarte bine! Nu va mai agitati inutil. Nu mai pomeniti de mine pe topicul ei ca se enerveaza.

Zice lumea ca dupa 2-3 luni de la despartire iti tai venele. A trecut perioada critica? Sa postezi in fiecare zi ceva ca sa stim ca esti bine...

Postat

cum e jmen? curva-i curva pana moare... sau nu? =)))

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...