Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Decembrie 8, 2015 mai bine fute pe picon odata de 2 ori ...moccasi te ai scos! O data, de 2 ori, în pula lu' Marean, ca e numeral, nu adverb.Asta asa, ca o faci pe inteligentu'!!! 5 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
marco_kiss Reputație: 7 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 8, 2015 Cu banii nu cumperi iubire insa cumperi servicii !!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2015 Postat Decembrie 8, 2015 O data, de 2 ori, în pula lu' Marean, ca e numeral, nu adverb.Asta asa, ca o faci pe inteligentu'!!!Da
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 9, 2015 da acum am vazut scz am scris rpd de pe un telefon .... nu edit : citesc pe sarite Unu scrie de pe un telefon, altu citeste de pe alt telefon, da ce telefoane aveti bai fratilor , le-au gresit astia de la samsung ? 9 12
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 9, 2015 mai bine fute pe picon odata de 2 ori ...moccasi te ai scos! Nu mocca mă, îi dau o fasole. 3 2
alexxx101 Reputație: -664 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2015 Nu mocca mă, îi dau o fasole. baga si niste muraturi langa nu fi chitros asa...
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 9, 2015 baga si niste muraturi langa nu fi chitros asa... Si niste jumari...ca tot sunt de sezon!
alexxx101 Reputație: -664 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2015 Si niste jumari...ca tot sunt de sezon! nu-l provoca pe picon ca scoate si 2 sticle de vin si ne canta si ceva la contrabas
bengos Reputație: 65 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:..... Oras:..... Postat Decembrie 9, 2015 O data, de 2 ori, în pula lu' Marean, ca e numeral, nu adverb.Asta asa, ca o faci pe inteligentu'!!!1............ca este numeral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2 Asta ca o faci pe inteligentu'!!! suna altfel......... mai subtire cu limba........gramatica! 1 1
bengos Reputație: 65 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:..... Oras:..... Postat Decembrie 9, 2015 Nu mocca mă, îi dau o fasole. nu-i mai daaaaaaa nu vezi cate bașini are! ))))))))))))))))))))))))))))) 2
alexxx101 Reputație: -664 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2015 pfoaaaa... iar v-a cazut abecedaru'n cap la micu dejun si vi s-au imprastiat literele pentru toata ziua?
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Decembrie 9, 2015 1............ca este numeral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2 Asta ca o faci pe inteligentu'!!! suna altfel......... mai subtire cu limba........gramatica! Şi unde e (este) greșeala, inteligentule? sunt acceptate atât forma "este" cât și forma "e". Ce e greșit aici? Şi încă o dată te întreb: unde este greșeala inteligentule, în exprimarea care urmează? - "Asta așa, ca o faci pe inteligentu'!!!" Nu mai încerca sa cauți greșeli de forma, când tu faci greșeli de fond, ca te jignești singur, și, dacă tot o faci, măcar asigura-te ca știi despre ce e vorba... Încetează odată pentru totdeauna cu atitudinea asta. Suntem aici sa ne simțim bine, nu sa fim obligați sa te suportam pe tine . Ai ceva cu ea, mutat-ți războiul în privat, nu ne încărca pe toți cu energie negativă!!! 7 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 9, 2015 omue prost, eu v-am spus. 5
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 9, 2015 omue prost, eu v-am spus.Asa e el! Mai trist ca nu stie! 3
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 9, 2015 Prost de pacane sa.mi bag pula. 11 12
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2015 Sa-mi trag pula-n silicoane....si necredinciosii să se uite
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Postat Decembrie 9, 2015 Sa-mi trag pula-n silicoane....si necredinciosii să se uite Amin 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2015 Amin In numele nostru, si-al Jiliului, si-al Deceneului...amin ) 1
bengos Reputație: 65 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:..... Oras:..... Postat Decembrie 9, 2015 Şi unde e (este) greșeala, inteligentule? sunt acceptate atât forma "este" cât și forma "e". Ce e greșit aici? asaiela tara mege..... :wave 1
bengos Reputație: 65 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:..... Oras:..... Postat Decembrie 9, 2015 Prost de pacane sa.mi bag pula.............da nu beau bere la draft in titan mai baga un minus ...saraculeeeeeeeeeeee )))))))))))))))))))))))))))
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 9, 2015 n-a mai dat nimeni minus, ca uite ce scrie Reputatie Primitaprostul nu are reputatiehttp://i.imgur.com/vAaMQT7.png 1
bengos Reputație: 65 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:..... Oras:..... Postat Decembrie 9, 2015 saracule,ai sa aj tu la asta....cand o sa aiba tarifu 50 pe ora!deci ..never :wave
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Decembrie 9, 2015 asaie la tara mege..... :wave Pai și nu e mai bine "de la țară", dar corect gramatical, decât agramat de la oraș? Zic, nu știu....dar aștept sa îmi spui tu, ca se pare ca le știi pe toate. Ma uit la tine si trebuie sa recunosc ca ești fascinant. Ești de-o stupizenie inimaginabilă, insipid pana-n măduva oaselor, semidoct ca la manual, și frustrat pana și de oxigenul din aer. Dar cumva, în prostia ta, te iubești. Nu știi nici tu de ce. Pentru ca atunci când nu încerci sa te minți știi ca toate cele de mai sus sunt adevărate. Dar ai ajuns sa urăști atât de mult tot ce mișcă-n jurul tău, încât singurul lucru pe care îl mai poți iubi ești tu. Da, zic bine lucru, pentru ca, de ai fi persoana, putina rațiune cu care ar trebui sa fii înzestrat, nu te-ar lăsa sa te faci singur de căcat....succesiv Nici nu pot sa fac mișto de tine, pentru ca o faci tu atât de bine! Aștept replica ta....știu că ai sa ma surprinzi în continuare. As vrea sa zâmbesc....dar este atât de trist.... 6 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 9, 2015 eu zic sa-l lasati in pace. pana si forumul l-a recunoscut. n-a mai dat nimeni minus, ca uite ce scrie Reputatie Primitaprostul nu are reputatiehttp://i.imgur.com/vAaMQT7.png 5
rockefeler Reputație: 136 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:.... Oras:.... Postat Decembrie 9, 2015 Nu va mai certati..sa revenim la recenzii 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum