alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 9, 2016 Ba esti neboon?Gata m-ai desconapirat! Ești un fel de julian assange, tu ma. Deconspiratorul justitiar, stai linistit o sa primesti si tu pizda de la monica nu o mai peria atata, mie imi da desi spui tu tanpenii despre mine, ea știe adevarul despre mine 3 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 9, 2016 Azi nu vreau cearta m-am trezit așa bine dispusa nu îmi stricați dispoziția! 4
amachine Reputație: 262 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 Moni, pune-le o poza cu fundul si au treaba o perioada. Zic si eu..
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 9, 2016 Ba esti neboon?Gata m-ai desconapirat! Ești un fel de julian assange, tu ma. Deconspiratorul justitiar, stai linistit o sa primesti si tu pizda de la monica nu o mai peria atata, mie imi da desi spui tu tanpenii despre mine, ea știe adevarul despre mineFoarte mulți s-au convins cine ești ,nu te mai baga in seama că nu o să-ți mai răspund ,cauți scandal aiurea ca eu nu sunt dispus să-l fac,am văzut că sunteți șmecheri cad a-ți postat poza,eu nu ma pot ridica la nivelul!ul vostru de băieți deștepți,asa ca nu o să vă RASPUND 3 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 9, 2016 Moni, pune-le o poza cu fundul si au treaba o perioada. Zic si eu..😂😂 7
anonimuu Reputație: 554 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Confidential Oras:Confidential Postat Septembrie 9, 2016 Aferim! 1
amachine Reputație: 262 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 In toata nebunia asta, nu inteleg. Mai lucrezi, esti ok? Aici a ramas doar loc de varsat mizerii sau e in continuare topicul in care se discuta despre serviciile oferite de tine?Daca esti ok, si mai activezi, fii draguta si adu-ne aminte care e actuala suma necesara pentru a palmui perechea aia superba de buci (accept si pm :-P ).De mult vreau sa le vad de aproape. La fel cu pozele. Pune ca nu strica.Succesuri multiple! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 9, 2016 Am tăcut pentru că trebuia să vă dovedesc,vanitty,discretu,alexqwerty1234,si panaramaIncep sa-ti dau dreptate LiviuleSper ca pana la sfarsitul saptamanii sa am timp si sa va demonstrez cat de prosti sunt PUNCTARII acestia DE MINUS .Niste lasi ipocriti care se ascun in spatele unor CLONE de toata jena DISTRUGATORUL PULII conform mesajelor pe care mi le-ai trimis ai s-o sugi cu tot cu COAAAIEEEE !!! Mi se rupe de PUNCTEIn viata de zi cu zi nu am cladit nimic ajutat de punctele de pe NIMFOMANE.Ai sa vezi cat de prost esti si bineanteles ca tot ascuns in spatele CLONELOR ai sa stai ca tot nu vei avea ce face mai departe . 28 18
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 9, 2016 Când ziceam eu ca mi se rupe de puncte ca nu merg la femei cu ele șmecherii credeau că mă oftic sunt prosti.Dar gasca este cea care am zăpăcit,-o eu :vanitty,alexqwety1234,panarama,discretu trebuie văzut care-i pe corecte și care este clona.Si ce au de împărțit cu Moni 3 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 9, 2016 Mama lor de puncte!Să revenim la recenzii, zic! 8 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 9, 2016 Când ziceam eu ca mi se rupe de puncte ca nu merg la femei cu ele șmecherii credeau că mă oftic sunt prosti.Dar gasca este cea care am zăpăcit,-o eu :vanitty,alexqwety1234,panarama,discretu trebuie văzut care-i pe corecte și care este clona.Si ce au de împărțit cu Monimai asteapta putincalm ....ca prosti d'astia diger la o masa , oricare ar fi ei , dar nu va avea tupeul sa iasa la intervalPana si MOTANUL va ramane putin uimit , pun pariu 28 18
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 9, 2016 Mama lor de puncte!Să revenim la recenzii, zic! care frate ca s-a stricat jucaria vezi , d' aia nu fac recenzii Nu ma derangeaza punctele ca mi-au dat Gigel , Jartel si Bety fara numar zilnic dar stiu ca au facut-o cu o motivatie . Iar eu ca i-am luat la bascalie de asemeni in continuare fara sa-i injur tot pe baza unei motivatii Singura chestie care ma deranjeaza este LASITATEA PROSTULUI CLONAT ; Ramsey , Ultimul Prost si Distrugatorul Pulii Astora le e frica si de umbra lor 27 18
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 9, 2016 Mama lor de puncte!Să revenim la recenzii, zic! Si eu zic sa revenim la recenzii,incepe tu. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 Recenziile pe forum in ultima vreme: =)) (Apropo, Moni - sa-i citesti cate una celui mic inainte de nani seara, are sa-i placa mult si o sa adoarma vesel ) http://www.librarie.net/coperta/satire-si-fabule-57354.jpg
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 9, 2016 Si eu zic sa revenim la recenzii,incepe tu.Moni nu e în vederile mele! Sorry!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 9, 2016 Moni nu e în vederile mele! Sorry!Am glumit ,știam că tii la glume. 3 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 9, 2016 Am glumit ,știam că tii la glume.Păi spune și tu când glumești!
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 9, 2016 Păi spune și tu când glumești! sunt pe tablete la muncasi nu am porcarii de ettione 1 2
gabryel12 Reputație: 13 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 moni astazi ai program? pana la ce ora?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 9, 2016 sunt pe tablete la muncasi nu am porcarii de ettioneemotione 1 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 9, 2016 moni astazi ai program? pana la ce ora?Dimineața la 5 2 4
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 9, 2016 Dimineața la 5Iar postezi de-an pulea?Si mai zici ca are cineva, ceva cu tine... 2
gabryel12 Reputație: 13 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 liviu e pestele ei? ca nu inteleg... 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 9, 2016 liviu e pestele ei? ca nu inteleg...Vroiai să-ți răspundă sa-i zici o măgărie ,te-ai varsat 1 3
gabryel12 Reputație: 13 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 nu boule.. tu chiar suferi cu capul jur...o sa sun ca tu esti debil. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum